Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 354 of 404 FirstFirst ... 254 304 344 352 353 354 355 356 364 ... LastLast
Results 7,061 to 7,080 of 8079

Thread: PS5 - achizitie din Romania

  1. #7061 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Subscriu la chestia cu obsesia: am pe cineva lângă mine care joacă 8-12 ore pe zi Mortal Kombat 11.

    Și mai știu persoane care joacă un singur joc, alldaylong. Nu e nimic rău în asta. E ca un fel de job pentru ei.

  2. #7062 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by cnv23 View Post
    Sunt și eu curios de formula de calcul pt determinarea gamerului adevărat. Uite, ca să va fac sa va usture ficatul rau și pe tine și pe marii youtuberi, eu sunt fix ala pe care l-ai descris. Am doar FIFA și 2 jocuri cu mașini și ghici ce, am reușit sa pun mana pe unul de la Crăciun pt ca am urmărit f..King postări. Da, e normal sa condamni bișnițarii care le cumpăra pentru revanzare, ce facem, mergem 30 de ani în urma, unde aveau prioritate cei cu carnet de partid, respectiv în cazul tău, carnet de gamer sau cum? Asta e fix pe principiul, sunt tânăr și muncesc 12h pe zi, eu trebuie sa am Ferrari și nu ala de lângă mine...
    Nu ma ustura ficatul deloc dar da, sunt de acord ca este o mare nedreptate ca tu ai reusit sa prinzi un PS5.
    Atat. Esti liber sa ma injuri si sa ma condamni.
    Daca nu ai facut-o pentru revanzare sau specula, ai respectul meu.

    Nu exista nici o formula concreta, n-ai inteles postarea mea.
    Este pur si simplu vorba de bun simt in momentul in care tu ca si mare lant de magazine accepti vanzarea in spatiul tau fizic sau virtual a unei console la un pret umflat nesimtit.

  3. #7063 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Prietene Xander, poate nu te-ai prins...adevărul enunțat de tine a întărâtat cuibul de viespi prezente pe forum - numite în mod colocvial bișnițari.

    Cine are o fărâmă de creier, a priceput perfect despre ce e vorba în postarea ta inițială.

  4. #7064 SP
    Member Antiohh's Avatar
    nu e nimic de bun simt tin minte cand eram mic ca am ramas ,,socat,, ca scria pe ceva suc 2LEI mare si comerciantul cerea 3lei vorbim de capitalism. fiecare vinde cu cat vrea si poate, iar la urma urmei ideea este sa-ti scoata tie cati mai multi bani din buzunar. De aceea exista concurenta si implicit consiliul concurentei. Sa regleze piata, dar nu intr-o maniera socialista.

    Daca ,,bisnitarii,, ar fi platitori de taxe, chiar nu ar exista nicio problema si acolo.

    Pe principiul asta, ca Auchan nu are voie sa vanda consola cu 4000 lei inseamna ca nici pubul din centrul bucurestiului nu are voie sa vanda o bere de 3 lei in magazin cu 15 lei, dar uite ca o face si e si plin

  5. #7065 SP
    Member Remediu's Avatar
    Xander nu a starnit bisnitarii. Ci a uimit oamenii cu sustinerile lui conform carora daca nu te joci anumite jocuri pe care le considera el importante, nu ai dreptul la ps5.
    Ori este copil, ori sunt alte probleme.

    Sent from my SM-G996B using Tapatalk

  6. #7066 SP
    MMG
    Junior Member MMG's Avatar
    Nu sunteti gameri ca nu va jucati voi jocurile lui preferate, ce sa mai. Si celalalt coleg de forum care zice ca o consola costa nu stiu cat la bisnitari cand salariul minim pe economie este cat e, de parca o consola este un aliment de baza si fiecare trebuie sa aiba una in casa. Afurisiti astia de la Sony ca cer 2.5K pe o consola si nu 200 de lei, iar Auchan and co la fel. Sa dea, domnule, pentru toate buzunarele.

