Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 406 of 408 FirstFirst ... 306 356 396 404 405 406 407 408 LastLast
Results 8,101 to 8,120 of 8155

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #8101 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Deja au aparut anunturi de vanzare PS5 Pro editia normala pe OLX cu 5500 de lei.

2. #8102 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cel mai probabil vor ramane cu ele mult si bine. Nu pare asa mare omor pe PS5 Pro - cum era de asteptat.

3. #8103 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Cel mai probabil vor ramane cu ele mult si bine. Nu pare asa mare omor pe PS5 Pro - cum era de asteptat.

In Romania nu, in UK,Germania si probabil cand se va da drumul si in US au fost epuizate toate PS5 PRO de pe PS Direct,nu stiu Amazon daca a vandut.

4. #8104 SP
    Member Ramon's Avatar
    Vad ca pe altex inca e disponibil Pro-ul pt precomenzi. Avem alocate asa multe sau nu s-a inghesuit lumea? Sunt limitate nr de bucati, adica va deveni indisponibil odata ce s-au precomandat toate alocate?

5. #8105 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Posibil sa nu se omoare lumea.

Eu, de ex, am avut-o in cos de dimineata. Am renuntat la idee in momentul in care am realizat ca va trebui sa tin banii blocati pana pe 11. Nu suport chestiile astea, nu pe sume pe care eu le consider serioase.

Drept urmare am renuntat si cred ca renunt de tot la achizitionarea PRO-ului, aduce prea putin prin comparatie cu PS5-ul normal, la pret aproape dublu.

Initial, voiam sa iau PRO-ul si sa duc PS5-ul simplu la alta locatie pe care o detin, sa nu ma mai mut cu consola dupa mine. Dupa un calcul scurt, ies mai bine daca mai pun 1000 RON si iau si TV si un PS5 Slim. Asa ca, duca-se pe pustii PRO-ul.

PS: daca nu era chestia cu 4000 RON blocati aiurea mai mult de o luna, muscam momeala de dimineata. Acum, mi-a trecut.

6. #8106 SP
    Manager paul's Avatar

7. #8107 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    Slim 30 Limited apare Stoc Epuizat pe Altex. Pe Emag nu l-am vazut deloc

Cat despre pro, cred ca la noi nu o sa fie asa mare bataie pe ele. Multi au dat pana acu 1 an jumate 3.000+ pe PS5. Plus ca trebuie sa mai bage 600 pt disk daca vreau pro si au jocuri fizice, inteleg de ce ramane pe raft si cred ca o sa ramana mult si bine acolo.

Eu as fi dat la schimb 50-75% din alocarea de Pro din Ro pe 50 de bucati de Pro 30th Limited(dar recunosc ca is subiectiv in discutia asta)

8. #8108 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    La eMag, pentru cine doreste, se pare ca se poate face precomanda cu plata ramburs.

9. #8109 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Quote Originally Posted by Ionutz83 View Post
    La eMag, pentru cine doreste, se pare ca se poate face precomanda cu plata ramburs.
    Stii cumva daca emag sau altex ambalează consolă sau o trimit in cutia ei?

10. #8110 SP
    Member tudort's Avatar

11. #8111 SP
    Member snk2's Avatar
    lol, repede au scos optiunea asta

si au scos si optiunea de plata in rate cu MyWallet, care era acolo in momentul cand m-am uitat in urma cu 30 de min

12. #8112 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Se poate comanda de la flanco ramburs.

13. #8113 SP
    Junior Member staedler's Avatar
    Quote Originally Posted by qdx View Post
    Emag nu ambaleaza consola, lipeste awb direct pe cutia consolei. Cel putin asa au facut la PS5. La Altex nu stiu.

14. #8114 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Da, nu stiu cum ambaleaza eMag, eu am luat consola PS5 si PS4 de la Altex, ambele au venit in cutie de carton, nu era ceva ambalaj super-extra, dar nu a venit cu AWB lipit pe ea.
    Interesant ca au scos eMag optiunea de ramburs.
    Eu am comandat cu plata ramburs asa de amorul artei, ca am zis sa vad cum merge si anulez, acuma astept de curiozitate sa vad cum procedeaza din moment ce nu mai exista optiunea de ramburs dar comanda mea e cu ramburs.
    Attached Images Attached Images capture.jpg

15. #8115 SP
    Member rzv31's Avatar
    Da, nu stiu cum ambaleaza eMag, eu am luat consola PS5 si PS4 de la Altex, ambele au venit in cutie de carton, nu era ceva ambalaj super-extra, dar nu a venit cu AWB lipit pe ea.
    Interesant ca au scos eMag optiunea de ramburs.
    Eu am comandat cu plata ramburs asa de amorul artei, ca am zis sa vad cum merge si anulez, acuma astept de curiozitate sa vad cum procedeaza din moment ce nu mai exista optiunea de ramburs dar comanda mea e cu ramburs.

Mor pe ei cu aia 7 lei de "taxa" ramburs Am inteles-o ca scuza pe vremea pandemiei cum ca sa nu "circule" germenii, dar vad ca inca sunt pro sanatate.... Astora de oricat le-ai comanda, ai dat ramburs? pac te-au ars, numai numai sa te mai faca de niste bani

16. #8116 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Singura optiune cu ramburs a rămas la flanco oricum ps5 normal tot de la ei l.am luat si a venit neambalat,deci doar altex ambalează dintre ei.

17. #8117 SP
    Member rzv31's Avatar
    Primul ps5 b-chasis l-au ambalat frumos in cutie extra, al doilea ps5 c-chasis a venit direct cu awb pe cutia originala, cu julituri si jegoasa eMagu vietii...
    Daarrrr la b-chasis era perioada aia fara stocuri si probabil au ambalat extra ca sa nu dau retur; posibil sa procedeze si cu cele noi la fel daca sunt stocuri mai mici

18. #8118 SP
    Junior Member mmihai's Avatar
    Quote Originally Posted by snk2 View Post
    Oare de ce emag ramane intotdeauna in urma cu precomenzi la console?
    emag sunt zero barat la distributia si vanzarea de console. sunt buni la gazduit scalperi pe marketplace.

Altex este mult peste.

19. #8119 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by qdx View Post
    Daca esti colectionar si tii la cutie, evita eMag! Mie mi-a venit in 2020 PS5-ul doar in cutia lui, AWB-ul lipit direct pe ea ca la porci si cutia facuta zob in toate colturile, a fost nevoie sa cumpar de pe internet de la oameni o cutie normala pentru colectie.

PS: Nu radeti de mine, habar n-aveti cat o sa valoreze astea sentimental peste 20 de ani, eu si in ziua de azi caut si nu gasesc o cutie originala de PS1 care sa nu fie distrusa sau rupta!

20. #8120 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    La flanco se gasesc ambele,controlere ediție limitată si se poate comanda ramburs daca cineva doreste.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.