Am primit acum confirmare de livrare pe 12.06.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Si eu am Genius si sunt din Bucuresti si am dat comanda la si 15, dar nah, poate nu au fost procesate in ordine.
Deci au avut dreptate strainii ca vor face bundle cu ratchet....la noi au bagat console cu ocazia lansarii. E bine ca ati prins. Un lucru nu inteleg insa, vad persoane care au deja ps5 ( trag concluzia din discutii pe alte threaduri) si totusi tot mai dau comanda....sunt samsari si pe aici?
ia uita-te si pe vanzarile de pe acest forum. se da XBOX series X cu 3000 lei in conditiile in care la ceva site din asta mare e 3100 lei.
,,Vand consola Xbox Seria X - sigilata,, e titlul postarii
Sunt oameni, me included, care ajuta alti prieteni care nu au timp sa stea cu distill si alte dracovenii, dar totusi isi doresc o consola la pretul normal. Eu deja am ajutat cativa prieteni apropiati cu PS5 prins la pret normal.
Regulamentul zice foarte clar:
Din pacate, consola se gaseste doar la gamers.ro la 3100 lei sau mai scump prin alte parti, in rest nu exista stoc la pret mai mic.3. Nu se permite postarea produselor la vanzare cu un pret mai mare decat cel oficial la momentul vanzarii! Pretul de referinta va fi cel mai mic pret afisat in magazinele din Romania (online sau retail).
Ca de obicei, se vede partea goala a paharului, in loc sa fiti multumiti de ajutorul primit de membrii comunitatii pentru a prinde console la pretul normal.
Din pacate da, este normal si de asteptat sa fie si aici oameni care nu zic nimic, care vad ca e stoc si apoi o pun la vanzare, dar sunt sigur ca marea majoritate o vor pentru ei.
Nu am timp sa citesc tot -- se aduce stoc nou odata cu lansarea Ratchet and Clank sau? Nu de alta dar, din postari, observ ca parca e Craciun pentru un numar destul de mare de useri. Pe EMAG nimic de exemplu, aceleasi preturi deosebite.
Priceless. Distill nu a carait nimic.. dar sincer, nici nu eram pe langa laptop. Mersi domnule!
Sa ma iertati, nu m-am putut abtine sa nu postez asta aici.
Ce parere aveti ? Cum obtine un baietas o duba plina de PS5 cu factura la eMag ?
Am si eu o nedumerire. Adica undeva deja depasim cu mult limita bunului simt.
****ing hell.. na prin UK s-a purtat, de ce nu si pe la noi.. face si el un "ban cistit".
Vina o are EMAG, nu.. intreprinzatorul. Cred ca s-a mai abordat acest subiect pe thread.
LE: E de la obraz dar, inca o data, EMAG este de vina. Sau poate EMAG are totusi un tip de control iar eu sunt un neinitiat ce bate litere aiurea.. Poate domnul Bogdan de pe OLX a luat cate una pe numele fiecarui membru al familiei..
O fi domn'le curierul. A pus la mișto anunțul si a dat nr unuia de avea "boala pe el".
Si tel suna încontinuu cu urari de bine !
Trimis de pe al meu SM-G973F folosind Tapatalk
Bookmarks