Hmm..deci disk. Ma bucur sa vad ca nu mai stam cu lunile fara stocuri. Sper doar sa intre si cele digitale mai multe.
Tutorial Distill pentru Emag.ro (Chrome)
Textul folosit in video este //*[contains(@class, "product-highlights-wrapper")]
Pai daca au fost sunati pana la 850 minim (din ce stiu eu), cred ca au fost mai multe. De pe lista au fost exclusi cei care au participat la ambele tombole (Standard si Digital).
S-a mai vorbit. Daca au ajuns la numărul de așteptare 850 la digital nu înseamnă ca au avut 850 de digitale. Sunt intercalate numerele. Exista cu digital și cu 3000-4000 numar de așteptare. Si singura explicație pt asta este ca sunt intercalate. De exemplu 1,3,4 si 7 au disc, 2,5,6 au digital.
In plus, o singura data au primit digitale si a leak-uit stocul, era undeva sub 150
De cand a fost valul de console acum 1 luna au aparut o gramada de reselleri, cami-ar maneru de boscheti. Un ban cinstit sa faca si ei ca n-au nici suc gastric sa digere chiflele.
31xx sunat de Altex. Linkul de plată săptămâna viitoare îl trimit, după plată în 3 zile lucrătoare livrează consola.
Încă pe atâtea console sa aducă Altexul și o să putem după aceea cumpăra liniștiți. Dar problema cea mai mare este acum: după ce termină tombola vor vinde și ei ca și eMag sau Orange? De ce nu vine nimeni să zică astăzi avem console, comanda se face telefonic, îți verificam buletinul și după îți trimitem consola. Screw the bots! Sau alta tragere la sorti, tot ar fi mai corect
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Bookmarks