    Atitudine ultraelitista bazata pe nimic.

  7. #7067 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    ^^ Scalper detected. Account created: Nov. 2020.

  8. #7068 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Wow

    Bai prieteni, ca sa inchei, ca vad ca de la o postare care s-a vrut a fi pro consumer si anti bijnita si nesimtitre, s-au umplut 2 pagini.

    1. N-am vrut sa cataloghez nici o persoana in mod direct, am folosit niste termeni mai colorati ca sa subliniez penibilul situatiei.
    Va tot vad de luni de zile ca va plangeti aici ca n-ati prins o consola (desi ati avut 2 zile intregi sa dati precomanda la emag/MG day one).
    Nu ati dat precomanda ca va era teama, visati toti ca in maxim 2 luni o sa umble cainii pe strada cu PS5-uri in coada.
    More so, ma numiti pe mine acum beta-tester pentru SONY pentru ca am avut 'curajul' sa dau precomanda day one.

    2. Dupa ce umpleti 150 de pagini de plangeri inutile cu 'uite jegosu ala, uite jegosu celalalt' si cu linkuri de pe olx, imi sariti mie in cap ca ii cataloghez pe randoms nu stiu cum.
    Vine apoi un random cu zero postari in orice alt thread legat de comunitatea noastra de gaming si vomita niste prostii scoase din context impotriva postarii mele si ii dati like ca la concurs fara sa intelegeti ce am vrut de fapt sa subliniez.

    3. Pune un coleg anunt ca sunt 4 console in nu stiu ce magazin, nu prinde mai nimeni interesat de aici, dupa o ora apare bijnitaru pe olx cu acea consola si totul este ok, ii dati apoi thanks astuia care-mi citeste postarile printre randuri si care e de acord 'cu cine cumpara'.
    Sunt eu comunist ca cer carnete de gamer ... sunt pe dracu sa ma ia, aia sunt.

    Daca am curajul sa pun red flag la situatii nedrepte si bizare nu inseamna ca sunt comunist, inseamna ca mi-as fi dorit sa prinda o consola cineva care chiar si-o doreste, nu orice random nimerit in Auchan care o vinde peste 2 luni pe olx ca s-a plictisit de Fifa.

    Gata cu threadul asta, ma duc pe cele de gaming/jocuri sa urmaresc aportul masiv al tuturor userilor inregistrati in 2020/21 pe forum care au stricat tasta F5 doar pe threadul asta, exclusiv.
    Ma duc sa caut un lighean in care sa vomit...

  9. #7069 SP
    MMG
    Junior Member MMG's Avatar
    Vino cu dovada ca sunt scalper sau mai usor cu acuzatiile nefondate. Rog adminii sa se sesizeze

    Lumea da like ca este de acord cu ce zic oamenii, nu ca sa iti faca tie in ciuda. Pari cam fript ca altii nu impartasesc aceasta parere a ta. Lasa ca primesti si tu likeuri, de la cei ca tine.

  10. #7070 SP
    Junior Member divatz2003's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    E parerea mea, e dreptul tau sa ridici piatra.

    Pana una alta eu urmaresc pe youtube niste super oameni care de ani de zile sunt content creators si nu pot pune mana pe un PS5.

    Daca tie iti e comfortabil sa stii ca exista console vandute cu 1000 de euro de o maniera grosolana unor oameni care joaca doar Fifa sau Fortnite pe ele in timp ce oameni pasionati stau la rand pentru o consola la pretul corect, inseamna ca dormi linistit pe perna noaptea si te invidiez.

    Ca si incheiere, daca in postul meu n-am facut referire directa la userul 'Remediu', iti sugerez sa dai cateva note mai jos tonul ca sa continuam de o maniera prietenoasa.
    Daca din intamplare te-am nimerit si faci parte din una din acele doua categorii, imi cer scuze, nu asta mi-a fost intentia.
    Bai prietenas, mai aveai putin si ziceai ca daca aveau ochi albastri si parul blond erau îndreptățiți la un PS5, restul mai un gaz, ceva cat așteaptă. Tu te auzi ce zici? Unii sunt hopeless...

