Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ai avut probleme cu PS5?

Voters
114. You may not vote on this poll
  • Nu, totul e ok si merge perfect ca in prima zi

    77 67.54%
  • Probleme hardware, caz de service/garantie

    14 12.28%
  • Soft-brick, caz de service/garantie

    4 3.51%
  • Probleme software, s-au rezolvat cu update/restore

    6 5.26%
  • Inca nu am probleme, insa consola e galagioasa

    17 14.91%
  • Inca nu am probleme, insa consola se supraincalzeste

    0 0%
Multiple Choice Poll.
Page 28 of 28 FirstFirst ... 18 26 27 28
Results 541 to 555 of 555

Thread: Rata defectiunilor - PS5

  1. #541 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Mă gândeam că poate stă ceva pe ea și apasă plasticul, cum e cazul meu (deși acel HDD extern este extrem de ușor, având SSD în el). A mea n-a stat la temperaturi extreme până acum, poate doar vara când era cald.

  2. #542 SP
    Member rzv31's Avatar
    Quote Originally Posted by Antiohh View Post
    Voua va scoate pocnituri consola? mie o ora dupa ce o pornesc si o opresc tot scoate pocnituri ca si cum s-ar dilatata si contracta plasticul. Cu toate acestea, doar de o perioada scoate aceste sunete. Cand era mai noua nu se auzea nimic de la ea.
    Si la mine se aude, tot pe vertical o tin de cand o am. Exact, zici ca se contracta tot plasticul in ea)....Am tinut-o numai langa tv, si din cauza variatilor de temperatura probabil..La mine cam de la inceput a pocnit plasticul pe ea.

  3. #543 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Chiar asta se întâmplă. Se contracta și se dilata plasticul, el nefiind chiar de cea mai buna calitate. Același lucru îl pățeam la PS4 după ce-l porneam și după ce-l opream. Am auzit și la PS5 de câteva ori dar nu i-am mai dat importanta

  4. #544 SP
    Junior Member dumi71's Avatar
    Astazi am patit si eu o problema cu consola....Ieri in timp ce eram in navigare cu ea prin magazinul lor, a aparut ecran verde cu un țiuit...Nici macar nu eram in joc...Dupa cateva secunde s-a restartat si a intrat intr-un mod de recuperare...A pornit din nou, m-am jucat fara probleme vreo ora si jumatate .Astazi nu a mai pornit deloc, incercat sa intru in safe mod...nimic, am scos alimentarea 20 min si toate cablurile din ea....moarta complet La .Am mers cu ea la Altex la garantie,a luat-o baiatul de la raion, a schimbat cablurile....tot nimic. Acum astept sa vedem. Pina ieri nu a avut nici o problema. Consola a fost cumparata de la Altex in februarie 2023 si are aproximativ 15-16 ore de joc...

  5. #545 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Nah, se mai întâmplă. Inevitabil un anumit procent din produse au probleme, de aia exista garanția. Probabil vei primi alta nouă.

  6. #546 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Astazi mi-am zis sa curat PS5-ul de praf. Zis si facut insa cand am scos conectorul ventilatorului a iesit cu tot cu mufa de pe placa de baza. Mare atentie! Nu este lipit foarte bine (ca la pc-uri sau laptop-uri) si s-a desprins imediat. Porneste si poti naviga prin meniu fara probleme insa primesti un mesaj ca "devine hot" cand intri in jocuri. Acum trebuie sa gasesc un centru de reparatii in Germania
    Detalii complete despre acest fan conector in video-ul de mai jos:


  7. #547 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Nu e necesar sa scoti ventilatorul ca sa cureti praful ( in caz ca unii se intreaba daca este necesar ) .

  8. #548 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Daca vezi ce praf a avut a mea... A fost imperios necesar. Plus ca dupa ce scoti ventilatorul ai acces sa curati praful si de pe heatsink (era oroare la mine). Mai ales cum vajaia... PS5 luat de pe OLX acum 3 ani si 2 luni cu 2000 de ore de functionare pe putin. N-am ce sa-i cer.

