Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 303 of 408 FirstFirst ... 203 253 293 301 302 303 304 305 313 353 403 ... LastLast
Results 6,041 to 6,060 of 8155

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #6041 SP
    Member alexandru92's Avatar
    Are cineva vreo informatie sau explicatie, de ce flanco nu aduce ps5?

2. #6042 SP
    Member codpin's Avatar
    Flanco e al emagului si probabil toate se duc acolo. Cred.

3. #6043 SP
    Member luciteck's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    In cazul meu am PS4 vanilla (de vreo 5 ani) si Xbox series S (cu 3 ani gamepass ultimate), deci nu am ce juca pe PS5.

Acest launch de console a fost cel mai slab ever, si nu ma refer la stocuri. Plm, au trecut 6 luni si tu nu ai nici un joc next gen (si Sony si MS). De ce sa stau cu distill, sau sa caut disperat pe site-uri obscure din toata lumea, sau sa dau refesh zilnic pe emag, sau sa injur scalperi ca vand la suprapret etc? Ca sa prind in final o consola si sa ma minunez ca e silentioasa, dar eu sa joc old-gen pe ea in primele 6 luni de la lansare?

Daca te dai putin in spate si gandesti la rece, e o bataie de joc colosala a producatorilor pentru consumator, dar noi behaim in continuare ca nu avem consola si ne pierdem ore bune din zi facand pe dracu in patru sa punem mana pe produsul lor, produs in mare parte useless majoritatea dintre noi.
    Sunt jocuri next gen, dar poate nu sunt cele care le apreciezi tu. Demon's Souls Remake e absolut fabulos, ai Spider Man Miles Morales un joc iară f bun, noul Abe's Exodus, Returnal care trebuie să apară luna asta, etc.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

4. #6044 SP
    nk4
    Junior Member nk4's Avatar
    Daca ati urmarit la Flanco cu ceva saptamani in urma puteai sa te inscrii pt un PS5 si in functie de numarul de PS-uri aduse puteai sau nu sa prinzi unul banuiesc. Acum nici nu mai gasesti consola la ei pe site.

5. #6045 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Pagina aia cu înscrisul la Flanco e de prin noiembrie. Bănuiesc ca scopul acelei paginii era sa te faca sa te inscrii ca sa te bombardeze cu newsletter-e cu oferte.

6. #6046 SP
    Dar altex-ul si si orange au terminat listele? La ce nr s-a ajuns? E frustrant sa ai doar optiunea emag, plus ca acum toata lumea urmareste doar emag. Normal ca stocul tine 5-10sec

7. #6047 SP
    Member Para81's Avatar
    Quote Originally Posted by alexandru92 View Post
    Dar altex-ul si si orange au terminat listele? La ce nr s-a ajuns? E frustrant sa ai doar optiunea emag, plus ca acum toata lumea urmareste doar emag. Normal ca stocul tine 5-10sec

Nu stiu la ce numar pt sunt in tombola.

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. #6048 SP
    Member xenocid's Avatar
    Quote Originally Posted by xenocid View Post
    N-aș fi crezut asta acum 3 luni, dar as of today am reușit să mă programez la vaccinare înainte să pot comanda un PS5!
    Trec să vă spun că între timp m-am și vaccinat dar PS5 tot n-am prins.

9. #6049 SP
    Member mladin86's Avatar
    Chiar nu e anuntat inca niciun special edition la Ps5 ? cand se lanseaza primul exclusive ? La horizon nu cred ca a fost special edition nici la ps4 , nu ? Daca tot am stat atat as lua un special edition ceva , asta alb oricum ar trebui sa l infoliez etc si nici ideea de contreler alb nu prea ma incanta vulpea cand nu ajunge la struguri

10. #6050 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Momentan nu au anunțat nimic.
    Ratchet and Clank Rift Apart e următorul lor joc exclusiv si se lanseaza in iunie.
    De obicei Sony veneau cam cu 2 exclusive AAA pe an (vezi The Last of Us 2 și Ghost of Tsushima in 2020), dar anul ăsta e un an al amanarilor nu al lansărilor, asa ca cel mai probabil în toamna se vor la lansa CoD, BF si veșnicul FIFA.
    Ma uit ca un amărât de multiplayer la TLOU 2 nu sunt in stare sa lanseze, de aproape 1 an, si nici nu oferă vreo informație despre el.
    Dacă Microsoft o sa reuseasca sa aduca console pe piata înaintea celor de la Sony cu siguranță o parte a gamerilor se va îndrepta către ei, mai ales că ce oferă acum e chiar wow.

11. #6051 SP
    Ce parere aveți, baga altex-ul pana de Paște ps5 la vanzare? Ma refer daca termina cu tombola pana de Paște.

12. #6052 SP
    Junior Member Leviathan's Avatar
    Mai degraba stai cu ochii pe eMAG decat pe Altex

13. #6053 SP
    Senior Member dronology's Avatar

14. #6054 SP
    NDM
    Member NDM's Avatar
    Da super afacere

15. #6055 SP
    Junior Member TheCryHD's Avatar
    In sfarsit, a ajuns PS5 in magazinele din Romania, mai exact in Auchan Timisoara.
    Sursa: Facebook
    Attached Images Attached Images 169774739_4201703429853667_8597981865013020301_n.jpg

16. #6056 SP
    Quote Originally Posted by TheCryHD View Post
    In sfarsit, a ajuns PS5 in magazinele din Romania, mai exact in Auchan Timisoara.
    4500 ron??!

17. #6057 SP
    Member gompo's Avatar
    Quote Originally Posted by TheCryHD View Post
    Pretul afisat ar fi relativ ok doar daca este pentru ambele console din imagine.

18. #6058 SP
    Junior Member sharkyz's Avatar
    Nici macar...pretul de retail este 2000 ron / bucata.

19. #6059 SP
    mur
    Junior Member mur's Avatar
    Isi bat joc ma duc macar sa il vad

20. #6060 SP
    Junior Member dekerom's Avatar
    Buna dimineata. A mai fost sunat cineva de la Altex ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.