Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 293 of 408 FirstFirst ... 193 243 283 291 292 293 294 295 303 343 393 ... LastLast
Results 5,841 to 5,860 of 8155

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #5841 SP
    Member gabridinu's Avatar
    Pai scrie mai sus. Am fost sunat si am primit consola.
    Iar la cealalta sesizare facuta la Anpc catre un alt Operator era legata de o reziliere de contract si doreau sa le platesc 250Euro daune ca reziliez contractul in mai putin de 2 ani...
    Si da, nu le am platit nimic si mi au reziliat contractul.
    Toate bune.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. #5842 SP
    Member gompo's Avatar
    Quote Originally Posted by gabridinu View Post
    Confirm si eu ca am fost sunat de orange legat de sesizarea facuta la Anpc. Si da se pare ca Anpc isi face treaba. Am un prieten care a avut nr de comanda mai bun ca al meu(comanda din 20 feb la ps5 digital)si nu a fost sunat de orange.
    Comanda mea a fost ca si numar.. mai mare ca al lui. Eu am fost sunat, el nu. Singura diferenta a fost ca eu le am facut ticket la Anpc.

Deci... va puteti baza pe anpc.
    Ieri am fost sunat sa ma intrebe daca am alte pretentii de la ei.

Concluzie. Va puteti baza pe Anpc. De 2 ori am apelat la ei si am avut castig de cauza.
    Trebuie doar sa completati corect cererea la anpc + istoric discutii.

Bafta.
    Toti cei care erau pe lista Orange de la fiasco-ul din 20 feb au fost sunati si si-au primit consolele, chiar si fara sa apeleze la ANPC.
    S-a putut rezolva si pe cale amiabila.

3. #5843 SP
    mur
    Junior Member mur's Avatar
    Imediat le tinem pistolul la cap sa ne dea consola pentru ca au avut ei eroare pe site intr-o zi. Si apoi ne mandrim pe net. "Ba fii atent, le-am spart rotile si parbrizul astora de la Orange dar mi-au dat consola. Recomand cu caldura!"

4. #5844 SP
    Member snk2's Avatar
    Quote Originally Posted by gompo View Post
    Toti cei care erau pe lista Orange de la fiasco-ul din 20 feb au fost sunati si si-au primit consolele, chiar si fara sa apeleze la ANPC.
    S-a putut rezolva si pe cale amiabila.
    Nu e asa, eu de exemplu nu am fost sunat. Si mai sunt altii aici pe thread care la fel nu au fost sunati.

5. #5845 SP
    Member gompo's Avatar
    depinde in ce situatie ai fost.
    Daca ai primit sms cu "comanda anulata" la putin timp dupa ce ai reusit sa platesti, e de inteles.

6. #5846 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Eu il felicit pe colegul de forum pentru initiativa...nu a facut altceva decat sa isi exercite un drept...majoritatea din noi ne ferim de acest lucru pentru ca e prea multa birocratie, dar nu tot timpul este asa. Avem foarte mult de pierdut pentru ca majoritatea din noi, inclusiv eu, habar nu avem ce drepturi avem si cand este cazul sa faci o reclamatie.....in afara nu e privita atat de urat aceasta initiativa, este ceva normal.....orice schimbare incepe cu noi....nu cu huiduieli si urlete.

7. #5847 SP
    Junior Member Leviathan's Avatar
    Quote Originally Posted by snk2 View Post
    Nu e asa, eu de exemplu nu am fost sunat. Si mai sunt altii aici pe thread care la fel nu au fost sunati.
    Atunci suna-i si ameninta-i si tu cu ANPC

8. #5848 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by mur View Post
    Imediat le tinem pistolul la cap sa ne dea consola pentru ca au avut ei eroare pe site intr-o zi. Si apoi ne mandrim pe net. "Ba fii atent, le-am spart rotile si parbrizul astora de la Orange dar mi-au dat consola. Recomand cu caldura!"
    Huh? E urmatorul pas absolut firesc - o reclamatie la ANPC. E singura institutie care "apara" drepturile consumatorului de rand. Nu e problema consumatorului faptul ca operatorul a avut "o eroare". Mai ales una care a durat cateva zile. Si mai ales cu cererea de moment pentru produsul la care a aparut eroarea - ei stiu motivele, daca era de marketing sau altele.
    Si din moment ce ANPC a dat castig de cauza consumatorului, inseamna ca reclamatiile au fost indreptatite. Iar Orange ca sa scape de amenzi, au "ales" sa faca ce era absolut firesc chiar si in cazul unei erori.

Nu va mai multumiti cu bataia de joc a comerciantilor. Taxati-i cu fiecare ocazie cu reclamatie la ANPC si daca o vom face cu totii, de fiecare data, nu si-ar mai bate joc de consumatori asa cum o fac acum, cand un procent mult prea mic depune plangeri.

9. #5849 SP
    Exact ce zice razvan. Sunt foarte multi comercianti care fac abuz. Vezi situatia garantiilor pe 6 luni sau 12 luni. Eu mi am spus doar o parere si cum am facut.
    Voi faceti cum vreti.