  11. #7071 SP
    Member Remediu's Avatar
    "Vine apoi un random cu zero postari in orice alt thread legat de comunitatea noastra de gaming si vomita niste prostii scoase din context impotriva postarii mele si ii dati like ca la concurs fara sa intelegeti ce am vrut de fapt sa subliniez."

    Pai tu ai multe postari pentru ca aberezi incontinuu, de foafte mult timp.
    Stai linistit ca citesc forumul, nu trebuie sa postez neaparat.
    Ti-am spus ca nu hotarasti tu cine merita sa cumpere ps5 si cine nu. Daca nu pricepi asta, degeaba te certi, nu aici iti rezolvi problema.
    Nu esti pro cumparator, e jenant ce spui. Cui ii pasa de aia dedicati? Daca sunt dedicati sa isi cumpere consola, aveau posibilitatea pana acum.

    Sent from my SM-G996B using Tapatalk

  12. #7072 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Mai rau e ca n-ai inteles nimic din ce-am vrut sa spun..
    Citeste, dar incearca sa si intelegi ce citesti.

    Quote Originally Posted by Remediu View Post
    Cui ii pasa de aia dedicati?
    Uite mie imi pasa, spre exemplu de useri de aici si nu numai, care au facut de-a lungul anilor reviews la jocuri si au contribuit MASIV la comunitatea noastra si au prins un PS5 abia acum cateva saptamani.
    Esti liber sa faci PR la scalperi, uite mai sus ai 2 clienti care au impreuna 11 postari strict pe threaduri de genul si care sunt mai tari in gura decat caramida de BCA.

    Daca iti place sa ai ultimul cuvant, iti las placerea asta, poti da quote la ce am spus si sa imi mai urezi inca o data sa ma maturizez, iti promit ca nu voi tine cont.

  13. #7073 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Guys, va rog sa va linistiti putin. E clar ca mesajul transmis de Xander nu a fost inteles asa cum ar fi trebuit, de toata lumea. Dar daca nu va convine, ignorati, e foarte simplu.

    Pentru cine nu a inteles mesajul lui, a fost urmatorul - FIFA, Fortnite, Minecraft, samd, merg la fel si pe old gen, iar pentru cine nu joaca altceva, PS5 e doar un moft si ei prin acei moft, iau sansa cuiva care vrea sa joace altceva, jocuri unde 30 vs 60fps fac diferenta, sau poate vrea sa joace ceva exclusiv. Asta este parerea lui si ar trebui respectata sau contrazisa intr-un mod firesc.

    Noi nu avem cultura asta a dezbaterilor (debates, cum au americanii) cu cap, noi stim sa ne atacam si sa atacam mai departe.

    E un forum si toata lumea are dreptul la o parere, cat timp nu incalca regulamentul, dar deja e prea mult off topic aici.

    Va rog sa reveniti la discutii civilizate si sa terminati cu atacul la persoana.

  14. #7074 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Eu mai spun odata sa lasam ipocrizia deoparte, cel putin, eu o las.

    1. Daca anticipam cum vor evolua treburile, si eu cumparam sa vand la suprapret, ATUNCI CAND CASTIGUL MERITA. Acum, sa pun 1-5 mil in plus, nu renteaza din punctul meu de vedere. Cu banii astia nu umpli nici macar un cos la supermarket. Banii seriosi s-au facut in Decembrie;

    2. Cum a spus si Razvan, daca erai setat pe PS5, puneai deoparte din timp si luai la precomanda, cum am luat si noi. Eu m-am decis in ultima zi si se pare ca a fost o decizie inspirata, nu dadeam 40-50-60 milioane pe ea. Nu crapa pamantul daca nu am consola in 2021, nu sunt atat de disperat desi banii ii am, nu pot minti.

