Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 33 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 ... LastLast
Results 481 to 500 of 653

Thread: PS5 - pune o intrebare, primeste un raspuns

  1. #481 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Confirm. Nu numai ca ultima linie tine mai mult fata de celelalte, dar si cand nu mai e nici o linie si incepe sa clipoceasca mai tine mult. Ieri nu mai era nici o linie si am mai jucat vreo doua ore de Forbidden West si tot nu s-a terminat bateria.

  2. #482 SP
    Junior Member Jesusjuice13's Avatar
    buna seara, fratilor. pun si eu o intrebare cu riscul de a fi fost pusa de mai multe ori (desi am cautat un raspuns concret si nu am gasit). mai este relevant sa avem contul pe UK in 2022? am vazut ca pana sa revin la PS, au bagat si Romania. multam!

  3. #483 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Sunt persoane care au conturi PSN pe UK sau US de pe vremea cand nu exista PS Store in Romania. Cel mai probabil aceste persoane nu vor renunta la vechiul cont datorita trofeelor acumulate.
    Eu, de exemplu, am un cont pe UK facut in 2012. Acum vreo 4-5 ani, am facut un cont si pe RO. Jocurile le cumpar de pe contul de RO, dar le joc pe cel de UK.
    Totusi mai e si varianta cu ofertele la jocuri pe PS Store. Stiu ca erau discutii ca pe unele regiuni erau oferte mai bune la jocuri decat pe RO.

  4. #484 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    Daca as putea sa schimb regiunea contului de UK pe RO as trece cu cea mai mare placere, ca ar fi mult mai usor sa cumpar cu un card bancar decat cu tot felul de carduri valorice de pe cdkeys.
    Dar cat timp Playstation Plus este legat de contul de UK(pe care il am din perioada PS3 iar PS+ am de undeva de la sfarsitul lui 2013 cu anumite perioade in care nu a fost activ abonamentul insa tot sau strans cateva sute de jocuri pe care le voi pierde daca renunt la abonamentul de PS+ UK sa trec pe RO) .

  5. #485 SP
    Member jon209's Avatar
    Am primt si eu eroarea asta SU-101510-8 dar nu am gasit nimic pe google.Are cineva idee de la ce este?

  6. #486 SP
    Member tmihai20's Avatar
    @jon209: n-ai căutat exact eroarea pe Google. Am găsit multe rezultate, dar AICI pe Reddit par să fie cele mai multe informații.

  7. #487 SP
    Junior Member andrei_ghi's Avatar
    Salutare! O intrebare, poate aveti vreo idee. Odata cu ultimul update se pare ca avem support pentru VRR. Am umblat in menuil consolei si am setat VRR pe auto, inclusiv Apply to unsupported games. Cu toate acestea cand verific, pe televizorul meu, imi spune la info: VRRff.
    Mentionez ca am un TV Samsung 65qn95a, HDMI 2.1 iar pe fix acelasi port daca conectez Xbox-ul Series X apare VRR Premium On. Aveti idee ce poate fi? Multumesc anticipat!

  8. #488 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Am jucat Elden Ring pentru PS5, dar varianta downloadata cu ajutorul unui CD pentru PS4. Daca achizitionez direct CD pentru PS5, presupun ca nu voi avea probleme cu salvarile, nu? Voi putea continua de unde am ramas.

  9. #489 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Probabil depinde ce game id are varianta de PS5 dowloadata, codul ala PPSA sa fie la fel cu cel al discului dar probabil daca e de PS Store Europa e la fel cu varianta de pe disc facuta pt Europa.

  10. #490 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Probabil depinde ce game id are varianta de PS5 dowloadata, codul ala PPSA sa fie la fel cu cel al discului dar probabil daca e de PS Store Europa e la fel cu varianta de pe disc facuta pt Europa.
    si exista vreo metoda sa aflu? sa nu ma trezesc ca am luat versiune de PS5 (doar asta gasesc pe OLX in zona mea) si sa fie teapa ca nu merge

  11. #491 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Cica se poate din browser sa vezi ce ai luat de pe PS Store si apoi la disc intrebi ce #PPSA scrie pe el.

    Games & Add-Ons
    Games
    PS5 and PS4 games of all regions can be played on any region PS5 or PS4 respectively (with the exception of Mainland China). This includes both disc and digital copies of games. Despite games of any region being playable on most consoles, it is important to note that each game copy still has a region associated with it. The region of the game will determine some important things, such as:

    Compatibility with Add-On content.
    Compatibility with game save files.
    Voice and Text languages available to you in-game. (PS4 only)
    For this reason, it is highly recommended that you purchase games that match your country and region of primary residence. A game's region is determined by a product code given to each application a per region basis.

