Salut.Eu am facut azi scandal cu ei pe messanger si au zis ca in urma spuselor mele vor face niste schimbari.Acum sper sa schimbe pretul.Am vorbit vreo 15 minute si au zis ca nu stiau nimic si mi au multumit.
Cei de la Orange inceput sa suna legatura Ps5 Digital cei care avut comanda Februarie 20.
In sfarsit am fost sunat si eu sa pot ridic de la orange shop, bafta pentru ceilalti
---------- Post added 24-03-2021 at 17:00 ----------
Depinde ce ora ai reusit sa faci comanda sunt multi oameni pe ziua 20, si se poate nu au ps5 pentru toti...apoi data viitoare suna si pe tine, asa am fost si eu data trecuta sa golit ps5 acuma cand a primit o sunat , rabdare e cheia
![]()
Eu mi-am pierdut rabdarea dupa ce am vazut ca altii cu dezinteres complet fata de consola au prins la momentul potrivit sa ii dea comanda.
Acum aud numai d-alea: "Ce repede face loading, nu stiu cum poti sa stai 2 minute sa astepti." I'm just salty, man.
Da am intrebat cand se poate ridica , si o zis maxim 3 zile lucratoare dar in ziua cand ajunge le orange shop te suna sa l pot mergi sa ridic
Am fost sunat si eu acum 20 minute, insa nu am putut raspunde.
Acum cand incerc sa sun inapoi se inchide automat...
cei care ati fost sunati de la altex/orange ... ne puteti spune si cu ce numere? macar ultimile 3 cifre - nu de alta, dar sa stiu sa raspund, chiar daca sunt intr-o alta convorbire
Multumesc !
Un numar cu 288 la final la mine.
Mai intai a sunat si a inchis repede, dupa care a revenit.
Am primit si eu mail de la Altex, daca mai vreau PS5-ul, aveam pe la 3900 numarul de ordine varianta cu disc. Au zis ca-mi trimit link si dupa confirmarea platii livreaza PS5-ul la 2-3 zile. A fost ciudat tare, pentru ca la 12 mi-au dat mail si mi-au dat deadline ora 16.00 sa le raspund cu da sau nu.Puteam sa nu fiu atent...
Bookmarks