  9. #549 SP
    Junior Member mamurom's Avatar
    salut. vin și eu cu 2 buc de ps5 schimbate in decursul a unui an și o lună . este vorba de consola ps5 cu god of war cumpărată în 2022 decembrie de la Altex care a plecat la garantie din cauza controlerului care mergea singur în stânga dreapta. a fost schimbată în februarie 2023. a fost schimbata cu alta consola noua. toate bune și frumoase. acum 2 zile am pornit consola și ce să vezi că vedeam numai verde . am zis ca televizorul , apoi cablu hdmi, portul hdmi tv, resetare fabrica consola. nu . nu erau nici una. am pus PS4 pro-ul și ... funcționa perfect pe același tv , același cablu hdmi, aceleași porturi hdmi tv. l-am dus și pe acesta la Altex garanție . acum sincer mă gândesc serios sa-mi iau banii și sa trec pe Xbox.
    Attached Images Attached Images img_20240122_163641.jpg img_20240122_165407.jpg

  10. #550 SP
    Member tudort's Avatar
    Ps5 are in pachet cablu hdmi 2.1 cred. Sau cautati un cablu HDMI din asta cu 4k 120hz frecventa suportata. Ps4 Pro merge cu Hdmi 1.4 sau 2.0 maxim. Posibil ca si capacitatile tv-ului sa fie de 120hz si sa nu duca cablul, sa fie un conflict de acolo. Incercati ceva de genul :

    https://altex.ro/cablu-hdmi-hama-205...cpd/CAB205241/

    P.s. : Eu cand am mai avut probleme am resetat si smart tv din fabrica - apoi cand am pornit ps a comutat tv automat pe gaming mode si a facut setarile necesare , dupa din ps5 doar am activat restul de optiuni . Poate ajută informația ! E foarte posibil un reset la tv si un cablu hdmi 2.1 8k sa fie tot ce e necesar pentru a remedia situatia !

  11. #551 SP
    Junior Member mamurom's Avatar
    aaaaaa multumesc pentru sfaturi dar.... ps5-ul a funcționat perfect pina in acel moment cu același cablu livrat in pachet pe acelasi tv aproape un 1 an. chiar în aceasi zi m-am jucat citeva ore dar cînd l-am repornit ... surpriza. oricum nu mai am cum sa fac probele - nu vad de ce as da reset la tv , atâta timp cit tv-ul funcționează perfect pe toate - tv tuner, hdmi, etc .
    p.s. poza cu roșu este cînd am dat resetare din fabrica a ps5-lui . apoi a trecut regulamentar pe verde și să nu uit să menționez a fost poziționat - ps5-ul - numai culcat . niciodată nu a stat în picioare ,( asta că citisem că la unele ar putea curge pasta ) și da am avut sesiuni de joc de și 12/14 ore zilnice. curios era curat - fara praf - adică pe scurt nu l-am menajat cu 30 min de joc 4 ore răcire .

  12. #552 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Ai prins tu o unitate cu ghinion, probabil una dintre cele trantite printre primele din camion pe asfalt (believe me, asa le descarca in/din depozite).
    N-are nici o legatura grija pe care o avem noi, drept dovada si mie mi-a facut infarct dupa 600/700 de ore un PS5 ingrijit si sters de praf si acoperit (when off) si dat cu toate alifiile, si la un moment dat pur si simplu a facut beep-beep si n-a mai pornit, bricked!

    La capatul opus, am un prieten la care nu-ti mai dai seama daca a fost alb PS5-ul, sta in picioare din prima zi, undeva sub o mobila obscura printre niste cabluri imputite, pe un linoleum din ala unde umbla balotii de praf ca in desert, e neaerisit, nu a fost niciodata miscat, deci nici vorba de sters de praf sau altceva si functioneaza 12 ore/zi in fiecare zi. Acolo il are si acum fara nici un junghi, nu stiu cum de nu bubuie...

