Eu am primit notificare la 13:12, dar totusi cineva zice ca a fost stoc la 13:06 ? Eu il am setat pe 5 secunde refresh
Eu am primit notificare la 13:12, dar totusi cineva zice ca a fost stoc la 13:06 ? Eu il am setat pe 5 secunde refresh
Ati primit careva notificare pe distill la 13:06? Daca da, cum e configurat?
Si mie mi-a venit notificarea doar la 13:12, dar am vazut prea tarziu...
Nu cred ca au fost mai mult de 50 de bucati nici pe telegram nu am primit nimic stau cu el in cos si nu il pot comanda
Da de acum incolo va fi mai usor, suntem multi care la luata pana acum.
Apare preluat de curier pare ca il primesc maine, doamne ajuta
Sănătate..cei care au fost sunat joi de la orange și a confirmat ca dorește ps5 Digital au primit cineva..? Deja a trecut 5 zile lucrătoare și nimic , a fost vorba despre 3 zile lucrătoare..
Intr-un final am ajuns in posesia unul Ps5 disc edition, din start vreau sa acoper plasticele albe cu ceva folie alta culoare.
Salut. Cum ati prins cu distil notificarea corecta? Eu tot primesc aberatii de la scaune etc desi am urmat pasii exact.
Așa la o prima impresie consola este imensa. Este foarte silențioasă pe lângă un PS4 Pro.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Il am si eu de ceva timp. Nu mi-a mers nici mie sa cumpar Free trialul de PSN 14 zile, dar mi-a mers sa cumpar o luna. Deci nu cred ca mai ofera free trial la PSN
Pe olx găsesti si sub 3000 acum, sunt multe... acum cine accepta rate ) poate sa le dea si cu 2000 din partea mea.. tot cu rate iau..
---------- Post added 01-04-2021 at 17:25 ----------
Băieții de pe emag daca vor sa- si vanda ps-urile, ar trebui sa lase pretul sub 3000, nu mai faceti reclama degeaba la rate, nu le mai cumpara nimeni.
Emag a avut acum cateva zile resigilate la 3800 lei, pret gresit, algoritmul lua pretul celor de pe marketplace si nu pretul cu care vinde emag in mod normal.
Am comandat, facut sesizare si mi au redus pretul la 2370.
Postez aici ca poate se mai intampla si nu strica sa profitati. Au fost 3-4 bucati atunci.
Bookmarks