Articolul de pe Digi este din 2013.
Pe langa stickerele lipite peste sigiliu, eu am si asa ceva lipit direct pe cutie.
De ce sa-l refuz? Stiam ce cumpar, iar produsul are garantie. Consola si controllerul erau neatinse. Nu cred ca aveau cum sa bage jocurile acolo daca nu taiau sigiliul. Am impresia ca lumea este suparata din cauza pretului, nu din cauza acelui sigiliu. Va faceti prea multe probleme din nimic.
Dacă tot dai un ban, ar trebui să fie separat pus totul, fiindă e dreptul cumpărătorului să intre în posesia unui produs nou și sigilat din fabrică. Părerea mea este că, indiferent de ofertă, produsele trebuie să ajungă la cumpărător sigilate. Puteau să ofere jocurile separat sau să pună o cutie mare în care să includă și consola și restul separat ! Dacă includ și căști, unde le mai bagă? Se pot face niște pachete atrăgătoare dacă este dorință!
Altex Shoping City Sibiu, consola cu disc fara nici un joc 3450 de lei , urat au trecut si ei la bisnita.
Am fost la sfârșit de săptămână în Altex din mall-ul Carrefour din Galați. PS5 cu disc se găsește pe la 3449 fără nici un joc sau vreun accesoriu. Cam asta e realitatea acum. De-abia aștept reducerile de Black Friday de la 3449 la 2800 de lei (sunt sarcastic).
Ar fi ceva genul:
Consola PS5 disc
PRP: 2500 Lei
Super Pret 3450 Lei
Mi se pare penibil, o firma asa mare ca Altex sa se preteze la gainari de genul asta.
e de ieri pe site....si da, 2 jocuri, doar ca au scos un joc si scazut 150 in loc de 350 cu cat il evaluau inainte. csf ncsf
Au băgat același pachet și la eMAG: https://www.emag.ro/consola-playstat.../pd/D0L4BVMBM/
Vad ca si la Flanco mai este pe stoc, doamne da sa nu le mai poata vinde la pretul asta de jepcari!
Pățanie, userul @lucicleric a amintit pe un thread de playstation direct si apoi m-am inscris pe PS Direct UK si Germania pt o sansa de a cumpara un PS5 direct de la Sony.
Eu am un cont de PSN pe UK de cand mi-am luat PS3 si de pe ala m-am jucat mai tot timpul, mi-am facut si de Romania cand s-a lansat oficial dar nu am avut activitate pe el, am doar 2-3 indie-uri cumparate de acolo.
Ieri mi-a venit e-mail cum ca am fost extras si mi-a dat pe azi un interval orar(9:30-11:00 British Summer Time, la noi +2 ore) cand pot accesa un link si sa cumpar consola, m-au extras cei din UK.
Din pacate nu am putut schimba tara pe Romania, a ramas optiunea greyed out, probabil din cauza ca contul e pe UK deci nu am putut cumpara consola. Cand m-am inscris mi-am bagat si contul de Romania dar nici macar nu mi-a venit e-mail de confirmare ca am fost inscris, nu stiu de ce.
Am citit pe ceva pagina de la Sony ca extragerile nu sunt aleatorii "Our selection is based on previous interests and PlayStation activities."
Mi-am facut sperante fiindca la FAQ unde te inscrii pt sansa de extragere scrie ca:
Normal ar fi trebuit sa ma inscrie si cu e-mail-ul facut pe Romania dupa cate scrie mai sus! Oricum ieseam scump si daca mi-o trimiteau din UK, 449 lire consola plus taxe vamale si TVA deci cred ca ajungeam pe la 3000 de lei. Bine ar fi fost sa ma fi extras germanii pe contul romanesc si sa avut posibilitatea sa o comand.I currently reside outside of the countries that direct.playstation.com is available in. If invited, can I still purchase a PlayStation 5 Console, game disc or accessory?
If you receive an invite, you may place an order as long as the direct.playstation.com site you are ordering from delivers to the country of your chosen delivery address. See the Delivery & Tracking FAQ on direct.playstation.com
US:
You will need an account for PlayStation Network registered in the US and a valid payment method.
Europe:
You will need an account for PlayStation Network registered to a country in Europe, Africa, The Middle East, Oceania, India or Russia, and a valid payment method.
Am fost si eu selectat pe contul de US, dar nu puteai selecta livrarea la adresa din Ro, mergea doar cu livrare in US
Imi pare rau ca din pacate inca suntem blocati de birocratia de 2 lei si ca nu vom fi si noi in rand cu restul UE-ului.....deci sansa exista sa castigi dar nu la noi in tara. Cat despre pret, din pacate nu stiu daca o sa mai vedem la MSRP
Nu cred ca are legatura cu birocratia, e vb despre zona in care se desfasoara respectivul concurs. Au fost initial doar pe US invitatii pt a cumpara, dupa care au aparut si pe UK. Degeaba participi, ca ai cont de Uk, daca adresa ta e in Spania. Poti, eventual, sa ceri livrarea la o cunostiinta, dar probabil dai pe livrare cat sa nu merite
Bookmarks