  13. #553 SP
    Junior Member mamurom's Avatar
    salut. după citeva telefoane a venit și fisa de reparație de service cu negație - placa de baza arsa zic ei - pai daca era arsa nu mai funcționa deloc dar ... ea , consola , funcționa doar că doar pe culoarea verde -;deci placa video arsa / defecta dar.... ei profesioniști . ok. toate bune și frumoase in astfel de cazuri se vede și își face treaba GARANTIA . in prima faza am plecat spre Altex cu gândul să-mi iau banii și sa nu mai aud de ps5 dar.... in urma unei mici dispute în magazinul Altex cu angajații de acolo am reușit să obțin consola ps5 slim la suma de 2500 lei + un voucher de 100 lei. am decis sa iau una. acum... după ce am ajuns acasă și am desfăcut cutia și instalat-o deja nu cred că am făcut o alegere buna din următoare considerente - da e gălăgioasă - ventilatorul ăla se aude de la pornire și sta așa galagios in permanenta. nu poți juca cu ea noaptea - la ps5 fat se auzea foarte încet, la PS4 pro se aude tare doar in anumite jocuri . ca intensitate este sub PS4 pro dar continuu. daca pui mina pe consola este calda . da se incalzeste in partea din spate in dreptul dvd-romlui. sistemul de poziționare culcat a consolei - o gluma . 2 picioare de plastic . cablu de încărcare a controlerului este usbc in ambele capete - trebui sa incarc doar la consola sau alt cablu cu usb normal la priza.
    acum cînd a pornit consola dvd-rom-ul a trebuit să se activeze online - de ce ? nu le-am cumpărat separat - hai că acest lucru nu e prea rău dar îți pune semne de întrebare . singura parte buna este mărimea coroborată cu greutatea . da este mai mică, subțire și ușoară. partea cu ai 250 GB in plus fata de ps5 fat nu cred că este așa importanta - in ziua de azi jocurile avad și peste 100 GB oricum îți va trebui ori un plus un hdd M2 sau un hdd extern in cazul in care te apropii de capacitatea maxima. da mai am 13 zile să mă.gandesc serios daca o pastraz - doar suma la care am reușit să o procur m-ar determina - sau sa o returnez sa pun măna pe bani și să aștept liniștit lansarea lui ps5 pro. încă gândesc .

  14. #554 SP
    Member morphine's Avatar
    Io in locul tau as pastra banii si as astepta pro ul. Cand va aparea pro ul va scade valoarea pe piata si nu cred eu ca mai scoti atatia bani pe ea cat ai lua acum.

  15. #555 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Garanția e de aur. Am vrut să le iau nepoților noua variantă, dar reducerile la varianta chassis C erau prea mari, așa că ei nu au varianta nouă. Nici n-au avut PS4 înainte. Ei sunt mulțumiți de consolă, îi voi întreba de zgomot. Dacă poți sta fără consolă cel puțin un an, pentru că prin 2025 pe vremea asta mă aștept să fie PS5 Pro în magazine, atunci returneaz-o și așteaptă.



    Pentru că discul poate fi scos, cei de la Sony s-au gândit că e o idee bună să ai nevoie de activare online pentru un produs fizic. E o prostie și în viitor, când PS5 va deveni istorie, dacă cineva va dori să activeze o consolă nouă cu disc, nu va putea să facă asta. Nu-i văd pe cei de la Sony să păstreze un server mereu pentru astfel de cazuri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 28 FirstFirst ... 18 26 27 28

Similar Threads

  1. Rata defectiunilor - PS4 By AndRewqp in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 1122 Last Post: 24-01-2018, 16:48
  2. Rata defectiunilor - Xbox One By AndRewqp in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 140 Last Post: 31-01-2017, 19:33
  3. Rata defectiunilor - DS4 By MonkY in forum Polls
    Replies: 43 Last Post: 14-05-2016, 20:59
  4. Rata defectiunilor - Wii U By MonkY in forum Nintendo Wii U / Switch
    Replies: 6 Last Post: 05-01-2014, 22:46

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts