Știți ceva de site-ul ăsta?
https://playstation-sony.eu/buy
Update: se pare că este un fake.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ce ma enerveaza aia de lasa review-uri pe eMag la PS5. Da fra, am inteles, ai prins consola, nu e nevoie sa te lauzi
Și eu am fost sunat de Orange să îmi spună ca trimit consola PS5 Digital într-un magazin la alegerea mea si că mă vor suna din magazinul respectiv( punct de lucru). Au trecut 3 zile si nu am primit telefon. A fost cineva sunat din sucursalele Orange?
Nici eu nu am fost sunat. Am trecut ieri prin shop cu treaba si nu ajunsese, nici nu stiau ca vine ceva.
O sa le dau un tel in contact center, sa vad ce zic.
UPDATE:
Acum m-au sunat, nu am apucat sa mai sunt in CC
Parcă sunt și de la Orange pe forum...
Tocmai ce am fost sunat ca a ajuns consola în magazin.
Baftă si vouă!
Au zis de la Orange 3 zile lucratoare a trecut numa 1 jumate, sa aveti rabdare fiecare o sa primeasca , luni sau marti cel tarziu
Am vazut ca pe qickmobile pretul la digital a ajuns la 3300. Cred ca au vazut si ei ca oamenii sunt pe liste de asteptare la orange , la altex si in curând se va termina lista de la altex. Parerea mea e ca ar trebui sa scada pretul sub 3000 si noi nu ar trebui sa mai cumparam de la ei pana atunci (cine isi permite si are cash, ..e alegerea lui, dar la revanzare ...). Iar samsarii aia , care vor sa scoata 2000 profit... cred ca au halucinații de cand nu au mai mancat o bucata pe paine.. ce e peste 3000 pe olx nu ar mai avea rost , pt ca deja gasesti la 3300 in magazin.
Orice bănuț peste 2000, respectiv 2500 e inacceptabil. Nu pentru ca nu am avea ci pentru ca nu e corect. Oamenii astia au luat consola cu singurul scop de a face profit cand noi vrem sa ne jucam. Nu ii mai invatati sa citeasca de aici mesajul ca "inca merge boss pana in 3000".
Nu vezi ca pe eMag se bat care sa aiba pretul mai mic? Nu cumpara multa lume la banii aia. La 3000-3500 pt disc am vazut ca se mai baga oamenii da' sa mor daca eu as da si 10 lei peste cat costa in magazin. Fuk 'em. Sa stea cu ele pana le dau cu 2500 ca magazinele. Vreo 3-4 prosti sigur au prins, d-aia de mureau daca nu aveau PS5 pt poze.
a fost in stoc la emag varianta cu disk, am apucat sa dau comanda, noroc ca am fost la PC
Și eu am apucat sa dau, am comanda acceptata, vedem acum ce o mai fi
Trimis de pe al meu SM-A715F folosind Tapatalk
Am apucat si eu inca una pt soție. Vroiam digital, dar e ok si asa. Eventual daca vrea cineva un schimb, sa-i dau disc pe digital. Bineînțeles, plătește diferența de 500 de lei.
PS: sunt din județul Arad, deci cine e de la depărtare trebuie să se încumete sa trimită primul daca dorește schimbul.
Bookmarks