Era mai sus parca o discutie ca pe Amazon.de era nevoie de VPN, pt ca nu se poate comanda din RO
Era mai sus parca o discutie ca pe Amazon.de era nevoie de VPN, pt ca nu se poate comanda din RO
Ai nevoie de vpn pe țară respectiva pentru a putea cumpăra
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Asta este. Înseamnă că de acum tot ce mai putem urmări este eMag și orange
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Sper sa ramana cu ele. Constant fac update de la 4.439 la 4.429 si tot asa. Sa si le bage-nUnii le scot de pe stoc si le adauga iar. Mizerii de "firme", flamanzi.
Sa fim seriosi... Nu o sa ramana. Pana la urma ajung sa le vanda la 2.5k-3k si se vor da sigur.
Daca mai sunteți sunati de la Altex, poate cineva va rog sa intrebe asa subtil ce se mai aude de cele digitale? Multumesc!
Apropo, pentru cei care vand coduri de reducere altex, ATXQJTN5857 - cod de reducere 100 lei pentru jocuri PS5, nu e al meu, a mai fost folosit si de alte persoane. Codurile se pot folosi de mai multe ori.
edit: merge doar la anumite jocuri de ps5
S-a facut! Cei care au facut reclamatie la ANPC, au primit consolele direct in Orange Shop-uri, eliberandu-se facturi care s-au trimis de catre Orange la ANPC ca dovada de solutionare. Ulterior, ANPC-ul a cerut feedback de la clienti. Asa ca daca aveti o problema, nu ezitati sa apelati la institutiile competente. Asa am facut si eu
Mesajul era pentru Leviathan!
Dap, aia am vrut si eu sa zic, zdrentele de la WANNDER, ca ei le aveau la vreo 4500 sau sub, ca tot ieftineau fata de "concureta" cu cate 10 lei. probabil au gasit prostul care sa cumpere la 4500 (mai scump decat olx totusi) iar acuma au scumpit inapoi ca sa aibe preturi concurente cu piata
Confirm si eu ca am fost sunat de orange legat de sesizarea facuta la Anpc. Si da se pare ca Anpc isi face treaba. Am un prieten care a avut nr de comanda mai bun ca al meu(comanda din 20 feb la ps5 digital)si nu a fost sunat de orange.
Comanda mea a fost ca si numar.. mai mare ca al lui. Eu am fost sunat, el nu. Singura diferenta a fost ca eu le am facut ticket la Anpc.
Deci... va puteti baza pe anpc.
Ieri am fost sunat sa ma intrebe daca am alte pretentii de la ei.
Concluzie. Va puteti baza pe Anpc. De 2 ori am apelat la ei si am avut castig de cauza.
Trebuie doar sa completati corect cererea la anpc + istoric discutii.
Bafta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks