Eu nu as fi riscat la faza cu emag, daca iti zice azi ca e totul ok si maine te trezesti ca iti refuza comanda si iti returneaza banii peste cateva zile? Asa pierzi sansa de a mai comanda de pe alt site atunci cand trebuia
Eu nu as fi riscat la faza cu emag, daca iti zice azi ca e totul ok si maine te trezesti ca iti refuza comanda si iti returneaza banii peste cateva zile? Asa pierzi sansa de a mai comanda de pe alt site atunci cand trebuia
guys, doar ce am primit SMS de la Emag cum ca maine ajunge produsul in showroom si ca ma vor anunta la ce ora sa ma duc sa il ridic![]()
Confundati emag cu altex, flanco sau alte magazine online. Numai balarii aruncati pe aici.
Daca se putea ramburs sau in showroom nu pierdeai nimic . La Brasov aparea ca se poate ridica vineri 20 dupa ora 10 din showroom. Dar trebuia platita integral. Asteptam pana maine si vedem MG sau EMAG
Din curiozitate, la ce ora ti-au acceptat plata online?pe data de 17 sau cand ai comandat-o gen.Daca nu sunt prea indiscret![]()
Da, si la mine apare awb generat pe Altex. Probabil ca maine sau poimaine voi primi junghiul
PS: eu am comandat pe 29.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aveti putina rabdare la Altex, daca ATX-MG a spus clar ca toate comenzile confirmate vor pleca azi din depozit, n-a spus degeaba.
Eu am facut precomanda la 20:05 (cam pe la 20:01 s-a dat drumul) si n-am AWB deocamdata. Prin urmare asta cu ''in ordinea comenzilor''... nu stiu ce sa zic.
E posibil sa inceapa cu livrarile in restul tarii, apoi la final cu Bucuresti.
Vad ca ăștia de la Emag încă nu dau niciun semn. Ma gândesc ca fiind din Cluj, ca sa îl primesc mâine ar fi trebuit totuși pus deja pe curier. Tare ma tem ca îmi vor face o surpriza neplăcută...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Din cei care au coletul in drum spre (showrom sau adresa) e vreunu care are consola cu unitate optica?
Bookmarks