Am primit și eu AWB generat în IASI.
Asa si la mine pentru comanda de la Emag..nimic altceva decat comanda plasata si plata acceptata...nimeni nimic...aia nu au habar de acolo cand vor incepe livrarile ori sunt foarte secretosi...
---------- Post added 16-06-2021 at 22:12 ----------
Revin cu un nou info , un prieten mi-a zis ca a sunat la Emag si i s-a spus ca de vineri ar incepe si ei livrarile!
Cei care ati fost sunati de Altex ca vreti consola in schimbul celei digitale, ati primit ceva pe mail dupa primul lor mesaj? Eu le-am raspuns ca doresc dar inca nu am primit link.
Nu, n-am primit nimic, inca.Cei care ati fost sunati de Altex ca vreti consola in schimbul celei digitale, ati primit ceva pe mail dupa primul lor mesaj? Eu le-am raspuns ca doresc dar inca nu am primit link.
La Orange PS5 digital a fost disponibil toată noaptea: https://www.orange.ro/magazin-online...White-pd-53228
Cine e interesat încă poate să comande.
Posibil să fie un bug. Who knows?
Am primit și eu mail aseară că s-a generat AWB. Cred că o iau totuși în ordinea în care s-au făcut comenzile. Ați tot așteptat atât, mai aveți răbdare puțin. Deocamdată AWB-ul nu returnează nimic, dar va veni.
Un prieten a patit la fel. S-a certat cu ei la telefon si intr-un magazin dupa aia si i-au zis ca ala a fost stocul si ca nu au de unde sa mai scoata o consola si ca sistemul a rejectat plata instant (desi-i luasera banii si nici pana acum nu i-au fost restituiti) tocmai pentru ca se atinsese numarul respectiv.
A facut plangere la ANPC deja.
Orange, la ce sa te astepti. Imi pare rau de colegii de pe aici care au comandat. Sper ca nu ati anulat comenzile de la Altex sau emag.
Orange nici 10% din comenzi nu onoreaza.
In cazul meu am comandat de la Orange, iar statusul comenzii s-a modificat din aprobata la in curs de procesare. Am reusit sa comand ieri la 19:45, iar statusul s-a modificat la in curs de procesare dupa aproximativ 1-2 ore, desi aparea ca aprobata.
vedeti ca la Orange e cam dubioasa treaba. data trecuta (acum 3 luni) am reusit sa plasez o comanda vineri, au anulat-o, am reusit sa plasez alta comanda sambata, pe aceasta mi-au confirmat-o si pe mail si telefonic, iar marti a fost anulata. tin sa precizez ca ambele au fost si platite.
le-am facut reclamatie la ANPC si le-am si comunicat asta pe mail, pe chat si telefonic dupa ce m-au sunat vreo 2-3 persoane de la ei. mi-au spus ca singura solutie e sa vorbeasca ei "la fabrica" si sa comande iar pe viitor am prioritate. eram atat de ofticat incat le-am zis ca orice ar fi, reclamatia ramane. in 2 sau 3 sapt m-au sunat sa ma intrebe ca au stoc si daca mai sunt interesat.
pe scurt, daca patiti treaba cu comanda plasata, platita si anulata, nu va lasati doar cu niste scuze pentru ca nu veti rezolva nimic.
Înțeleg ca dorința e mare pentru consola cred ca unii încă din noiembrie o cauta.Aveti grija cu Orange au gafat de atâtea ori nu inspira încredere plus ca stai cu banii blocati la ei și poate veni oricând un nou stoc la emag sau altex,
Nu am primit mail/mesaj de confirmare comanda, doar ca a fost inregistrata si urmeaza sa fie confirmata. Cu toate astea in cont a aparut ca aprobata destul de repede. Ma pregatesc de scandal daca nu se misca nimic...
Eu astazi la 08:43 am primit mesaj de la Urgent Cargus ca , comanda se va livra astazi la adresa... GG Altex
Am prins și eu într-un final pentru un prieten și pentru fratele meu (trebuie sa expediez din tara consola pentru el).
Îmi arată status ca produsele au fost predate către curier, probabil mâine dimineața vor ajunge la mine. DHL livrează in 24 de ore in afara țării? Știe cineva?
Cu aceasta ocazie vreau sa felicit încă o data Altex, la fel ca in Septembrie (am luat consola in primul val pentru mine), s-au comportat impecabil in comparație cu concurenta, eu in continuare voi fi consumatorul lor principal.
Mulțumesc Altex!
Bookmarks