Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ai avut probleme cu PS5?

Voters
114. You may not vote on this poll
  • Nu, totul e ok si merge perfect ca in prima zi

    77 67.54%
  • Probleme hardware, caz de service/garantie

    14 12.28%
  • Soft-brick, caz de service/garantie

    4 3.51%
  • Probleme software, s-au rezolvat cu update/restore

    6 5.26%
  • Inca nu am probleme, insa consola e galagioasa

    17 14.91%
  • Inca nu am probleme, insa consola se supraincalzeste

    0 0%
Multiple Choice Poll.
Page 4 of 28 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 555

Thread: Rata defectiunilor - PS5

  1. #61 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sunt foarte curios, pe o scara de la 1 la 100, cat de mult iti doreai sa o achizitionezi inainte sa aflii chestiile astea si te-a facut sa renunti acum?

  2. #62 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Rata defectiunilor - PS5

    Quote Originally Posted by Alex Khan View Post
    Si unii de pe PC Garage se plang ca au probleme cu bazaitul scos de ventilatorul consolei si ca se incalzeste cam tare. O bagat componente chinezesti cumva?
    Si mai sunt o gramada de plangeri pe alte forumuri straine.

    Raman la parerea ca PS5 e inferior lui PS4 si cred ca PS5 PRO care o sa apara in vreo 3 ani o sa ofere experienta corespunzatoare.
    O duce jocuri cu grafica mai frumoasa, o avea interfata atragatoare, dar as prefera sa joc o consola care sa nu imi bazaie si vreau sa ma bucur de experienta fara sa stau panicat permanent ca poate imi arde consola.
    Mai ales la ce suport ofera SONY in tara asta, ar fi naspa sa dai 2500 lei pe consola si dupa cateva zile sa se strice si sa iesi pagubas. Aia de la service da vina pe tine ca s-a stricat si nici banii nu-i poti primi inapoi.
    Dumneata ai consola de iti permiti sa afirmi asemenea chestii? Sau vorbim din postura vulpoiului care nu ajunge la struguri?

    Cu tot respectul, dar sa spui ca PS5 este inferior PS4-ului este de noaptea mintii.

    Ti-o spune unul care are si PS4 PRO si PS5, nu exista termeni de comparatie. PS5 repara tot ce a fost prost la PS4. Ca sa afirmi ca te deranjeaza acel bazait abia sezizabil, dar ca era mai ok sunetul de aspirator al PS4-ului, deja este prea mult, oricat de ofticos ai fi ca n-ai prins o consola noua, sau oricat de fanboy Microsoft ai fi.

    PS: eu o am day 1, am jucat zilnic si n-are nici pe dracu’, merge de zbarnaie.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. #63 SP
    Junior Member razzz911's Avatar
    sa nu exageram, probleme are consola. nu degeaba se plang oamenii pe afara si dupa lansarea din Europa, o sa vedem in cateva saptamanii daca cei cu console ok reprezinta o majoritate sau o minoritate, momentan e prea devreme sa ne dam seama. Faptul ca tu ai o consola ok nu inseamna ca cei de la Sony nu au facut niste gafe.

  4. #64 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Eu nu sustin ca nu sunt probleme. Probleme au toate produsele la lansare, este ceva de asteptat.

    Din fericire, se pare ca majoritatea problemelor sunt de natura software si se pot rezolva prin update-uri.

    Cu toate astea, sa spui ca PS4>PS5, este o ineptie.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #65 SP
    Junior Member razzz911's Avatar
    De acord...si eu cred ca sunt de natura software. Produsele au problema la lansare pentru ca noi toti am acceptat astfel de produse in trecut si companiile stiu asta.

  6. #66 SP
    Member smits's Avatar
    Ps4 peste Ps5 oke, am trait sa o vad si pe asta.

  7. #67 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Rata defectiunilor - PS5

    Quote Originally Posted by razzz911 View Post
    De acord...si eu cred ca sunt de natura software. Produsele au problema la lansare pentru ca noi toti am acceptat astfel de produse in trecut si companiile stiu asta.
    Teoretic, da. Practic, nu. Sunt destule variabile de luat in calcul chiar daca, spre deosebire de un OS ca Windows, aici vorbim de o arhitectura hardware unica, nu de variatiuni cu n componente de la z producatori. Trebuiesc teste intense, acel asa-zis alpha test, beta... draci. Si chiar si-asa, nu se acopera toate problemele.

    Eu am o chestie, tot ce este facut de mana omului are parte de flaws/imperfectiuni. Asa si cu softul.

