Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 384 of 408 FirstFirst ... 284 334 374 382 383 384 385 386 394 ... LastLast
Results 7,661 to 7,680 of 8155

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #7661 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Am verificat acum si nu am gasit nimic la emag sau ANPC (nu am cautat decat 2 min) dar am gasit stirea asta de la digi.
    Un articol care nu zice nimic din pacate. Cum adica "puteti refuza coletul daca sigiliul nu este intact"? Pot refuza coletul indiferent daca sigiliul e intact sau nu.

2. #7662 SP
    Junior Member staedler's Avatar
    Articolul de pe Digi este din 2013.
    Pe langa stickerele lipite peste sigiliu, eu am si asa ceva lipit direct pe cutie.
    Attached Images Attached Images img_20220328_2036381.jpg

3. #7663 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Un articol care nu zice nimic din pacate. Cum adica "puteti refuza coletul daca sigiliul nu este intact"? Pot refuza coletul indiferent daca sigiliul e intact sau nu.
    Da, asa cum sunt facute majoritatea de la noi, dar eu nu am gasit altceva despre subiect.
    Stiu ca in urma cu multi ani, cand mi-am comandat o camera foto Sony, era specifica ceva de genu - daca sigiliu e rupt, dezlipit sau lipsa, va incurajam sa refuzati coletul.

4. #7664 SP
    Member MSlv's Avatar
    Quote Originally Posted by staedler View Post
    Articolul de pe Digi este din 2013.
    Pe langa stickerele lipite peste sigiliu, eu am si asa ceva lipit direct pe cutie.
    Da, corect, l-am observat și eu acum, e lipit și un al treilea sticker pe cutie cu conținutul pachetului.

5. #7665 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Foarte ciudat. Recomand refuzarea pachetului. Ar trebui sa fie mentionat si in termenii si conditiile lor, daca produsul are sigiliu rupt/taiat/scos/deteriorat e ideal sa refuzati pachetul.

...
    De ce sa-l refuz? Stiam ce cumpar, iar produsul are garantie. Consola si controllerul erau neatinse. Nu cred ca aveau cum sa bage jocurile acolo daca nu taiau sigiliul. Am impresia ca lumea este suparata din cauza pretului, nu din cauza acelui sigiliu. Va faceti prea multe probleme din nimic.

6. #7666 SP
    Member tudort's Avatar
    Dacă tot dai un ban, ar trebui să fie separat pus totul, fiindă e dreptul cumpărătorului să intre în posesia unui produs nou și sigilat din fabrică. Părerea mea este că, indiferent de ofertă, produsele trebuie să ajungă la cumpărător sigilate. Puteau să ofere jocurile separat sau să pună o cutie mare în care să includă și consola și restul separat ! Dacă includ și căști, unde le mai bagă? Se pot face niște pachete atrăgătoare dacă este dorință!

7. #7667 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Altex Shoping City Sibiu, consola cu disc fara nici un joc 3450 de lei , urat au trecut si ei la bisnita.
    Attached Images Attached Images img_20220402_172832-min.jpg

8. #7668 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    ^Neața! E de săptămâni bune prețul așa.

9. #7669 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Am fost la sfârșit de săptămână în Altex din mall-ul Carrefour din Galați. PS5 cu disc se găsește pe la 3449 fără nici un joc sau vreun accesoriu. Cam asta e realitatea acum. De-abia aștept reducerile de Black Friday de la 3449 la 2800 de lei (sunt sarcastic).

10. #7670 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    pretul recomandat de producator era trecut?

11. #7671 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Ar fi ceva genul:

Consola PS5 disc
    PRP: 2500 Lei
    Super Pret 3450 Lei

Mi se pare penibil, o firma asa mare ca Altex sa se preteze la gainari de genul asta.

12. #7672 SP
    Member fdkenzo's Avatar

13. #7673 SP
    Member gompo's Avatar
    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
    Ps5 pe stoc!...
    La 3800 lei.
    L-au mai ieftinit putin, dar au scos un joc din pachet, acum sunt doar doua...

14. #7674 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    e de ieri pe site....si da, 2 jocuri, doar ca au scos un joc si scazut 150 in loc de 350 cu cat il evaluau inainte. csf ncsf

15. #7675 SP
    Junior Member mitzager's Avatar
    Au băgat același pachet și la eMAG: https://www.emag.ro/consola-playstat.../pd/D0L4BVMBM/

16. #7676 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Vad ca si la Flanco mai este pe stoc, doamne da sa nu le mai poata vinde la pretul asta de jepcari!

17. #7677 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Pățanie, userul @lucicleric a amintit pe un thread de playstation direct si apoi m-am inscris pe PS Direct UK si Germania pt o sansa de a cumpara un PS5 direct de la Sony.
    Eu am un cont de PSN pe UK de cand mi-am luat PS3 si de pe ala m-am jucat mai tot timpul, mi-am facut si de Romania cand s-a lansat oficial dar nu am avut activitate pe el, am doar 2-3 indie-uri cumparate de acolo.
    Ieri mi-a venit e-mail cum ca am fost extras si mi-a dat pe azi un interval orar(9:30-11:00 British Summer Time, la noi +2 ore) cand pot accesa un link si sa cumpar consola, m-au extras cei din UK.

Din pacate nu am putut schimba tara pe Romania, a ramas optiunea greyed out, probabil din cauza ca contul e pe UK deci nu am putut cumpara consola. Cand m-am inscris mi-am bagat si contul de Romania dar nici macar nu mi-a venit e-mail de confirmare ca am fost inscris, nu stiu de ce.
    Am citit pe ceva pagina de la Sony ca extragerile nu sunt aleatorii "Our selection is based on previous interests and PlayStation activities."

Mi-am facut sperante fiindca la FAQ unde te inscrii pt sansa de extragere scrie ca:

I currently reside outside of the countries that direct.playstation.com is available in. If invited, can I still purchase a PlayStation 5 Console, game disc or accessory?

If you receive an invite, you may place an order as long as the direct.playstation.com site you are ordering from delivers to the country of your chosen delivery address. See the Delivery & Tracking FAQ on direct.playstation.com

US:
    You will need an account for PlayStation Network registered in the US and a valid payment method.

Europe:
    You will need an account for PlayStation Network registered to a country in Europe, Africa, The Middle East, Oceania, India or Russia, and a valid payment method.
    Normal ar fi trebuit sa ma inscrie si cu e-mail-ul facut pe Romania dupa cate scrie mai sus! Oricum ieseam scump si daca mi-o trimiteau din UK, 449 lire consola plus taxe vamale si TVA deci cred ca ajungeam pe la 3000 de lei. Bine ar fi fost sa ma fi extras germanii pe contul romanesc si sa avut posibilitatea sa o comand.

18. #7678 SP
    Member flaviud's Avatar
    Am fost si eu selectat pe contul de US, dar nu puteai selecta livrarea la adresa din Ro, mergea doar cu livrare in US

19. #7679 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Imi pare rau ca din pacate inca suntem blocati de birocratia de 2 lei si ca nu vom fi si noi in rand cu restul UE-ului.....deci sansa exista sa castigi dar nu la noi in tara. Cat despre pret, din pacate nu stiu daca o sa mai vedem la MSRP

20. #7680 SP
    Member flaviud's Avatar
    Nu cred ca are legatura cu birocratia, e vb despre zona in care se desfasoara respectivul concurs. Au fost initial doar pe US invitatii pt a cumpara, dupa care au aparut si pe UK. Degeaba participi, ca ai cont de Uk, daca adresa ta e in Spania. Poti, eventual, sa ceri livrarea la o cunostiinta, dar probabil dai pe livrare cat sa nu merite

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 384 of 408 FirstFirst ... 284 334 374 382 383 384 385 386 394 ... LastLast