    Acum, fiecare are dreptul la o opinie dar hai sa fim sinceri cu noi insine inainte de a da cu pietre in altii.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  15. #7075 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Consola e un moft oricum. Și dacă joci doar FIFA, si daca joci orice altceva. Propoziții de genul "iei sansa altcuiva de a juca pe PS5" mi se par exagerate. Nu e o chestie vitală, nu moare nimeni daca mai așteaptă. Cine a avut noroc, a prins, cine nu, mai caută.

    Sa-i zic nevestii ca trebuie sa se simtă vinovată față de adevărații gameri care încă așteaptă, dacă nu-si face norma de gaming pe PS5-ul ei?

  16. #7076 SP
    Junior Member thatOneDudeThat's Avatar
    Imi dau si eu cu parerea: ma joc destul de mult, as zice cateva ore bune pe zi. Majoritatea jocurilor le termin peste weekend si mi le cumpar cat pot de repede. Cand stau dupa jocuri noi mai bag cate un grind in online. Cred ca sunt oaresicum in definitia fiecaruia de gamer; casual sau nu, fiecare cum considera. Astea fiind spuse, nu cred ca merit un ps5 mai mult decat un pustan de 7 ani care se joaca minecraft. Nu mi se pare normal sa se cumpere ps5 pe baza de psn achievements ci pe principiul 'primul venit, primul servit'. Eu mi l-am dorit foarte mult asa ca am stat cu orele dupa precomanda si am fost norocos. Acum daca il lua altul inaintea mea, chiar daca ajungea sa stranga praf sau era folosit doar pentru fifa si 'getea', asta e. Am avut sanse egale sa il luam. Asta conteaza pentru mine.
    Cand au auzit cei din familie ca am prins o consola noua, m-au rugat sa le iau si lor. Am stat din nou la panda si am reusit sa mai cumpar o data. Am urmarit magazinele principale, am folosit aplicatii de stoc si am avut cardul pregatit. In cele din urma, am cumparat in total 4 console pentru family(3) & co (1). Am practic cam tot ce putea vinde Sony: 2 console in casa, 3 manete, charging station, casti pulse3d. Cine isi dorea cu adevarat putea sa prinda stoc. Nu consider nicio secunda ca altul e mai indreptatit ca si mine sa cumpere consola sau ca eu am fost nedreptatit. Nu mi s-a cerut carnetul de partid, numarul de ore jucate, n-am fost intrebat daca am de gand sa le vand mai departe sau sa le dau. Din punctul asta de vedere, vanzarea s-a facut ok. Se putea mai bine? Da, dar se putea si mult mai rau. Puteau, de exemplu, sa vanda intai celor cu vechimea cea mai mare in sistemul PS, avand prioritate cei ce au contul de la ps1

  17. #7077 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    PS5 - achizitie din Romania

    Uite, eu cu asta nu sunt de acord. Cum adica, astia care au luat consola pentru Fifu si “Fortnait”, nu merita? Cine suntem noi sa decidem cine merita si cine nu?

    “Ala e mai gamer deca celalalt”, mi se pare o copilarie. Daca iau consola si joc doar un joc (care-mi) place, 24/24, sunt mai putin gamer decat youtuberii vietii? De ce? Tot acelasi timp il petrec si eu jucand, poate nu stiu eu definitia gamerului, dar din ce spuneti voi, un gamer este ala care se joaca 100 de jocuri pe an. De unde si pana unde?

    Pe de alta parte, melteanul de ce nu are dreptul la consola? Doar pentru ca bazaie “content creatorii” pe youtube? Lasa, am urmarit si eu niste content creatori d’astia autohtoni si pot spune ca sunt definitia meltenismului, da? Nimic de calitate, o voma de content au, lipsit de autenticitate si plin de falsitate si meltenisme.