---------- Post added 24-03-2021 at 12:26 ----------

Si nu. Nu trebuie sa te certi cu ei ca la piata. Urmezi frumos calea cu sesizarea. daca voi doar ii sunati si le ziceti de Anpc.. asteptati-va sa se sperie ).

Eu de fiecare data le spun doar ce ma nemultumeste si le vorbesc frumos.
    O alta chestie aiurea, a fost ca acea comanda a fost anulata telefonic. Le am cerut sa mi dea pe mail si nu mi-au dat. Am avut doar in cont, comanda anulata.. dupa 6 zile.

10. #5850 SP
    mur
    @razvanrazy Multumesc de raspuns! Am vrut sa vad doar ce parere au oamenii pe aici despre chestia asta si am incercat sa starnesc putina controversa. Sorry! Da intr-adevar, cum zice si @lucicleric, ar trebui sa ne cunoastem si aparam drepturile mai des. Felul cum procedeaza magazinele de la noi denota foarte multa nepasare si incompetenta. Nu se gandesc sa puna o bifa pentru "vezi ca e tombola" INAINTE sa puna consola la vanzare. Nu se gandesc sa faca o pagina cu cateva elemente din ea schimbate de fiecare data doar ca sa evite botii. Si aici e vorba si de console si de placi video. In schimb ce primim sunt preturi umflate pana dau pe afara.

11. #5851 SP
    Member miculas10's Avatar
    Cei de la orange care a făcut comanda 20.02.2020 nu au fost sunat toți , exemplu fratele meu a fost sunat dar eu nu...
    Întrebarea mea au primit cineva ps5 digitală care au pe lista și a zis ca au prioritate , este vorba despre comanda 20.02.2020.

12. #5852 SP
    nk4
    Junior Member nk4's Avatar
    Salutare tuturor. A cumparat cineva de aici? E legit site-ul?

https://playstation-sony.eu/buy
    Si inca ceva, eu tot nu inteleg cum Altexul reuseste sa aduca mii de console pt celebra tombola iar Emag-ul ne abureste cu "partenerii" lor.

13. #5853 SP
    mur
    Mie imi pare destul de shady:
    1. https://playstation-sony.eu/ nu e un domeniu oficial sony.
    2. In momentul in care dai "Checkout" pe o consola te mai pune o data sa bifezi tot ce vrei. Daca iesi efectiv de pe site si intri iar si dai pe cealalta consola, bifa aia ramane. Semne ca site-ul e facut pe fuga.
    3. Pentru contact iti cere WhatsApp, Viber etc. Whyyy?
    4. Daca dai pe tabul de "Payment & Shipping", url-ul are in capat "paymet-shipping". Amatori.

14. #5854 SP
    Manager paul's Avatar
    Aproape le reuseste copiatul de siteuri:
    Then contact the carrier to arrange a free, no-contact pickup. Or return your product to an Apple Store within 14 days of the store's reopening.
    Apple chooses which carrier will deliver your shipment, and some of our shipments require a signature. Your Shipment Notification email will tell you whether a signature is required. The carrier may also require a signature at their discretion. The carrier may make subsequent delivery attempts before returning the shipment to Apple. Once your order has prepared for shipment or has shipped, we are unable to change the shipping address.
    Ei pretind ca sunt SIE UK. L-am raportat la Sony, astept raspuns.

15. #5855 SP
    Junior Member chinty's Avatar
    Si eu am fost sunat acum de Orange pt consola si nu am facut sesizare la ANPC, doar o sesizare la ei data trecuta cand au avut stoc si nu m-au sunat.
    La ANPC am facut in schimb sesizare pt ALTEX si nici pana acum nu am un raspuns, deci lasati-ma cu "isi fac treaba". Si-o fac doar cand nu au altii "*oaie" mari. Oricum cu ALTEX nu ma las pana nu recunosc ca au gresit, chiar daca acum am consola. Din cauza lor "ajutati" de Sony a fost nebunia de pe piata.

16. #5856 SP
    Junior Member Garkan's Avatar
    Suna fara sa faci ANPC. Eu am fost sunat in prima tura si nu am facut plangere.

17. #5857 SP
    A inceput sa sune iar la orange. Probabil a venit ceva stoc.

18. #5858 SP
    Member Para81's Avatar
    Quote Originally Posted by gabridinu View Post
    A inceput sa sune iar la orange. Probabil a venit ceva stoc.
    Ai fost sunat?

19. #5859 SP
    Junior Member raphaelo70's Avatar
    Eu inca astept cu nerabdare sa intre stoc pe eMag ca le-am ratat pe toate de luna asta si vad ca la altii a fost stoc, au fost si pe Amazon...Doamne-ajuta. Primisem dimineata notificare de pret la PS5 fara disc si am zis ca aia e ocazia... n-a fost ca era 4000 de lei

20. #5860 SP
    Junior Member Leviathan's Avatar
    Aparent eMag nu a mai avut chef sa bage stoc zilele astea

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.