mersi fain de raspuns, macar un lucru il stiu acum. Sa speram ca o sa fie in stoc, desi am sunat si la Altex, si la eMag, le-am dat mesaj si pe facebook, am primit in mare acelasi raspuns. Pe scurt, asteapta sa termine cu precomenzile si daca le raman console o sa urmeze sa le puna la vanzare cu mentiunea ca dispun de un stoc limitat.
Da... dar am mentionat in comentariu, am stat destul timp pe orange pana sa devina out of stock, insa nu aveam optiunea deloc sa cumpar prin rate. Iti trebuie cont aparent, am testat separat dupa cu alt produs si asta este. Daca puteam sa selectez la timp optiunea de a plati prin rate cred ca ma incadram.
Si eu am încercat pe Orange, logat pe cont si nu mi-a apărut plata in rate.
Astea sunt cardurile pe care le accepta ei la plata in rate:
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Salut, și la voi apare la orange “de plata” 2500 lei deși am plătit cu cardul? Îmi e sa nu îmi anuleze și mie comanda������������*♂️
O bucata a ajuns si la mine. Am facut pre-comanda din sept, dar chiar nu ma asteptam ca sa o am fix in ziua lansarii in RO.
GG Altex!
Daca vedeti pe unde Charging Station in stoc, va rog frumos sa anuntați aici sau prin PM.
Multumesc!
Salut, practica la majoritatea magazinelor a fost, in cazul precomenzilor la PS5, sa se plateasca cu cardul integral.
Din experientele anterioare, sunt sigur ca, atunci cand vor fi console in stoc, pe viitor, dupa data lansarii, vei putea achizitiona si in sistem ramburs. Acum nu s-a putut.
La orange a fost posibil doar cu cardul dar in schimb la flanco am auzit ca s-a putut cumpara si cu ramburs la livrare!
Propun sa facem un club separat pentru miile de oameni care or sa stea pana in februarie sa se uite la cei putini norocosi care se joaca pe un PS5. O sa stam sa jucam in continuare pe PS4, cei care il au...
Ma bucur pentru cei norocosi, nu ma intelegeti gresit, dar in acelasi timp nu pot sa nu ma deprim putin.
Au aparut ca ciupercile acum pe lajumate.ro sau OLX...de la toti speculantii care s-au gandit sa faca un ban in plus si nu putini bani, ci multi.Se arunca cu preturi de peste 5000 lei. De ce sa nu profite, iar in loc ca o consola sa ajunga la un om care chiar s-ar fi bucurat de ea, si ar fi jucat, ar fi avut parte de o experienta placuta, mai bine stau console blocate la niste oameni care nu vor decat bani in plus.
Cei de la magazine precum Mediagalaxy nu raspund la telefon ca sa te poti informa. Cei de la Sony Center imi spun pe chat foarte senini, in ziua lansarii oficiale, ca abia in februaie 2021 e disponibil in stoc in Romania. Pai daca abia in Februarie 2021 e disponibil de ce nu o fi fost mareata lansare in Februarie?
Eu ma asteptam sa fie macar cateva pe rafturile magazinelor.
O lansare reusita Sony. Si felicitari partenerilor ca s-au gandit profund cum sa abordeze aceasta situatie, pentru o lansare a unui produs pentru care stim ca cererea este una imensa. Bravo.
PS: dau refresh pe Orange degeaba ca un trist.
Sper ca samsarii care au comandat console cu nemiluita sa ramana cu ele. O parte din vina o au și magazinele online pentru ca nu au limitat nr. de bucati/cont, sau nu au facut un sistem tip „queue” in care fiecare om care intra pe o consola in cos, sa aiba timp sa o cumpere de ex 30 mins.(cum au avut cei de la Game din UK de ex) si toti am fost nevoiti sa facem totul super repede
Din pacate tara asta este profund defecta si cred ca se vor vinde si consolele cu 5000 lei. Atata timp cat in turism de exemplu, se gasesc oameni care sa plateasca in Romania sume mai mari decat in afara, pe servicii cu mult inferioare, se vor gasi si amatori de „haparatura”.
Sa ne vedem cu bine in online, ca bucati de PS5 se vor produce. Asta a fost doar DAY 1.
ii mai apare cuiva network error cand cauta playstationul pe altex?
---------- Post added 19-11-2020 at 15:57 ----------
acum nici nu ma pot loga pe site...wtf
Felicitari Altex pentru promptitudine. Desi am dat precomanda in al 2-lea val, pe 29 Septembrie, deja am consola acasa de “Launch Day”.
No comment, o mare bila alba pentru ca nu ma asteptam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Super! multumim mult Sony! mega lansare50 de console ce s-au dat in 2 minute
"Cine s-ar fi gandit ca vor fi asa de multi cumparatori in prima zi??"
Bookmarks