Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 347 of 408 FirstFirst ... 247 297 337 345 346 347 348 349 357 397 ... LastLast
Results 6,921 to 6,940 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #6921 SP
    Junior Member GlontzVidia's Avatar
    Quote Originally Posted by iry View Post
    @glontzvidia sa inteleg ca ai comanda din 10 sau 11(sper sa nu)? Vezi ca au fost mari probleme acolo la livrarile in showroom, neaparat trebuie sa ceri cu ceva customer expert, doar ei te pot ajuta sa iti plece consola din depozit.

Altfel acolo sta blocata. Nu iti spun din ce am citit de pe net, ci de la cineva apropiat mie, 6 zile l-au zapacit cu diverse opinii, pana a sunat cineva competent si i-a spus ca i-au deblocat consola din depozit cu ajutorul departamentului ce se ocupa de console, si seara a primit-o.

Se mai intampla si la case mai mari, asta e
    da este pe 11 data comanda, cu statusul in drum spre showroom din 16 .0consola este in showroomul de la mine din oras am sunat si au zis ca se ocupa, as vorbi cu cineva competent dar cum fac sa dau de el? Consola e la 10 minute de mers de mine dar nu o pot ridica...

2. #6922 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Din pacate ai prins weekend, dar cine stie...

Suna la ei si explica-le situatia, si ca mai stii cazuri asa, si cere sa te sune un customer expert sau cineva care are posibilitatea sa dea click unde trebuie.

3. #6923 SP
    Member smits's Avatar
    suna-i iar pana se satura... nu se poate asa ceva.

4. #6924 SP
    din al 4-lea telefon a reiesit faptul ca totul este ok, consola este la showroom si rezervata doar ca nu o pot ridica din cauza unei probleme de sistem... In cel mai scur timp o sa fiu sunat de catre ei sa o ridic. Nu au putut sa imi zica cand... agentul a zis ca atatea date i-au oferit persoanele ,,abilitate,, si nu m-au putut pune in legatura directa.

5. #6925 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Bull****. Habar nu au de capul lor.

6. #6926 SP
    Junior Member mihaistm's Avatar
    Pentru cine încă nu are confirmată comanda la Altex, am stat la telefon 40 de minute și am trecut prin 8 operatori, la un moment dat eram in bucla între doua departamente, ca sa nu rezolv nimic. Nimeni nu știe nimic. O operatoare mi-a zis ca comenzile au fost onorate in ordinea plasării lor și s-ar putea sa nu mai fie in stoc. Dar ceva sigur nu știe nimeni, dacă sa îmi anulez si sa aștept după eMAG.

7. #6927 SP
    Junior Member crisuangelo's Avatar
    Așa mă! Ca atunci cand vor avea stoc sa i intrebe pe cei cu precomanda la bundle daca nu vor ce au la momentul respectiv. Eu daca am rezistat tentatiei de a nu lua cu disc si bundle nu voi mai prinde in veci cu listele astea de asteptare si timpii scurti in care se află in stoc.

8. #6928 SP
    Junior Member mmihailasergiu's Avatar
    Pentru cei care au fost sunati de altex legat de tombola digital daca nu vor cu disk,merge putin mai greu pentru ca cica e comanda e manuala,dar pe saptamana viitoare.la intrebarea despre o situatie a stocurilor nimic concret.

---------- Post added 19-06-2021 at 13:51 ----------

Am vazut undeva o stire in care spunea ca cica nu primesti garantie daca iei un produs afara,cum zicem noi cu garantia aceea internationala.Cred ca inainte sa comanzi ps5 de afara vorbeste cu sony romania daca e valabila garantia aceea.

9. #6929 SP
    Member bdevil's Avatar
    Quote Originally Posted by mmihailasergiu View Post
    Pentru cei care au fost sunati de altex legat de tombola digital daca nu vor cu disk,merge putin mai greu pentru ca cica e comanda e manuala,dar pe saptamana viitoare.la intrebarea despre o situatie a stocurilor nimic concret.

