eu chiar nu mai caut sa mi fac dreptate cu anpc,vreau nenorocitii aia de bani inapoi,stau de 3 ore si astept sa mi se raspunda de la altex,n am vazut asa ceva
eu chiar nu mai caut sa mi fac dreptate cu anpc,vreau nenorocitii aia de bani inapoi,stau de 3 ore si astept sa mi se raspunda de la altex,n am vazut asa ceva
Deja a devenit plictisitor.. va plangeti de ieri de tombola am inteles nu va convine ce s.a intamplat da gata odata... acelasi subiect tombola tombola anpc de ieri seara... si aceleasi mesaje.. cum ca altex e nu stiu cum
Asa ca fapt divers, incepand de la ps2, toate consolele Sony am incercat sa le cumpar in ziua lansarii. De fiecare data, fara exceptie s-a intamplat acelasi lucru, stoc insuficient. Cu exceptia Apple nu exista nici o firma care sa aiba logistica si infrastructura sa ofere stoc suficient in ziua lansarii. Ce se intampla acum mi se pare absolut normal si previzibil.
La PS4 samsarii au fost in floare, cu procesul asta de tombola de la PS5, sansele sa prinzi au mai crescut asa putin.
dupa ore de stat in telefon am reusit sa anulez comanda la altex,partea buna e ca banii ar putea intra inapoi chiar azi daca se misca banca suficient de repede ca sa pot sa fiu pregatit daca va mai exista alta sansa sa il prind
pe cel scurt,cum ti am zis ai de stat in asteptare dar merita incercat pentru ca ti poti primi banii in timp util
Am resunat la Flanco sa vad ce se mai stie si doamna prima oara nici n-a stiut ca deja este un AWB creat de firma Sameday, a zis ca trebuie facturat produsul propriu zis la ei, apoi sa vina firma sa-l ridice sa plece dar nu azi si clar nici in weekend, spunand ca de luni in 2-4 zile lucratoare, asta e, felicitari pentru Orange ca si-au onorat foarte rapid, pe saptamana viitoare vor pleca si cele de la Flanco pentru cine mai are
![]()
I-am spus si eu asemenea ca AWB-ul e creat, l-am dat si a zis ca intradevar este un AWB dar doar creat de firma Sameday, iar prin factura se referea cica nu asta ce-o primim noi, aia cica e ceva prin baza lor de date si mai este inca o factura, nu am inteles mare lucru, oricum mi-a zis ca nu azi, nu maine, complicat.
La mine , mi-au trimis mesaj ca se trimite azi, deși dimineața mi-au trimis ca se livrează luni.Asta la Orange.Am sunat și am primit și Awb. ������������
Se fac livrări pana la 17 , la fan curier
Daca sunati la Orange, chiar daca pe net scrie statusul comenzii doar aprobata, Fan Courier deja au preluat comenzile. Pe Bucuresti deja le au livrat, dar in provincie, mai greu. Am vazut ca sunt cativa norocosi care le au primit azi chiar daca nu sunt din Bucuresti. Mie mi l-a ridicat azi pe la ora 10-11 si ajunge ori maine, ori sigur luni. Dar de AWB faceti rost doar daca sunati la Orange sau v-a venit pe mail de la ei.
By paul in forum Microsoft Xbox Series
By SnowPhantom in forum Sony PlayStation 4
By vasilescui in forum Travel & Fashion
By MonkY in forum Console Club
By rodarkone in forum Console Club
Bookmarks