Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 33 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 ... LastLast
Results 581 to 600 of 655

Thread: PS5 - pune o intrebare, primeste un raspuns

  1. #581 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Nic0tin View Post
    Salut! Am pus controllerele ps5 in charging dock, a iesit fum din charging dock si controllerele nu mai merg. Se pot scurtcircuita? Se mai poate face ceva la ele? Nu mai incarca nici pe usb, nu merge nici reset la ele.
    Cam ciudat. Ma asteptam sa aibe ceva sigurante.
    Cu siguranta orice dispozitiv electronic se poarte scurtcircuita/arde.

    Charging doc-u era cel original/oficial Sony?

  2. #582 SP
    Junior Member Nic0tin's Avatar
    Da, cel original. Mentionez ca am pus ambele manete la incarcat si nu am observat nimic, apoi le-am luat, unul mergea altul nu, l-am pus si pe ce care mergea in dock unde fusese celalalt si s-a oprit. Am mirosit acolo la dock unde incarca, unul din porturi miroase a ars si scoate fum.

  3. #583 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Foarte ciudat, pentru ca stiu ca are protectie in alimentator.
    Mai ai garantie la el?

    Eu as scrie producatorului ce am patit, pentru ca ar fi bine sa-ti schimbe si controller-ele, nu doar docking-ul.

  4. #584 SP
    Member bdevil's Avatar
    Salutare, nu am intrat de ceva vreme pe PS5, si acum cand m-am logat, si-a facut update la firmware si cand incerc sa ma loghez imi cere codul de la Two Factor Autentication App, care nu e recunoscut, fapt pentru care nu mai pot face nimic, nici sa ma loghez pe aplicatie, nici de pe PC din browser, nici pe consola PS5. La suport online nu gasesc unde sa imi rezolv problema mea, imi da doar variante unde sa intru si tutoriale care sunt useless (support hub). Un contact uman exista sa-mi rezolv problema, la suport PSN?

  5. #585 SP
    Member adin33's Avatar
    Contacteaza-i pe facebook.

  6. #586 SP
    Member tmihai20's Avatar
    N-aș recomanda contactarea pe Facebook. Scrie-le la suport, dar alege ca zonă UK și vei putea vorbi cu cineva direct. Dacă țara este România nu te lasă să vorbești cu cineva.

  7. #587 SP
    Member bdevil's Avatar
    Am scris la suport, UK, mi-au zis sa iau legatura cu Publisherul aplicatiei. Le-am explicat... nu am cu cine sa iau legatura, e Google Authenticator, le-am zis sa-mi deactiveze 2 Step Authenticator Factor si mi-au zis ca nu pot. Cred ca am dat peste o retardata la suport. Repeta intr-una ca ei nu ofera troubleshooting pentru alte aplicatii, eu ii ziceam sa-mi dezactiveze optiunea 2 Factor din contul PSN, ea imi zicea sa iau contactul cu Google Authenticator, nu am avut cu cine discuta.

  8. #588 SP
    Junior Member valuta's Avatar
    Am patit si eu acelasi lucru in 2019 si s-a putut fara probleme. Am luat contactul cu support-ul din Romania unde mi-au spus ei ce informatii sa trimit (Seria consolei, anul in care a fost creat contul) iar apoi m-au redirectionat ei catre "Inginerii din UK"

  9. #589 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Mai încearcă la suport până cineva te va ajuta. Data viitoare să salvezi undeva local codurile de backup.


    Recomand cu căldură aplicația Authy pe Android pentru a păstra și a genera codurile de autentificare. Și eu am avut probleme mari cu Google Authenticator și faptul că acele coduri sunt atât de sigure încât o dată pierdute, ai probleme mari. Authy poate salva în cloud datele aplicației și permite și sincronizarea între mai multe dispozitive.

  10. #590 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Am o nelamurire legata de sharing. Poti controla pe ce consola sa fie primary contul tau fara ca eu sa fiu langa respectiva consola? Stiu ca oricum trebuie sa aiba contul meu pe consola dar nu inteleg cum pot controla cand si pentru cat timp vreau sa share-uiesc contul.

  11. #591 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Cand iti activezi tu din nou pe consola ta se dezactivează pe cealaltă. Pasul 2 e sa schimbi parola, asa esti sigur ca nu mai poate celalalt sa reactiveze.
    Iar in caz ca nu poti reactiva la tine, din cauza ca da eroare ca e primary dincolo, exista opțiune sa dezactivezi pe site, la setările contului. Dar aia funcționează doar o data la câteva luni.
    Nu poti controla tu pe ce consolă e primary contul tau. Cine are acces la consola aia poate oricând sa activeze asta.
    Alte variante nu exista sa "controlezi" cat durează perioada in care faci share. Persoana cu care faci share trebuie sa fie de încredere. Pana una alta share-ul e conceput sa poata juca un joc mai multi useri din aceeasi casă fara sa fie nevoie sa-l cumpere fiecare.

  12. #592 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Aha. Makes sense now. Ghinionist sa fiu sa nu mearga sa dau primary din nou pe consola mea...pentru ca pe net scrie clar ca poti schimba primary-ul pe console la infinit

  13. #593 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Eu am doua console in casa. A mea si a soției. Din diferite motive uneori trebuie sa reactivez pe a mea primary. In general merge sa activez oricând, dar am pățit de vreo doua ori si nu m-a lăsat pana nu am dezactivat prima data de pe a ei.

  14. #594 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    E posibila vreo setare a TV-ului prin care sa nu se porneasca PS-ul automat atunci cand apas pe butonul Home?
    De ex, ma uit pe YT si vreau sa intru pe Netflix - dau Home si imi deschide consola. Daca vreau sa trec pe TV cablu, idem.
    Am un Samsung Qled. Mersi

  15. #595 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    In TV sau consola dezactivează HDMI-CEC. La samsung mi se pare ca se numește Anynet+ prin meniu. Dar e suficient sa dezactivezi doar in setarile consolei.

  16. #596 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Quote Originally Posted by Phi View Post
    E posibila vreo setare a TV-ului prin care sa nu se porneasca PS-ul automat atunci cand apas pe butonul Home?
    De ex, ma uit pe YT si vreau sa intru pe Netflix - dau Home si imi deschide consola. Daca vreau sa trec pe TV cablu, idem.
    Am un Samsung Qled. Mersi

    Nu stiu ce model Samsung ai, dar trebuie sa cauti HDMI-CEC si sa-l dezactivezi complet, sau doar functia de "turn on device using tv remote"
    La mine e asa: Settings > Connection > External Device Manager > Anynet+ (HDMI-CEC)

  17. #597 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    Am dat pe asta si dezactiveaza, intr-adevar, insa foloseam functia din PS cu turn on PS + turn on device (TV). Mai degraba renunt la asta decat sa stau de fiecare data sa tot inchid consola

  18. #598 SP
    Member tmihai20's Avatar
    PS poate porni cu TV și se poate opri cu TV, sunt setări diferite în aceeași zonă din PS5 (nu-s acasă, pe undeva la display). Eu am activat doar oprirea cu TV, nici eu nu vreau să pornească consola când pornesc TV-ul, dar vreau ca să se stingă o dată cu TV-ul. Nu am modificat nimic în setările TV-ului.

  19. #599 SP
    Junior Member staedler's Avatar
    Salutare. Sunt colegi pe aici care isi tin consola vertical, fara stand? Ar fi vreo problema majora daca nu mai folosesc standul? Exceptand problema rasturnarii accidentale.

  20. #600 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    In afară de faptul ca se poate răsturna mai ușor nu influențează cu nimic.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 33 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 ... LastLast

Similar Threads

  1. Intrebare upgrade jocuri la versiunea PS5 By dumiandrei99 in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 33 Last Post: 23-11-2020, 10:23
  2. Replies: 13 Last Post: 27-10-2015, 02:05
  3. Nu mai pot pune anunturi - Help. By riconos in forum Help Desk
    Replies: 1 Last Post: 28-01-2014, 11:15
  4. Xbox - Pune o intrebare, primeste un raspuns By AndRewqp in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 1 Last Post: 06-07-2013, 06:12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts