Am comandat de pe StockX si mi-a venit ieri consola Digital Edition - 24.02.2021 - toate sigiliile in regula si fara probleme la rularea consolei. Am prins-o la 2700 lei.
Bafta!
Varianta EU (apare in descriere EU Plug) pentru a sti ce fel de stecher are. M-a ajuns undeva pe la 3030 lei (50 dolari s-au dus pe verificare colet si transport - which i'm more than fine with it!).
salut! cei care ati platit zilele astea consola ps5 de la altex. ati mai primit vreun voucher? ca un baiat pe la pagina ~230 asa zicea
Din cate am inteles, o sa vina peste cateva zile.
Sent from my Redmi Note 7 Pro using Tapatalk
Am primit si eu astazi consola. Cu fancurier. Aveam nr.1500 si un pic la Altex. Nu am primit insa acel voucher. La telefon am fost sunat luni si imi spunea ca o sa primesc si un voucher de 100 lei.
Salut , cum a venit consola ambalata , intr-o alta cutie sau doar cutia consolei si atat ? (P.S , maine ar trebui sa-mi ajunga si mie consola nr.1700+)
S-a umplut OLX de consolele participantilor la asa zisa tombola altex/mg . Si unii dintre voi ii laudati si aveti impresia ca au gestionat cel mai corect criza stocurilor. Penibil!
LE : Nu sunt frustrat, am consola luata anul trecut la precomanda, dar nu mi se pare deloc ok ce face altex . sunt multi care nu au dorit sa participe la mizeria aia de tombola si acum chiar isi doresc consola , dar din pacate altex trebuie sa onoreze lista de asteptare a bisnitarilor
Bookmarks