Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 80 of 80

Thread: Stellar Blade

1. #61 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    L-am terminat in urma cu doua zile: mi s-a parut extrem de bun. De la combat si boss fight-uri care aveau un echilibru bun de distractie si provocare, la visual design (mai ales la creaturi/inamici) si audio/sountrack (inca fredonez 2-3 melodii random in timpul zilei). Ultimele 3-4 boss fight-uri chiar au fost "ce trebe", cum s-ar zice (desi la unele mi-am luat-o in freza suprinzator de mult...must be getting rusty).

Povestea iar mi s-a parut una buna spre foarte buna: desi personajele nu...radiau viata (din motive story related), lumea si plot-ul mi s-au parut foarte interesante. Dar nah, nu sunt cel mai mare fan SF si poate si deaia.

Overall, mi s-a parut ca a fost nu doar un joc foarte bun dar si extrem de distractiv care m-a prins cap-coada (ceva ce nu mai prea pot sa spun de jocuri de vreo...10 ani incoace, cu cateva exceptii [cough] Souls games [cough]). Avand in vedere ca e primul joc pe consola de la cei de la Shift Up, mi s-a parut excelent. Might not be everybody's cup of tea dar 8.5-9 de la mine si sper sa anunte un sequel mai devreme sau mai tarziu.

2. #62 SP
    Member lucicleric's Avatar
    L-am inceput si eu aseara si am stat lipit de ecran timp de vreo 8 ore. E super fun, destul de usor chiar si pentru cei ce nu suporta jocurile soulslike

3. #63 SP
    Manager paul's Avatar
    NieR: Automata DLC + Photo Mode:

4. #64 SP
    Junior Member burebistas's Avatar
    Nier is back , acum hai si cu pc port-ul!

5. #65 SP
    Manager paul's Avatar
    Se va lansa pe PC in 2025:
    Quote Originally Posted by Gematsu
    “We’re aiming for a 2025 release,” SHIFT UP said in response to a question about when a PC version of Stellar Blade will release.

“Given recent trends like Steam’s growing presence in the AAA games market and the global success of Black Myth: Wukong, we are expecting the PC version to perform even better than the console version.”
    Stellar Blade coming to PC in 2025 - Gematsu

6. #66 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    L-am inceput si eu saptamana trecuta si trebuie sa recunosc ca primele 2 ore mi s-a parut doar un simulator de buci si nimic mai mult, insa am avansat in poveste si pot sa spun chiar ca e una dintre surprizele placute ale acestui an. Bun joc, are zone in care arata chiar bine iar combat-ul mi se pare destul de organic si accurate, chiar simti ca nu lovesti pereti de ciment cand dai cu sabia in diversele creaturi.

Singura chestie pe care as reprosa-o sunt unele zone absolut goale, imi amintesc cum alte jocuri erau criticate ca ofera orase/zone care nu par alive, dar eu cand am ajuns in Xion City prima oara si am vazut fix 4 NPC-uri pe toate harta, m-am cam speriat.
    Dpdv tehnic mi se pare ca ruleaza excelent pe PS5 vanilla in modul Balanced, nu simt ca pierd cine stie ce grafica iar FPS-ul este stabil!

7. #67 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Are printre cele mai bune patch-uri de PS5 Pro de pana acum, PSSR arata mai bine decat 4K nativ:

Si a intrat la reducere la gamers.ro.

8. #68 SP
    Member codpin's Avatar
    Am lasat Stalker 2 pana rezolva cu bugurile si AI-ul si m-am apucat de Stellar Blade.

I'm having a blast! E o combinatie de Dark Souls cu Bayonetta foarte satisfacatoare dpdv al combat-ului.

Provocarea mea e sa o tin pe EVE cat mai decent imbracata

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

9. #69 SP
    Fix astea le joc si eu in paralel acum si vroiam sa spun ca, desi nici unul nu este jocul unei generatii prin comparatie directa cu alte titluri istorice, cred ca niciodata nu am jucat in paralel pe XSX/PS5 o combinatie atat de buna de jocuri si care sa-mi placa atat de mult sa le alternez!

Colhoz, soviet stuff, Chernobyl & Pripyat vibes, exploration, good graphics, bugs, nervi, atmosfera superba -> buci, no bugs, sabii, good graphics -> back to colhoz, slow pace, survival, good graphics -> iar la buci, fast paced, good graphics! Se completeaza al naibii de bine!