    Asta-i valabil pentru toti, nu doar pentru Sony. Totul pare mai nasol acum pentru ca nu sunt stocuri, pentru ca pandemia vietii si produsele (despre care oricum stiam cu totii ca vor fi cu probleme la lansare), vor ajunge mai greu in service.

    Adu-ti aminte de 2005/2006 si problemele RROD la Xbox360 sau YLOD la PS3. Ceea ce se intampla acum pare joaca de copii pe langa ce era atunci.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. #68 SP
    Member AngeReveur's Avatar
    Am avut si eu problema ca nu isi revenea din Sleep, nu mai trimitea semnal video la TV:
    - varianta cu disc conectata la LG CX 65
    - am reusit sa rezolv intrand in Safe Mode (descris in video-ul de mai jos), am setat HDCP la 1.4, iar dupa si-a revenit


  9. #69 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Este pentru prima data cand raportez pe cineva pentru trolling.

    Cand vii cu video-urile de mai sus, pentru mine este clar cum sta treaba cu “parerile” dumitale.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10. #70 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Alex Khan View Post
    Nu am si nici nu ma gandesc sa-mi cumpar in curand, dar am DREPTUL sa-mi emit parerea pentru ca pot!
    Nu consider ca ai niciun drept sa faci asta, pentru ca incalci regulile thread-ului. Astfel ca o sa te rog sa te abtii si tot ce ai postat, voi sterge.
    Considera ce spun aici ca un avertisment. La urmatoarea incercare de trolling vei lua o pauza de la forum. Consider ca am fost mai mult decat intelegatori cu tine pana acum.

    Also, rostul acestui thread este sa se posteze intamplarile personale, ale celor de aici care au PS5. E clar ca nu te incadrezi, deci nu ai ce pareri sa postezi.

    Va rog sa continuati on toppic si doar persoanele care detin PS5 sa posteze aici ce situatii au intampinat si cum le-au rezolvat.

  11. #71 SP
    Junior Member The Shining's Avatar
    Am consola de 2 zile, timp in care a mers aproape non-stop si nu am intampinat nicio problema.
    Detin, de asemenea, PS4 si PS4 Pro dar nu exista termen de comparatie intre ele. PS 5 este peste cu mult, din punctul meu de vedere.

  12. #72 SP
    Junior Member Xedros's Avatar
    Se pare că PS5-ul meu e power house Se încadrează oarecum la probleme ale consolei, but not really.

    Am lăsat-o în rest mode cu Astro Playroom in game. Azi (mai exact ieri) când am pornit-o...ia dat kernel panic la TV (Sony Bravia cu android). S-a resetat TV-ul apoi toate au fost ață. Consola îl aștepta să își revină.

    Cât despre ce e în vogă aici. Coil whine nu este tehnic defect. El se manifesta la diferite intensități și poate dispărea cu timpul (după ce își fac un rodaj bobinele în cauză). În majoritatea situațiilor la cei care au, este acoperit de sistemul audio. Acum, despre problemele software. Majoritatea din cele de care ați auzit au fost rezolvate de primul firmware update (consolă + controler). Kernel panic, lag etc se vor mai intampla o perioada. SO-ul este încă tânăr, iar sony nu are cum sa testeze toate scenariile, toate modelele de hdd-ssd-externe ce le baga fiecare Jhon in consola lui. USA au fost beta testeri pentru o săptămâna, de aici avem noi day one update. Așa că eu zic sa le mulțumim. Vor urma și altele. Din câte vad sony nu sta deloc. Priviți partea frumoasă (cei cu soft issues cel puțin), legătură voastră cu o consola day one, nu o veți avea niciodată cu o consola la a doua revizie + software matur. Nu ați trecut prin bune și prin rele cum treceți cu variantele day one.

  13. #73 SP
    Member SeCeX's Avatar
    Eu reusesc sa musc un database corrupted zilnic, isi da rebuild si apoi e totul ok, sper sa nu aiba consecinte pe termen lung.

  14. #74 SP
    Junior Member Xedros's Avatar
    Să fim optimiști. Mai așteaptă un update, două. Dacă nici după alea nu se rezolva, e posibil să fie faulty ssd chip. Poți sa încerci și în clean install cu ultima versiune de firmware (nu update) din recovery mode.

  15. #75 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    De când o am a jucat peste 10 ore zilnic (am avut puțin timp liber). Niciun sunet, nicio eroare, consola e mai rece ca în camera. Pana acum all is good. sper sa continue asa. Dar nu o sa votez acum, poate peste o luna.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  16. #76 SP
    Member felixxx's Avatar
    Intre timp am facut si eu rost de un PS5 (cel defect e in drum spre service) si am mai tras o sperietura, mi-a dat eroarea legata de hard-diskul extern (in fine, destul de comuna inteleg). L-am scos si l-am pus deoparte, e clar ca software-ul are niste hibe mari.
    Acum nu ma lasa sa instalez jocuri de ps4 pe hard-ul de ps5, cred ca bifasem cand era hardul extern conectat sa intaleze jocuri de ps4 doar pe hard-ul extern. Stie cineva cum sa rezolv asta, ca parca nu as mai conecta inapoi hdd-ul

  17. #77 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Revenind pe topic, ieri am pățit că am inserat disc-ul la Spider-Man MM și apoi Demons Souls și a început să se reinstaleze cu toate că jocurile deja erau instalate de Vineri și le-am și jucat cateva ore. După ce s-au instalat a 2-a oară mergeau bine, dar am citit pe net că au avut și alții problema. Unii spun că ar putea să fie opțiunea de ”Disk eject” care odată cu ejectarea discului șterge și jocul de pe SSD. Nu știu dacă e confirmată. Asta e singurul thread unde am găsit că semnalau problema și alții: https://www.reddit.com/r/PS5/comment...ng_themselves/

    Ce credeam eu că face figuri e că Sâmbătă am conectat un HDD extern cu jocuri ps4. Am crezut că de la aia e, dar nu am reușit să confirm. O să încerc să rulez un joc de pe HDD extern apoi să rulez un joc ps5.

    Totodată, Demons Souls când s-a reinstalat arăta că are datele necesare pt. a rula jocul și că downloadează în background restul, dar bara aia albă s-a blocat la secțiunea de ”data required to play the game” până ce restul downloadului funcționa. Nu am putut intra în joc până ce nu s-a downloadat de tot și nu am dat un restart la ps5. Se tot bloca în splash screen (poza cu cover-ul jocului). După restart totul mergea ok.

    Ce am mai observat e că după toate astea secțiunea Other de pe SSD s-a mărit substanțial cam 30GB în plus. Nu știu de ce. Timpul de clips mi-e setat pe 30 minute, deși Vineri/Sâmbătă era doar 29GB.

  18. #78 SP
    Member enemigo's Avatar
    Nu voi vota nici eu momentan insa some feedback. E silentioasa, abia ca se aude cum e pornita in game cu sunetul pe mut (presupun ca a mea nu are coil whine sau probleme cu acel sticker). E destul de rece intr-adevar, zona din spate o simti ceva mai calda in game. Game crashing bugs n-am avut deloc. Acum, problema ce-o am eu e legata de charging while in rest mode. Desi am setarile facute astfel incat sa dea curent la usb ports cand e in rest mode, portul din fata nu incarca deloc controller-ul cat timp consola e pe rest mode - de fapt o incarca cam 5 minute apoi se opreste acea lumina de pe controller. Porturile din spate in schimb nu au problema asta.

  19. #79 SP
    Junior Member c0sm1n87's Avatar
    mi s-a blocat in timp ce jucam miles morales de 2 ori, a trebuit sa-i dau shutdown de la buton ( tinut apasat butonul de pornire cateva secunde ) si sa astept sa-si refaca baza de date.

    ---------- Post added 23-11-2020 at 09:00 ----------

    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    De când o am a jucat peste 10 ore zilnic (am avut puțin timp liber). Niciun sunet, nicio eroare, consola e mai rece ca în camera. Pana acum all is good. sper sa continue asa. Dar nu o sa votez acum, poate peste o luna.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    nu cred ca poate fi consola ta mai rece ca temperatura ambientala. nu cred ca pui tu mana unde trebuie. sa nu exageram.

  20. #80 SP
    Junior Member razzz911's Avatar
    Asta cu blocatul in joc, depinde cat de des se intampla, si ps4 meu se mai blocheaza, rar cei drept.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 28 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast

Similar Threads

  1. Rata defectiunilor - PS4 By AndRewqp in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 1122 Last Post: 24-01-2018, 16:48
  2. Rata defectiunilor - Xbox One By AndRewqp in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 140 Last Post: 31-01-2017, 19:33
  3. Rata defectiunilor - DS4 By MonkY in forum Polls
    Replies: 43 Last Post: 14-05-2016, 20:59
  4. Rata defectiunilor - Wii U By MonkY in forum Nintendo Wii U / Switch
    Replies: 6 Last Post: 05-01-2014, 22:46

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts