Intrati pe altex, sectiunea console si e ultima. Desi apare stoc epuizat, cand dai click pe ea apare ca disponibila la precomanda. Acum nu stiu ce data de livrare o avea...
Eu zic ca au cam apus zilele pentru cei care făceau scalping. Încă e disponibil PS5 pe precomanda la Altex. Cine își dorește are toate șansele sa își ia acum.
Si acm 2 saptamani au fost disponibile timp de 2h la Altex si eMag si tot nu a prins marea majoritate.
La cum nu se dau acum, as spune ca va fi exact la fel. Se vor trezi toti dupa ora 20 sau maine si vor spune ca au muncit si nu au putut sa comande si vor da 3000+ ca sa ia de pe olx sau se vor plange in continuare de cei care vand pe olx.
Am dat si eu linkul la prieteni. Sper sa apuce toti care si-au dorit. Super. Multumim de link.
Macar nu ar trebui sa mai existe magazine care sa vanda PS5-uri la 4000, 4500 lei cum inca sunt pe emag.
Vor fi în continuare. În continuarea cererea e mai mare decât oferta. Dar clar cine și-a dorit cu adevărat a prins. Daca am prins eu acum 2 săptămâni de nu eram chiar așa fiert, e clar că cine și-a dorit a prins.
Dar sper să nu mai văd nici eu plângeri de stock sau scalperi. Că atât săptămâna trecută cât și acum când precomanda e încă activă după o oră, nu prea ai ce comenta.
Desi voiam versiunea digitala, nu am rezistat si am achitat o precomanda la Altex cu ocazia aceasta . Dupa 20 de minute de la primirea primei notificari pe Telegram pt ca nu am fost pe faza. Nu stiu cand o voi si primii in conditiile in care inca este disponibila la precomanda si se vor strange multe comenzi platite.
Gresit, pana pe 7 iulie maxim trebuie livrata consola. Sambata si duminica nu sunt considerate zile lucratoare.
Stoc Altex...O singura consola per cont??Altex ai respectul meu,chiar asteptam asta si nu dezamagesti...
Si stoc epuizat. Dupa 90-100 minute s-a epuizat stocul.
Si da, felicitari pentru treaba cu o consola per client per cont.
Sa speram ca nu vor ajunge pe OLX.
Si daca vor ajunge, s-a cam terminat cu “imbogatirea peste noapte”, dupa cum vedeti, aproape saptamanal sunt stocuri.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks