Chiar acum ma uitam de curiozitate pe olx,inca tin cu dintii baietii la 3500 de lei
Ma amuza teribil treaba asta
Trimis de pe al meu SM-G781B folosind Tapatalk
Chiar acum ma uitam de curiozitate pe olx,inca tin cu dintii baietii la 3500 de lei
Ma amuza teribil treaba asta
Trimis de pe al meu SM-G781B folosind Tapatalk
^Astia care încearcă să vândă un produs în funcție de cât au plătit ei inițial și nu în funcție de prețul lui actual sunt ultimii oameni. Jumătate din anunțurile de pe olx sunt așa și nu fac altceva decât să piardă timpul celor care caută. Cel mai absurd a fost când am căutat un TV cu OLED, era la scurt timp după ce am luat un BX cu 4000 de la eMag de black Friday și eram curios câți l-au pus pe olx. Erau zeci de anunțuri cu BX-ul nou, in garanție, la 4500 de lei, și alte zeci de anunțuri cu televizoare vechi de 3-4 ani precum B7... tot la 4500. Sunt convins că pe unele o sa le găsești și în zi de azi încă valabile.![]()
Pe voi va surprind cei de cumpara consola sa o dea cu cateva sute de lei profit, cand sunt persoane (chiar de pe forum), care cumpara jocuri la oferta sa le dea cu 20 lei mai scump pe olx![]()
Eu am o comanda la EMAG din data de 14 Iunie pentru bundle-ul cu Ratchet, este in status " comanda plasata" si livrare incepand din 28 Iunie. Batranul meu este instruit si asteapta consola, a si sunat la EMAG nu i-au spus mare lucru, interesant este ca am primit mail ieri care suna cam asa: " facem tot posibilul pentru a-ti onora comanda in cel mai scurt timp"
Nu va inteleg de ce va pierdeti timpul pe olx ca sa vedeti cu cat se mai vinde ps5-ul...Va enervati si nimic mai mult, oamenii raman la fel...
Eu am asteptat din noiembrie pana acum ca sa nu incurajez practica asta de bisnitar de colt de strada. Sper ca cei ce au cumparat ps5 pt a-l pune pe olx sa ramana cu el pe stock si sa treaca si cele 30 de zile pt retur![]()
In Decembrie consolele lor vor avea minus 6 luni de garantie (cel putin).
Sper sa nu fie fraieri care sa cumpere de la ei.
PS5 la Orange in stoc acum - https://www.orange.ro/magazin-online...White-pd-53228
Stoc epuizat deja.
Eu unul, m-am liniștit. Mi-am propus să cumpăr consola peste vreo doi ani, când apare noua revizie și prețurile vor fi ceva mai mici.
Altfel, cred că o luam razna cu stocurile astea. Hocus-pocus, uite stocul, nu e stocul.
Nu inteleg la ce te referi. Daca vrei neaparat digital, atunci da, sanse foarte mici sa prinzi stoc, dar asta s-a zis de la inceput si am zis si eu de zeci/sute de ori - nu sunt pentru ca nu se produc. Cine asteapta digital, sa se astepte sa continue cu distill si boti si alte manarii, altfel nu e nicio sansa.
Daca vrei PS5, atunci sansele sa prinzi stoc sunt enorm de mari in ultima vreme.
Chiar ieri a stat 2h in stoc la Altex. In urma cu 2 saptamani a stat 1h in stoc la Altex si 40 min la eMag.
Basically, cine nu a prins, nu si-a dorit suficient de mult consola.
Eu întotdeauna cumpăr a doua/a treia revizie a consolelor. La fiecare generație am procedat așa. De obicei îmi iau variantele „slim".
Știu că au fost stocuri, hai să le zicem „suficiente". Dar totuși...
Nu că nu mi-aș dori un XSX sau PS5 chiar acum. Dar cred că mai pot aștepta aproximativ doi ani.
Am sunat astazi la Emag sa intreb de statusul comenzii mele, apare ca se livreaza incepand de maine 26.06.2021, dar comanda are acelasi status,comanda plasata'', plata la livrare easybox.
Cei de la Emag mi-a spus ca inca nu au ajuns la ei in depozite consolele promise de furnizor si ca se decaleaza perioada de livrari.
Slabe sanse cred ca si saptamana viitoare.
https://www.orange.ro/magazin-online...s-plus-90-zile
Stock digitala
E on again, off again. Il mai baga random, probabil cate 1-2 bucati care se duc instant.
Bookmarks