---------- Post added 19-06-2021 at 13:51 ----------

Am vazut undeva o stire in care spunea ca cica nu primesti garantie daca iei un produs afara,cum zicem noi cu garantia aceea internationala.Cred ca inainte sa comanzi ps5 de afara vorbeste cu sony romania daca e valabila garantia aceea.
    Si eu am primit link-ul de plata si l-am achitat. Ramane sa vedem, in mailul trimis inainte au zis intr-o saptamana. M-as bucura sa-l onoreze. Nu e graba.

10. #6930 SP
    A mai patit cineva la emag sa aiba comanda blocata sa zica ca e la showroom produsul si sa nu il poata ridica din cauza sistemului???

---------- Post added 19-06-2021 at 18:02 ----------

Update eMag: am fost la showroom unde mi.a fost confirmat că au consola și este în gestiunea ei doar că în sistem le apare că nu pot factura. Le, apare produs precomandă nelansat... Și.a sunat șeful de departament și a zis că nici măcar el nu are drepturi sa finalizeze comanda... Sunt doar 4 oameni în acel eMag superiori care pot face asta. Și a zis că săptămâna viitoare să aștept mesaj că o să se rezolve. Angajatul de la showroom nici el nu mai întâlnise așa situație...

11. #6931 SP
    Member gabridinu's Avatar
    In Martie cand am luat eu consola tot de la emag, am avut aceasi problema. Aparea ajunsa in showroom dar nu primisem sms si ei nu puteau factura. De platit era platita. Dubios nu? Si culmea ca mai comandasm ceva de la ei. Celelalte produsle le am putut ridica. Eu atunci am crezut ca a fost ceva legat de contul meu dar se pare ca mai citesc si le aici legat de asta. Dubios…
    La mine atunci s a rezolvat. A sunat pe nu stiu cine sa aprobe manual comanda…

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. #6932 SP
    la mine apare doar in drum spre showroom nici macar ajunsa desi ea este fizic acolo xD. A sunat el pe cineva dar nici acel cineva nu putea aproba comanda... sper sa rezolve saptamana viitoare, e weekend, sefii si ei acasa... ii doare la banana de comenzile noastre

13. #6933 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    Se mai aude ceva de stocuri disponibile in viitorul apropiat la altex/mg?

14. #6934 SP
    Junior Member alecx92's Avatar
    Chiar si la Emag, se mai aude ceva?

15. #6935 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Daca e cineva din Iasi si doreste bundle-ul cu Ratchet, sa ma contacteze.

Consola trebuie platita la easybox (2.802,48 Lei)

16. #6936 SP
    Junior Member alecx92's Avatar
    Eu sunt din Iasi si doresc sa intru in posesia ei

17. #6937 SP
    Junior Member Mikoverni's Avatar
    Salut,
    Mai este cineva din Iasi care nu doreste sa ridice consola, cu sau fara bundle? Multumesc.

18. #6938 SP
    Mai are cineva ca mine consola blocata la Emag cu status In drum spre showroom de o saptamana? (adica ajunsa la showroom dar cu eroare de sistem la facturare de nu are nimeni dreptul sa o finalizeze manual... Ca astia zic ca le rezolva in ordinea in care au fost date comenzile si a mea e data de pe 11.06 si in showroom de pe 16.06....

19. #6939 SP
    Member mladin86's Avatar
    Mergi la showroom si te rezolva acolo . Eu asa am facut dar cu alta comanda nu la ps5 . Nu am stat dupa msg lor ca pot sa merg sa ridic . Bine daca nu ai platit si au trecut deja 6 zile e pa comanda…

20. #6940 SP
    E plătită comanda și am fost și în showroom și au zis că au o eroare în sistem și nu pot factura. Și nu avea drepturi niciunu de acolo și nici șeful lui sa finalizeze manual... Mi.au spus să aștept...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 347 of 408 FirstFirst ... 247 297 337 345 346 347 348 349 357 397 ... LastLast