Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 33 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 LastLast
Results 601 to 620 of 655

Thread: PS5 - pune o intrebare, primeste un raspuns

  1. #601 SP
    Junior Member staedler's Avatar
    Multumesc.

  2. #602 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Quote Originally Posted by staedler View Post
    Salutare. Sunt colegi pe aici care isi tin consola vertical, fara stand? Ar fi vreo problema majora daca nu mai folosesc standul? Exceptand problema rasturnarii accidentale.

    Am ținut-o eu în picioare cu stand, am avut un cablu care trecea pe lângă ea și a căzut cu tot cu stand. Adevărul este că a mea stătea direct pe jos atunci. Dacă stă undeva unde nu poate fi atinsă/împinsă în mod uzual, ar trebui să fie ok chiar și fără stand. Standul oferă mai multă stabilitate și e recomandat să fie folosit, dacă există loc.

  3. #603 SP
    Junior Member staedler's Avatar
    Asa ma gandeam si eu, multumesc. Intreb pentru ca mi-am cam terminat "coltul de rai al consolistului" si PS5-ul fara stand e parte din aranjamentul camerei. Revin cu poze curand, pe threadul dedicat.

  4. #604 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Au implementat si la TV-urile LG prostia cu pornirea consolei cand deschizi tv-ul?

  5. #605 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Toate tv-urile care se respectă au HDMI CEC, sub diferite denumiri. Scopul lui nu e doar "sa pornească consola". E un protocol de comunicare intre dispozitive, sa poti controla mai multe cu aceeași telecomandă (receiver, bluray player, soundbar etc). Oricum, se poate dezactiva foarte simplu, ori din consolă, ori din TV.
    Preferabil din consola: settings - system - HDMI - hdmi device link.

  6. #606 SP
    Member rzv31's Avatar
    Intr-un final mi-am luat inima in dinti si am ambalat ps5-ul pentru garantie (la emag). Ca probleme am coil whine plus niste sunete groaznice la blu ray drive*sau cum ii zice) cand instalez jocuri ori sunt jocurile mai demanding. Sunt 2 motive destul de bune sa primesc alta noua la schimb? Garantia normala expira in octombire dar am luat prin februarie si extragarantie 1 an, intocmai pentru a fi tot procesul cat mai rapid.
    Credeti ca vor fi de treaba, fara alte batai de cap, si vor inlocui repejor consola cu una noua si sigilata, logic? Nici sa nu aud de restituire bani.

    • Înlocuirea produsului cu un produs nou cu aceleași specificații tehnice
    și funcționalități are loc atunci când produsul nu mai poate fi adus la
    conformitate.* Noul produs poate fi achiziționat la o valoare mai mică
    decât valoarea produsului defect.* Acesta va beneficia de un nou termen
    de garanție conform specificatiilor producatorului care curge de la data
    preschimbării produsului. *

    Asta scrie in pdf-ul garantiei extra.

  7. #607 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Acelea nu cred ca vor fi considerate defecte si iti vor trimite consola inapoi.Si driveul consolei mele se tureaza atunci cand instalez jocurile sau cand initiez un joc de pe disc.Din ce am inteles e normal acel zgomat cand citeste discurile.

  8. #608 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    La el probabil nu e doar zgomotul de turat discul. Am mai vazut pe cineva pe grupuri pe FB care zicea ca ii bârâie/cârâie când citește discul. Ceea ce clar nu e normal si ar trebui sa intre la garanție.
    Bine, la fel am văzut si oameni care se pare ca până la PS5 nu au mai auzit niciodată un optical drive citind un disc si se plâng ca "face consola gălăgie", deci orice e posibil...

  9. #609 SP
    Member rzv31's Avatar
    Pai acel coil whine a fost dobandit pe parcurs, nu de la inceput, deci e defect.
    Drive-ul, ohooo direct sunete de imperechere scoate)
    https://drive.google.com/file/d/15ut...rT7rZ734L/view
    https://drive.google.com/file/d/1nm_...QUNUu-_sc/view
    https://drive.google.com/file/d/1vPY...aiXlLGsVg/view

  10. #610 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Driveul suna rau, intr-adevar. Pare ca ,,bate,, undeva. Coil whineul s-a accentuat si la mine, dar mi-e greu sa cred ca poate fi considerat ,,defect,,.

