Din pacate ai prins weekend, dar cine stie...
Suna la ei si explica-le situatia, si ca mai stii cazuri asa, si cere sa te sune un customer expert sau cineva care are posibilitatea sa dea click unde trebuie.
din al 4-lea telefon a reiesit faptul ca totul este ok, consola este la showroom si rezervata doar ca nu o pot ridica din cauza unei probleme de sistem... In cel mai scur timp o sa fiu sunat de catre ei sa o ridic. Nu au putut sa imi zica cand... agentul a zis ca atatea date i-au oferit persoanele ,,abilitate,, si nu m-au putut pune in legatura directa.
Pentru cine încă nu are confirmată comanda la Altex, am stat la telefon 40 de minute și am trecut prin 8 operatori, la un moment dat eram in bucla între doua departamente, ca sa nu rezolv nimic. Nimeni nu știe nimic. O operatoare mi-a zis ca comenzile au fost onorate in ordinea plasării lor și s-ar putea sa nu mai fie in stoc. Dar ceva sigur nu știe nimeni, dacă sa îmi anulez si sa aștept după eMAG.
Așa mă! Ca atunci cand vor avea stoc sa i intrebe pe cei cu precomanda la bundle daca nu vor ce au la momentul respectiv. Eu daca am rezistat tentatiei de a nu lua cu disc si bundle nu voi mai prinde in veci cu listele astea de asteptare si timpii scurti in care se află in stoc.
Pentru cei care au fost sunati de altex legat de tombola digital daca nu vor cu disk,merge putin mai greu pentru ca cica e comanda e manuala,dar pe saptamana viitoare.la intrebarea despre o situatie a stocurilor nimic concret.
---------- Post added 19-06-2021 at 13:51 ----------
Am vazut undeva o stire in care spunea ca cica nu primesti garantie daca iei un produs afara,cum zicem noi cu garantia aceea internationala.Cred ca inainte sa comanzi ps5 de afara vorbeste cu sony romania daca e valabila garantia aceea.
A mai patit cineva la emag sa aiba comanda blocata sa zica ca e la showroom produsul si sa nu il poata ridica din cauza sistemului???
---------- Post added 19-06-2021 at 18:02 ----------
Update eMag: am fost la showroom unde mi.a fost confirmat că au consola și este în gestiunea ei doar că în sistem le apare că nu pot factura. Le, apare produs precomandă nelansat... Și.a sunat șeful de departament și a zis că nici măcar el nu are drepturi sa finalizeze comanda... Sunt doar 4 oameni în acel eMag superiori care pot face asta. Și a zis că săptămâna viitoare să aștept mesaj că o să se rezolve. Angajatul de la showroom nici el nu mai întâlnise așa situație...
In Martie cand am luat eu consola tot de la emag, am avut aceasi problema. Aparea ajunsa in showroom dar nu primisem sms si ei nu puteau factura. De platit era platita. Dubios nu? Si culmea ca mai comandasm ceva de la ei. Celelalte produsle le am putut ridica. Eu atunci am crezut ca a fost ceva legat de contul meu dar se pare ca mai citesc si le aici legat de asta. Dubios…
La mine atunci s a rezolvat. A sunat pe nu stiu cine sa aprobe manual comanda…
Sent from my iPhone using Tapatalk
la mine apare doar in drum spre showroom nici macar ajunsa desi ea este fizic acolo xD. A sunat el pe cineva dar nici acel cineva nu putea aproba comanda... sper sa rezolve saptamana viitoare, e weekend, sefii si ei acasa... ii doare la banana de comenzile noastre
Daca e cineva din Iasi si doreste bundle-ul cu Ratchet, sa ma contacteze.
Consola trebuie platita la easybox (2.802,48 Lei)
Salut,
Mai este cineva din Iasi care nu doreste sa ridice consola, cu sau fara bundle? Multumesc.
Mai are cineva ca mine consola blocata la Emag cu status In drum spre showroom de o saptamana? (adica ajunsa la showroom dar cu eroare de sistem la facturare de nu are nimeni dreptul sa o finalizeze manual... Ca astia zic ca le rezolva in ordinea in care au fost date comenzile si a mea e data de pe 11.06 si in showroom de pe 16.06....
Mergi la showroom si te rezolva acolo . Eu asa am facut dar cu alta comanda nu la ps5 . Nu am stat dupa msg lor ca pot sa merg sa ridic . Bine daca nu ai platit si au trecut deja 6 zile e pa comanda…
E plătită comanda și am fost și în showroom și au zis că au o eroare în sistem și nu pot factura. Și nu avea drepturi niciunu de acolo și nici șeful lui sa finalizeze manual... Mi.au spus să aștept...
Bookmarks