Salve!
Doresc sa joc fifa 23 cu un prieten (eu de pe PS5 si el de pe Xbox series S), problema este ca apare ca ne-am imprietenit pe EA dar cand fac room si incerc sa ii dau invite pe online nu merge, nu il vede. Aveti vre-o idee?
Salve!
Doresc sa joc fifa 23 cu un prieten (eu de pe PS5 si el de pe Xbox series S), problema este ca apare ca ne-am imprietenit pe EA dar cand fac room si incerc sa ii dau invite pe online nu merge, nu il vede. Aveti vre-o idee?
Aveți ambii instalate versiunile current gen? Ma refer sa nu cumva sa ai tu instalata versiunea de PS4 si el aia de Series, ca nu puteți juca așa. Sau sa ai tu versiunea de PS5 si el pe aia de One, nici asa nu merge
Salut.Posesor de PS5.Vreau sa cumpar Gran Turismo 7 25th anniversary edition. Am observat ca are un cod in interior.Vreau sa va intreb daca beneficiile pentru aceasta editie sunt legate strict de acest cod?!As dori ca varianta digitala pentru ps4 sa o fac cadou pentru cineva care are consola ps4 si nu as vrea sa fac o gafa si sa nu mearga.Multumesc.
Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
Multumesc pentru raspuns.Raman eu cu varianta pe disc si fac cadou codul de ps4 cu tot cu beneficii.
Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
Buna seara
Am cont ps psn.uk si făcut o precomanda de pe psn la un joc de ps4 digital și vreau sa renunț la ea
Jocul se lansează în luna decembrie
Mai pot recupera bani înapoi?
Da. Chiar dacă jocul era lansat dar nu l-ai descărcat și instalat pe consola, vei primi 100 % banii înapoi.
Nu știu după cât timp Primești banii înapoi, dar îmi aduc bine aminte condițiile in care poți face asta.
Just cancel your order and you’re been refunded.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aici spune ca trebuie sa ii contactezi pentru a anula: https://www.playstation.com/en-ro/su...ore-pre-order/
Eu am cont pe PSN UK. Atunci când am cerut banii înapoi i-am primit în cont sub formă de credit pentru că eu plătisem așa și nu cu card-ul. Cu siguranță se poate anula, contactează suportul de UK. Nu știu cu cât timp înainte se poate anula o precomandă, dar ar trebui să se poată.
Toate răspunsurile la întrebările astea legate de refund sunt în link-ul pe care l-a dat Paul, inclusiv unde se întorc banii si perioadele de timp in care poti face cerere de refund pt un joc cu preorder precum si alte condiții.
Salutare!
Nu stiu daca s-a mai discutat asta, dar am o nelamurire in legatura cu salvarile de la jocuri.
Am avut PS Plus Premium activat acum cateva luni si am jucat Spider-Man Miles Morales (varianta digitala de la abonament).
In prezent am PS Plus Essential. Am instalat Spider-Man Miles Morales (varianta fizica) si am avut surpriza sa vad ca jocul incepe de la 0.
Am in cloud salvarile de la Spider-Man MM de cand l-am jucat cu abonamentul Premium, dar nu le pot descarca pentru varianta fizica a jocului.
Exista vreo solutie la aceasta problema?
Contul si jocul pe disc sunt aceeasi regiune? Ca de obicei asta e problema. Gen sa nu fie contu pe US si discul de Europa...
Contul e pe UK, iar jocul e zona 2.
Am facut o proba si cu God of War (2018). Am terminat jocul fizic, iar cand am descarcat jocul digital apare aceeasi problema. Nu imi recunoaste salvarile de la jocul precedent.
Din pacate nu ai ce sa faci, asa am patit si eu cu Returnal.. am contul pe US si discul de Europa.
Trebuie sa fie aceeasi regiune, altfel le recunoaste ca doua jocuri diferite...
Salut, am si eu o intrebare pentru cei care stiu, am doua console ps5 si am cumparat cod mw2 si dlc separat pe contu principal si pe a doua consola am partajare si imi merge cod mw2 dar dlc nu merge pe a doua consola
Ce dlc are cod? Skin-urile, cod points si battle pass nu pot fi partajate, sunt legate de cont. Ca alt dlc nu știu sa aibe MW2....
Asta e valabil cam in orice joc. In game currency sau battle pass nu se partajeaza
Bookmarks