    PS5 game product codes appear as PPSA-#####.
    PS4 game product codes appear as CUSA-#####.
    The product code of a physical game disc can be found on the disc label.
    The product code of a digital game download is not visible on consoles. However if you visit your country's PlayStation Store on a web browser and load the game's store page, the product code is visible in the URL (look for PPSA or CUSA). The country your PSN account is registered to determines which region games you can purchase and download.
    Daca l-ai dat jos de pe PSN Romania vad ca ID-ul este PPSA04609

    https://store.playstation.com/en-ro/...DENRING0000000

  12. #492 SP
    Member Antiohh's Avatar
    A mers. Mi-au ramas salvarile.

  13. #493 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Bun, cool, ma bucur!

  14. #494 SP
    Member jon209's Avatar
    Salutare.Am avut nevoie de un cablu hdmi mai lung pentru PS5 și am găsit la Altex un cablu Hama și pe cutie scrie Rezolutii de 8K @ 60 Hz/4K @ 120Hz.Nu scrie HDMI 2.1 dar m-am gândit ca fiind compatibil 4k 120hz automat știe de HDMI 2.1 deci bun pentru PS5.Voi ce ziceți?

  15. #495 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Pai daca is respectate specificatiile de pe cutie ii bun da!

  16. #496 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Tocmai am patit o chestie foarte ciudata.

    Eram in OS in library, cautam un joc, nu l-am gasit asa ca am intrat in alt cont (cu care am share account) unde l-am gasit, am dat sa downloadeze si dupa ce am dat sign out din contul celalalt, cand trebuia sa apas pe semnul de PS de pe controller...eroare - Device not supported.
    Am apasat de vreo 30 de ori si nimic - tot aparea mesajul asta in colt dreapta sus.

    Am pus si cablu in consola, atat unu cu USB A to USB C cat si USB C to USB C si tot nimic - Device not supported.
    Am dat restart la consola si la fel, tot nu puteam sa folosesc controller-ul sub nicio forma.

    Asa ca am scos alimentarea consolei pentru 30s si am repornit-o, rebuilt database si apoi l-a recunoscut - fiind inca pe cablu, nu am mai incercat fara cablu.

    Acum pare ca totul e normal...

    Aveti idee care-i faza? Ati mai patit asa ceva?

    Si da, controller-ul este cel care a venit cu consola in urma cu aproape 2 ani.

  17. #497 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    La cat de grabit a fost OS.. cine stie ce bug o fi. Ma bucur ca ai rezolvat intr-un final.

  18. #498 SP
    Member rzv31's Avatar
    Am probleme cu dualsense-ul, cum spuneam in alt topic. Probleme sunt la butoanele de creata/capture(cel de photo mode) si cel din dreapta de optiuni(alea mici de langa touchpad). Daca le dau cu WD40 contact cleaner isi revin, dar temporar. Am desfacut controller-ul, am curatat (tot cu wd40) dar tot nu au mers, pana nu le dau cu contact cleaner-ul nu vor. Sa cumpar alcool isopropilic oare? Am vazut ca contact cleaner-ul are alcool isopropilic in cantitate de doar 10%-20%(aproximativ) + alte substante. Au inceput sa faca figuri cand am dat prima da cu contact cleaner pentru analogul din stanga cu driftul vietii. Garantia exclus, nu le trimit toata consola...

  19. #499 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai garantia cred ca a iesit oricum din discutie in momentul in care ai desfacut controller-ul si ai dat cu WD40 pe placa de baza.
    Oricum, din ce zicea lumea, puteai rezolva doar controller-ul, chiar daca oficial nu se poate.

  20. #500 SP
    Member tmihai20's Avatar
    @rzv31: mie mi se pare că butoanele O X pătrat romb agață la controller-ul meu pe roșu (e al doilea cumpărat). Nu am scăpat nimic pe el, n-am mâncat în timp ce mă jucam. Dacă tot l-ai desfăcut, curăță-l cu alcool isopropilic, e mai bun decât WD40. Am folosit doar alcool isopropilic când am vrut să curăț contacte lipicioase, WD40 pentru a dizolva lipici pe diferite suprafețe. După ce am dat cu WD40 am fost nevoit să curăț cu ceva, suprafețele rămân uleioase.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 33 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 ... LastLast

Similar Threads

  1. Intrebare upgrade jocuri la versiunea PS5 By dumiandrei99 in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 33 Last Post: 23-11-2020, 10:23
  2. Replies: 13 Last Post: 27-10-2015, 02:05
  3. Nu mai pot pune anunturi - Help. By riconos in forum Help Desk
    Replies: 1 Last Post: 28-01-2014, 11:15
  4. Xbox - Pune o intrebare, primeste un raspuns By AndRewqp in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 1 Last Post: 06-07-2013, 06:12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts