Deja au aparut anunturi de vanzare PS5 Pro editia normala pe OLX cu 5500 de lei.
Cel mai probabil vor ramane cu ele mult si bine. Nu pare asa mare omor pe PS5 Pro - cum era de asteptat.
Vad ca pe altex inca e disponibil Pro-ul pt precomenzi. Avem alocate asa multe sau nu s-a inghesuit lumea? Sunt limitate nr de bucati, adica va deveni indisponibil odata ce s-au precomandat toate alocate?
Posibil sa nu se omoare lumea.
Eu, de ex, am avut-o in cos de dimineata. Am renuntat la idee in momentul in care am realizat ca va trebui sa tin banii blocati pana pe 11. Nu suport chestiile astea, nu pe sume pe care eu le consider serioase.
Drept urmare am renuntat si cred ca renunt de tot la achizitionarea PRO-ului, aduce prea putin prin comparatie cu PS5-ul normal, la pret aproape dublu.
Initial, voiam sa iau PRO-ul si sa duc PS5-ul simplu la alta locatie pe care o detin, sa nu ma mai mut cu consola dupa mine. Dupa un calcul scurt, ies mai bine daca mai pun 1000 RON si iau si TV si un PS5 Slim. Asa ca, duca-se pe pustii PRO-ul.
PS: daca nu era chestia cu 4000 RON blocati aiurea mai mult de o luna, muscam momeala de dimineata. Acum, mi-a trecut.
eMag: Consola PlayStation 5 Pro, 2 TB SSD - 3999,90 RON.
Slim 30 Limited apare Stoc Epuizat pe Altex. Pe Emag nu l-am vazut deloc
Cat despre pro, cred ca la noi nu o sa fie asa mare bataie pe ele. Multi au dat pana acu 1 an jumate 3.000+ pe PS5. Plus ca trebuie sa mai bage 600 pt disk daca vreau pro si au jocuri fizice, inteleg de ce ramane pe raft si cred ca o sa ramana mult si bine acolo.
Eu as fi dat la schimb 50-75% din alocarea de Pro din Ro pe 50 de bucati de Pro 30th Limited(dar recunosc ca is subiectiv in discutia asta)
Da, nu stiu cum ambaleaza eMag, eu am luat consola PS5 si PS4 de la Altex, ambele au venit in cutie de carton, nu era ceva ambalaj super-extra, dar nu a venit cu AWB lipit pe ea.
Interesant ca au scos eMag optiunea de ramburs.
Eu am comandat cu plata ramburs asa de amorul artei, ca am zis sa vad cum merge si anulez, acuma astept de curiozitate sa vad cum procedeaza din moment ce nu mai exista optiunea de ramburs dar comanda mea e cu ramburs.
Singura optiune cu ramburs a rămas la flanco oricum ps5 normal tot de la ei l.am luat si a venit neambalat,deci doar altex ambalează dintre ei.
Primul ps5 b-chasis l-au ambalat frumos in cutie extra, al doilea ps5 c-chasis a venit direct cu awb pe cutia originala, cu julituri si jegoasa eMagu vietii...
Daarrrr la b-chasis era perioada aia fara stocuri si probabil au ambalat extra ca sa nu dau retur; posibil sa procedeze si cu cele noi la fel daca sunt stocuri mai mici
Daca esti colectionar si tii la cutie, evita eMag! Mie mi-a venit in 2020 PS5-ul doar in cutia lui, AWB-ul lipit direct pe ea ca la porci si cutia facuta zob in toate colturile, a fost nevoie sa cumpar de pe internet de la oameni o cutie normala pentru colectie.
PS: Nu radeti de mine, habar n-aveti cat o sa valoreze astea sentimental peste 20 de ani, eu si in ziua de azi caut si nu gasesc o cutie originala de PS1 care sa nu fie distrusa sau rupta!
La flanco se gasesc ambele,controlere ediție limitată si se poate comanda ramburs daca cineva doreste.
Bookmarks