    Astia bazaie acum ca n-au PS5? Trebuiau sa ia la preorder, doar ei fac bani, fiind “content creatori”, nu? Asta nu e tot un meltenism? Intreb si eu…

    Xander, consider ca gresesti cu abordarea asta, cu atat mai mult cu cat tu insuti ti-ai luat la preorder, nefiind content creator. Tu ti-ai dorit consola, ai luat-o, simplu. Acelasi lucru il puteau face toti care bazaie acum, inclusiv marii “youtuberi”.

    Welcome cu capitalism, my friends. Ai? Stai in fata, nu ai? Plange-te pe forumuri.

    Eu cam asa vad lucrurile, cu tot respectul.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  18. #7078 SP
    mur
    Junior Member mur's Avatar
    E foarte interesant topicul. Mi se pare ca toti aveti dreptate intr-o oarecare masura aici. Imi vine sa va dau like tuturor desi e contradictoriu . Daca mergi bazat pe feeling, da, sunt de acord ca un PS5 ar trebui sa mearga la cine merita. Dar din punct de vedere moral si legal, orice om are dreptul la unul indiferent ca vrea sa joace toate exclusivele day one sau ca vrea sa crape lemne cu el. Problema nu e asta si problema nu este nici macar scalping-ul. Nu pot invinui scalperii pentru ca vor un profit. Pot invinui doar lanturile de magazine care nu depun un efort pentru a impiedica scalping-ul.

  19. #7079 SP
    Member Remediu's Avatar
    Oameni buni, e democratie, cum sa hotarasti tu cine are dreptul sa cu.pere un produs?
    Ori sunteti foarte foarte tineri si vedeti lucrurile pueril, ori ati prins alte vremuri care v-au marcat definitiv.
    Inca o data spun, mi se psr nesimtiti bisnitarii (desi nu ai cum sa ii opresti), dar nu au nicio legatura cu extremismele astea de 2 lei referitoare la cine sa aiba voie sa cumpere si cine nu.

    Sent from my SM-G996B using Tapatalk

  20. #7080 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Din punctul meu de vedere toate lumea are acelasi drept sa cumpere consola indiferent ca e casul gamer sau hardcore gamer.
    Il inteleg si pe Xander e implicat in comunitate si ar fi vrut ca cei pasionati sa prinda consola.

    Eu de exemplu am facut greseala sa nu fac precomanda prima data, la ce sa stau cu banii blocati pentru ca am zis ca o gasesc in magazin daca nu la lansare atunci dupa 2-3 luni.

    Nu ma asteptam nici la stocurile astea mici pentru RO si nici la faptul ca magazinele nu vor face nimic ci chiar incurajeaza specula. Am reusit dupa 7 luni sa o iau de la Altex la pret normal fara sa dau bani la bisnitari care ma dezgusta.

    Situatiile de criza sunt bune la ceva scot la suprafata caracterele, fata urata sau frumoasa a unor persoane.
    Pe lumea asta sunt oameni infecti care vor doar sa insele sau sa profite nu sa munceasca cinstit sau sa ajute.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 354 of 404 FirstFirst ... 254 304 344 352 353 354 355 356 364 ... LastLast

Similar Threads

  1. Xbox Series X|S - achizitie din Romania By paul in forum Microsoft Xbox Series
    Replies: 1047 Last Post: 17-08-2023, 09:48
  2. Pot juca jocuri din Romania pe PS4 din America? By SnowPhantom in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 7 Last Post: 19-11-2013, 16:07
  3. Locuri frumoase din Romania By vasilescui in forum Travel & Fashion
    Replies: 0 Last Post: 05-05-2011, 08:24
  4. Replies: 9 Last Post: 28-02-2011, 13:53
  5. Reviste de profil din Romania By rodarkone in forum Console Club
    Replies: 23 Last Post: 11-08-2008, 13:27

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts