ciudat, inseamna ca a fost cineva de la sameday ieri la flanco sa ridice pachetele. De curiozitate, poti sa te uiti pe tracking cand a fost facuta comanda de curier? poate le-au luat intr-o anumita ordine si mai ridica azi o tura.
La mine apare 14:54 la courier order
Stoc la Flanco (PS5 + Joc Marvel`s Spider-Man: Miles Morales + Joc Demon`s Soul Remake) 3.199,99 lei:
https://www.flanco.ro/consola-sony-p...ul-remake.html
Important e ca tot apar stockuri.
E mai ok decat pana on iunie.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Probabil ca sony deja pun deoparte un mic procent din fiecare lot pentru o "varianta" Horizon FW tinand cont ca atunci o sa fie nebunie deci stock-uri tot o sa fie.
La digital e mai complicat putin, acolo cred ca pierderile sunt inca mai mari decat anticipau si productia este incetinita
Hello guys, i bought PS5 today from altex,plaza mall. idk how many they have but good friends helped me. good luck
2300 lei = PS5 digital, 12 luni ps+, 100 lei voucher ps
very good deal
Au acelasi bundle cu consola digitală și in Media Galaxy Mega Mall. Am numărat 16 buc. expuse.
RIP scalpers.
Heads Up! Am dat drumul la o noua runda de precomenzi la consola PlayStation 5 Racthet & Clank Rift Apart:
https://altex.ro/consola-playstation...d/CNSPS51TBRC/
Chiar ca RIP scalpers
Sunt curios ce e in sufletul amarastenilor care au ramas cu consolele si nu le mai cumpara nimeni.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Digitale pe site-uri cand? Bine ca mi-a fost data una cu Disk in loc de Digitala de la tombola(altfel eram sters de pe lista) pentru ca "nu prea mai vine stoc" dar acum stau expuse prin magazine.
Am fost azi la Altex in Parklake si erau 5 bucati de PS5 fara disc in spatele casieritei
Daca este cineva care a cumparat bundle-ul acela de PS5 Digital cu 12 luni PS+ si voucher, ne poate spune cum exact sunt incluse codurile in pachet? Adica, sunt coduri in format fizic si sunt puse in cutie, sau sunt in format digital si le primesti pe email?
Cine este din Cluj, in Media Galaxy din Vivo, mai au pe stoc 6 bucăți de PS5 Digital + PS Plus un an si un card PSN de 100 de lei la 2300 de lei.
@snk2, codurile sunt in format fizic si se dau separat.
Bookmarks