Stoc la EMAG Bundle: Consola PlayStation 5 (B-Chasis) + Joc PS5 Ratchet & Clank: Rift Apart + Joc Marvel’s Spider Man: Miles Morales PS5 + Joc Sackboy: A Big Adventure! PS5
Stoc la EMAG Bundle: Consola PlayStation 5 (B-Chasis) + Joc PS5 Ratchet & Clank: Rift Apart + Joc Marvel’s Spider Man: Miles Morales PS5 + Joc Sackboy: A Big Adventure! PS5
Stie cineva daca mai apar in stoc fara nici un bundle? Si daca trebuie sa am banii pe card neaparat? Sau s-a renuntat la treaba aia ca deja a trecut 1 an..
Ca de obicei, cand se afla ceva, se posteaza aici - desi e clar ca marea majoritate care-si doreau consola, au deja, iar interesul a scazut considerabil.
Referitor la plata, cel mai probabil se va achita in avans, ca si pana acum.
Megamall mediagalaxy has 4 bundle PS5 disc + rachet and clank + ghost of Tsushima + spiderman miles morales 3399 lei pack
Am citit pe un alt forum că cei de la eMag au susținut că așa primesc și ei bundle-urile de la furnizori. Eu personal cred că-i o mică minciună. Sony nu vinde decât un bundle oficial (cel cu Ratchet and Clank) și noi nu avem cum să verificăm astfel de declarații. Eu cred că retailerii primesc reduceri suficient de mari la jocurile din acele bundle-uri neoficiale sau la consola în sine astfel încât ei să facă un profit bun chiar dacă par să fie reduceri (dar e o speculație super grosolană).
Cine nu are consola și o vrea să analizeze la sânge ofertele sau să aștepte bundle-ul cu Ratchet and Clank. Nu e cazul să ne lăsăm vrăjiți de oferte, dar nici să ne plângem de jocurile din bundle. Eu unul aș cumpăra bundle cu cele mai multe jocuri pe care le-aș juca decât să stau cu jocurile pe OLX luni la rând (în condițiile în care piața e inundată de astfel de jocuri). La cum se prezintă starea furnizorilor de electronice situația va reveni la normal în vreo doi ani în cel mai bun caz. Măsurați de 10 ori și tăiați o singură dată, cum spune o vorbă veche din bătrâni.
Cei de la Ozone.ro te lasă să îți faci singur bundle: https://www.ozone.ro/product/set-playstation-5/
Nu poți orice joc. Ai o lista din care poți alege
Trimis de pe al meu M2004J19C folosind Tapatalk
Am impresia ca s-a mai discutat asta cu bundles si parca chiar userul ATX/MG a spus care este motivul pentru care aceste bundles exista.
In niciun caz nu sunt bundles oficiale, dar nici nu se fac doar pentru profitul comerciantului. Dar cel mai important, a fost si in continuare functioneaza, singura modalitate care a stopat efectiv scalp-ul si vanzarea la suprapret si suntem una din putinele tari din lume, unde avem absolut oricand, PS5 la vanzare in magazine, pentru cine-si doreste.
Am prieteni in alte tari care ar vrea chiar si asa si nu gasesc.
Asta e lista: https://www.ozone.ro/creaza_ti_propriul_set_ps5/
Pai eu inteleg ce vrei si vrea marea majoritate, dar console vandute la "liber", la pretul normal = un gigel care cumpara tot stocul (vede el cum) si apoi le vinde pe 2800-3000 lei. No extra game sau altceva.
Si cum asa vei avea de ales intre consola singura la 2800-3000 vs consola cu x jocuri la 3500, ce vei alege?
Ca peste tot, doar jocurile exclusive Sony.
Au tot fost lunile astea. Dar iti dai seama ca este fizic imposibil sa putem stii noi mai multe informatii. Anuntam aici cand vedem ca e in stoc.
Au tot fost campanii de precomanda la Altex, unde s-a vandut doar consola, la pret normal. S-a tot anuntat in topic-ul asta. Sony este interesat de attachment rate la console. Daca nu se vad activari de jocuri in Romania, nu se mai aloca si alte console PS5. Fata de alte tari, zic ca am stat totusi bine in ceea ce priveste disponibilitatea.
Stoc la Orange la 2758 lei: Bundle PS5 Digital Edition + card PS Plus 1 an + Card PS Store 250 lei
https://www.orange.ro/magazin-online...le-card-250ron
Consola PlayStation 5 (B-Chasis) + Joc PS5 Ratchet & Clank: Rift Apart + Joc Marvel’s Spider Man: Miles Morales PS5 + Joc Sackboy: A Big Adventure! PS5 - 3.499,90 Lei
https://www.emag.ro/consola-playstat.../pd/DWMF3XMBM/
Vazand discutiile si situatia cu bundle uri, ma pot considera inspirat cand am cumparat doar consola de la Altex in a doua jumatate a lunii iunie la pretul de 2500. Bafta muchachos.
Bookmarks