  11. #611 SP
    Member DeepKiss's Avatar
    Încearcă să-l ții orizontal și vezi da tot așa face. Eu am consola day1 și nu face așa deloc, se încălzește ca dracii dar nu a făcut așa niciodată.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  12. #612 SP
    Member rzv31's Avatar
    Quote Originally Posted by DeepKiss View Post
    Încearcă să-l ții orizontal și vezi da tot așa face. Eu am consola day1 și nu face așa deloc, se încălzește ca dracii dar nu a făcut așa niciodată.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Am incercat, e la fel, acum ma uitam pe net si ar fi o componenta a sursei care vibreaza de la un voltaj prea mare, daca am inteles cat de cat ok. Fixing it, inseamnsa aplicare cica de lipici pe aceea componenta pt a minimiza vibratiile, or inlocuirea ei, lucru imposibil.
    Frustrarea e ca aproximativ 1 an nu a fost problema....daca era de la inceput mai ziceam, dar cand apare pe parcurs si multi altii nu au intampinat asa ceva, iti dai seama ca e iritant, mai ales in jocuri cand e liniste totala, volumul nu tare, si aud bazaitul vietii incontinuu, imi strica toata placerea.
    De exemplu la Callisto Protocol a mancat viata din mine, impreuna cu drive-ul....

  13. #613 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    https://www.reddit.com/r/PS5HelpSupp...t=share_button
    Sunetul asta il face si consola mea cand instalez un joc de pe disc dar cand ma joc e dead silent PS5'ul.E normal acest zgomot la disc drive dar nu normal acel coil whine.Teoretic consola e functionala din persepectiva celor de la service.Sper sa ai noroc sa ti-o schimbe.

  14. #614 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    ^Nu stiu daca e din cauza microfonului sau nu, dar sunetul ăla nu pare normal.

  15. #615 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Nu prea am folosit rest mode pe PS5, doar cand stiu ca mai bag o sesiune de gaming in aceeași zi pun consola in rest mode. Azi am primit SW Jedi Survivor si am văzut ca update-ul este lung asa ca am pus consola in rest mode sa downloadeze si instaleze update-ul cu ea inchisa dar acum cand am redeschis consola vad ca nu a downloadat nimica, a ramas la acelasi procentaj ca la inchidere. In setari am optiunea sa stea consola conectata la internet si in rest mode așa că nu stiu de ce nu mi-a facut update-ul in background, stie cineva de ce?

  16. #616 SP
    Member ConuGeo's Avatar
    Asa am pățit și eu, nu mai pun consola în rest mode, nu știu de ce face asa.

  17. #617 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mi se pare ciudat sa nu folositi rest mode - e ca si cum dati cu piciorul unui feature important al consolelor, care a inceput cu generatia PS4/Xbox One.

    Cat de ce nu a downloadat cand era in rest mode, pe PS mai face uneori asa. Nu am gasit o explicatie, dar am momente cand imi downloadeaza inclusiv system update si games updates si am momente cnad dau eu sa downloadeze ceva si o pun in rest, iar cand deschid era pus pe pauza de catre OS.

  18. #618 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Am zis ca folosesc rest mode daca sunt sigur ca mai bag o sesiune de gaming in aceeași zi dar daca nu dupa ce sa-l tin semi deschis? Pe PS5 totul se incarca rapid, booteaza rapid, si sunt in joc destul de rapid asa ca pierd vreo 30-40 de secunde in plus pana reiau jocul de unde l-am lasat deci nu-i mare smecherie rest mode-ul pentru mine. Plus consuma curent, nu stiu cat de mult dar daca nu am timp sau nu am chef sa aprind consola 2-3 zile dupa ce sa consume in plus?? Apropo, ce consum are in rest mode?

  19. #619 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Din perspectiva mea, nu e chiar asa.
    Boot dureaza cam 30s, da, dar pana reintrii in meniu, dupa unskippable cutscenes, pana dai load/continue, pana te baga la vreun checkpoint si apoi pana ajungi unde ai ramas...
    Deja e prea mare deranjul.

    Dar in cazurile astea, inteleg de ce pentru unii oameni, quick resume de pe Xbox este o functie inutila (desi culmea, merge chiar si daca scoti consola din priza cu lunile), pe cand pentru mine, este o functie imperios necesara si cand ating limita de jocuri deschise si trebuie sa mai inchida din ele, chiar ma deranjeaza.

    Simt ca fix asta este rolul unei console - la fel ca la switch - ai 20 min libere, pui mana pe controller, apesi pe power si in 5s esti inapoi in joc, unde erai acm o saptamana sau cat timp ai avut de cand nu ai mai deschis consola.

  20. #620 SP
    Junior Member xtcplus's Avatar
    offtopic fata de subiectul anterior.
    Nu am reusit sa gasesc alte posturi, asa ca intreb aici. De unde va achizitionat coduri de PSN pentru alte tari, de ex UK, atat plus cat si credit?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 33 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 LastLast

Similar Threads

  1. Intrebare upgrade jocuri la versiunea PS5 By dumiandrei99 in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 33 Last Post: 23-11-2020, 10:23
  2. Replies: 13 Last Post: 27-10-2015, 02:05
  3. Nu mai pot pune anunturi - Help. By riconos in forum Help Desk
    Replies: 1 Last Post: 28-01-2014, 11:15
  4. Xbox - Pune o intrebare, primeste un raspuns By AndRewqp in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 1 Last Post: 06-07-2013, 06:12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts