Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 405 of 408 FirstFirst ... 305 355 395 403 404 405 406 407 ... LastLast
Results 8,081 to 8,100 of 8155

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #8081 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Eu am inteles altceva. ATX-MG a spus ca nu au primit alocare de la Sony.

ATX-MG: "Salut! Din pacate, nu am primit alocare pentru 30th Pro."

2. #8082 SP
    Member tudort's Avatar
    Mi-aș dori acela, dar nici să pierd varianta simplă fiindcă am așteptat prea mult. Câți dintre voi cumpărați ps5 pro ?

Sent from my Pixel 8 Pro using Tapatalk

3. #8083 SP
    Eu nu am de gand sa iau PRO. Am luat varianta Slim 30th Aniversary Edition. Daca as gasi PS5Pro Bundle 30th Aniversary as lua-o. Dar PS5 Pro simplu nu.

4. #8084 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    PS5 PRO Bundle costa 1100 euro oficial,deci la noi ar fi fost la un pret de 5500 lei ceea ce mi se parea un pret decent avand in vedere ca doar PS5 PRO si Edge-ul impreuna fac aproape 5300 daca le cumperi separat si nu sunt vre-o editie numerotata... nu am inteles deloc de ce Sony Romania nu a putut sa ofere si cateva console pentru cine isi dorea pachetul,pentru mine PRO-ul basic nu merita day1 dar acel bundle fiind si limitat era o ocazie si scuza perfecta.

5. #8085 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by dinamovistu View Post
    Eu am inteles altceva. ATX-MG a spus ca nu au primit alocare de la Sony.

ATX-MG: "Salut! Din pacate, nu am primit alocare pentru 30th Pro."
    Da, nu am primit alocare, ceea ce inseamna ca nu vom avea la vanzare acel produs. De asta am mentionat ce editii vor fi disponibile.

6. #8086 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    era sa il prind pe AT, dar nu aveam cardul in cont, pana l-am adaugat nu mai era

7. #8087 SP

8. #8088 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    La ps5 pro aniversară plătești in plus controlerul ala edge care eu unul as fi preferat să nu il aibe inclus deloc.

9. #8089 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    nu, la Pro aniversara platesti in plus numarul ala de pe consola care o face unica. Ce au pus ei in plus in pachet e tot ce s-au gandit ei ca iti pot baga pe gat pt acel numar

10. #8090 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Intrebare de om prost, 'Direct' astia livreaza oare in UE? Adica, spre exemplu daca fac precomanda pe ala de ... Germania, whatever, oare livreaza in RO? A incercat cineva?

11. #8091 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    De ce nu a alocat,sony pentru România ps5 pro aniversară pentru cine doreste sa ia chiar dacă hardware este aceeași consolă cu ps5 pro adică nu ai nici un beneficiu in jocuri in plus curios.Mi se pare o nedreptate si o lipsa de respect fata de cei care ar fi vrut să își ia ps5 pro ediție aniversară.

12. #8092 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Intrebare de om prost, 'Direct' astia livreaza oare in UE? Adica, spre exemplu daca fac precomanda pe ala de ... Germania, whatever, oare livreaza in RO? A incercat cineva?

Mă îndoiesc că PS Direct livrează în altă țară decât cea pe care e store-ul propriu-zis (așa cum face Amazon DE cu livrări în Germania). De-asta au doar câteva țări din UE în listă.

13. #8093 SP
    Manager paul's Avatar
    Din ce stiu, ai nevoie de cont PSN, payment method si adresa de livrare, toate din aceeasi tara.

14. #8094 SP
    Am incercat eu printr-un prieten care sta in Germania. A stat in asteptare cam o ora si cand i-a venit randul, nu mai era disponibila consola PS5 Pro 30th Limited Edition. Asta acum 30 de minute.

15. #8095 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Si la cehi stau inca in stoc, deci nici astia 'mai bogati' nu se calca pe picioare pentru ele. Macar au binevoit sa faca bundle cu disc drive deja in pachet
    Attached Images Attached Images screenshot-2024-09-26-130830.png

16. #8096 SP
    Pai nebunia cred ca a fost cu editia limitata de PRO. Nu cu editia standard.

17. #8097 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar

Iti trebuie cont de PSN in tara respective. De ex cu contul de RO logat pe alta tara nu vad magazinul.

Eu mi-am facut cont pe AT(azi), as fi avut la cine sa trimit acolo. M-a lasat sa adug card de RO la achizitie, deci Paymet posibil sa accepte si din afara tarii (desi nu am apucat sa fac plata si nu am mai luat de pe direct ceva in trecut). La adresa de livrare ma lasa doar din Austria si nu puteam alege alta tara, nimic macar DE

18. #8098 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Quote Originally Posted by dinamovistu View Post
    Am incercat eu printr-un prieten care sta in Germania. A stat in asteptare cam o ora si cand i-a venit randul, nu mai era disponibila consola PS5 Pro 30th Limited Edition. Asta acum 30 de minute.
    Păi ar trebui sa întrebi sony romania de ce nu catadicsit să aloce.

19. #8099 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    Quote Originally Posted by qdx View Post
    De ce nu a alocat,sony pentru România ps5 pro aniversară pentru cine doreste sa ia chiar dacă hardware este aceeași consolă cu ps5 pro adică nu ai nici un beneficiu in jocuri in plus curios.Mi se pare o nedreptate si o lipsa de respect fata de cei care ar fi vrut să își ia ps5 pro ediție aniversară.

Total de acord cu tine, dar daca nu face nimeni scandal nu cred ca o sa dea pe viitor. Eu cred ca o sa ma orientez spre piata gri, desi pana la data livrarilor efective nu o sa se intample nimic

20. #8100 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    Nici eu nu am inteles de ce Sony Romania nu a alocat macar 30-40 de console si pentru noi... chiar speram sa cumpar una.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 405 of 408 FirstFirst ... 305 355 395 403 404 405 406 407 ... LastLast