10. #70 SP
    Manager paul's Avatar
    Craciun fericit!

Free event update disponibil acum:
    Quote Originally Posted by PlayStation.Blog
    Experience the magic of the holidays in Stellar Blade. Xion, adorned with warm, festive lights, is ready to welcome you with the spirit of hope and humanity. Join us for a special event designed to bring joy and comfort to your everyday life. A Xion filled with seasonal romance awaits you on December 17!

A colorful Christmas tree brightens Xion, transforming the once cold city square into a cozy, festive space with warm lights and decorations. The Last Gulp, where Xion’s citizens gather after peace is restored, is also decorated for the holidays.

In the camp, the seasonal BGM ‘Dawn (Winter)’ and ‘Take me away’ create a relaxing atmosphere. These romantic tunes will enhance your holiday relaxation by melting away battle tension.

A new mini-game has arrived in Xion, offering a break from survival struggles. Enjoy the gameplay and earn rewards upon completion.

The Santa Dress for Eve is designed as an adorable and festive appearance. The I’m No Santa costume for Adam has a humorous twist. Complete the look with the Santa Girl hairstyle and personalize it with accessories such as Snow Crystal Glasses, Wreath Earrings, and Sleigh Ear Cuffs.

The newly added Rudolph Pack cosmetic for the Drone is an endearing item reimagining Rudolph leading Santa’s sleigh. With a red nose and cute horns, this Drone is sure to brighten up your holiday.

On/Off feature has been newly added for the seasonal events and NieR:Automata DLC content. You can now enjoy the game whenever and however you want.
    Stellar Blade’s holiday-themed event brings new costumes, mini-game, and more Dec 17 – PlayStation.Blog
    Attached Images Attached Images stellar-blade_2024_12-16-24_009.jpg stellar-blade_2024_12-16-24_007.jpg stellar-blade_2024_12-16-24_011.jpg stellar-blade_2024_12-16-24_012.jpg stellar-blade_2024_12-16-24_013.jpg stellar-blade_2024_12-16-24_001.jpg stellar-blade_2024_12-16-24_002.jpg stellar-blade_2024_12-16-24_003.jpg stellar-blade_2024_12-16-24_004.jpg stellar-blade_2024_12-16-24_005.jpg stellar-blade_2024_12-16-24_006.jpg stellar-blade_2024_12-16-24_008.jpg stellar-blade_2024_12-16-24_010.jpg stellar-blade_2024_12-16-24_014.jpg stellar-blade_2024_12-16-24_015.jpg

11. #71 SP
    Member codpin's Avatar
    L-am terminat si eu. Mi-a placut, fara bug-uri ceea ce e din ce in ce mai rar in zilele noastre. Inteleg ca asta e primul joc AAA lansat de echipa asta asa ca sunt chiar impresionat.

Astept continuarea.

12. #72 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Nu stiu daca mai e cineva pe aici care nu l-a jucat, dar daca da, faceti-va o favoare si puneti mana pe el. Stellar Blade e o pasare tot mai rara in vremurile astea tulburi, un joc care nu iti subestimeaza inteligenta si care nu e gandit pentru tiktok brain. Nu am mai fost asa incantat sa ma joc de la Returnal incoace.

Am jucat doar vreo 8 ore pana acum deci poate nu sunt 100% in masura sa il recomand, insa au fost 8 ore fantastice.

13. #73 SP
    Chiar azi am avut parte de un bossfight epic care mi-a adus aminte de lupta cu Gna din Ragnarok! Superb joc, din toate punctele de vedere!

14. #74 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Dupa 80 de ore de jucat pentru platina, pot spune ca jocul e perfect la toate capitolele, mai putin la story.
    Am jucat apoi si Nier Automata avand in vedere ca de aici a fost inspiratia pentru Stellar Blade. Am fost surprins sa vad ca exista destule asemanari intre cele doua jocuri, doar ca la partea de story, Nier Automata e in alta liga.

15. #75 SP
    Member codpin's Avatar
    Eu am jucat Nier Automata la vremea lui si cand am intrat in Stellar Blade m-a lovit muzica si voice acting si decoruri, efectiv aveam impresia ca joc o continuare de la Automata.

Dar da, povestea din SB nu straluceste. Are un plot twist acolo, incearca ei ceva, dar clar nu e punctul forte. In schimb e fun ca si combat, bossii sunt ok ca si dificultate si overall iti da o stare de bine.

Ce nu mi-a placut e

16. #76 SP
    L-am terminat si eu acum, my god ce intense si epice au fost ultimele 5 bossfights! Cel putin la final, pot spune ca m-am chinuit putin dar a fost atat de rewarding sa termin jocul asta. As putea spune ca ultimii 3 bosi sunt la nivelul Souls like. Fara doar si poate un hidden gem care n-a primit atentia cuvenita, mass media e prea ocupata cu Fifa si Indiana Jones...

17. #77 SP
    Member Syni's Avatar
    Foarte fain într-adevăr și mie mi-a plăcut mult anul trecut când l-am terminat. A apărut de nicăieri de la un producător necunoscut (cel puțin de mine)
    Ca și o recomandare, în weekend am jucat AI LIMIT tot în acest stil de la un producător tot necunoscut, urmează să se lanseze undeva în martie și pare ca va merita fiecare bănuț. Exista un demo in PS Store, merita încercat

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

18. #78 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    L-am terminat dupa 30 de ore cu good ending.

Pros:
    • E printre putinele jocuri open world in care activitatile nu devin repetitive. Am fost foarte surprins sa vad cat de creativi au fost devii cu zecile de side quests, mini puzzles, colectibile ascunse, in cele 2 regiuni open world. Desi am explorat tot ce era de explorat, nu m-am plictisit de gameplay loop pana la final, ceea ce e foarte rar pentru mine.
    • Combatul mi-a placut mai mult decat orice alt joc facut de Sony, mi se pare mult peste God of War spre exemplu. E putin prea usor pe normal in a doua jumatate dupa ce ai multe evolutii, dar recupereaza la ultimul boss unde te trec toate apele ca atunci cand mori de 26 de ori la Owl Father in Sekiro.
    • Regiunea principala e mica si intima, cu putine personaje pe care am ajuns sa le cunosc, ceea ce a facut-o organica si chiar cozy. E un mare plus tinand cont de ce se intampla spre finalul jocului (fara spoilers!).
    • Poti sa o imbraci pe Eve. Serios. Peste 80 (optzeci !!) de costume pe care le deblochezi gratuit. Fara microtranzactii, fara season pass, doar gaming old school.

Cons:
    • Voice acting-ul in engleza este absolut odios. E atat de rau incat, fara exagerare, poate sa ruineze cele mai importante momente din poveste, pentru ca toate personajele vorbesc ca niste roboti indiferenti plictisiti de viata. Daca v-ati uitat la reviews in care se plang de cum personajele sunt plictisitoare si fara pic de emotie, puteti fi siguri ca au jucat in engleza. Eu l-am mutat in coreeana dupa 5 minute si mi se pare o diferenta uriasa, nu as recomanda sa fie jucat altfel decat in coreeana.
    • Jocul are un ritm ciudat in a doua jumătate. E putin greu de pus in cuvinte, dar modul in care se trece de la secvente liniare la open world se simte nenatural. Pentru creierul meu de dupa o zi de munca a fost chiar obositor sa tot fac switch intre a explora o zona gigantica sau a merge doar inainte sa tai niste insecte urate.

Pentru mine a fost cel mai bun joc din 2024 alaturi de Astro Bot.

19. #79 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Off-topic , am incercat nier automata de curand.....din pacate vizual nu a imbatranit prea bine. Sper sa ma prinda povestea

20. #80 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Citind ce scrieți voi aici, mi se pare că nu joc același joc ca voi. Mi se pare bun, dar nicidecum special. Parcă e un joc de PS2/3 cu grafică current-gen, plin de quest-uri super slabe ( stil MMO ), nu te lasă să dai skip la conversațiile care parcă sunt generate cu prima versiune de ChatGPT și combat super-repetitiv - folosesc aceleași combo-uri si skill-uri care le-am învățat în prima oră. Nu are sens să deblochezi tot skilltree-ul pentru că poți învinge toți inamicii cu skill-urile de bază. Costumele sunt drăguțe dar aș fi preferat să investească mai mult timp în level-design și set-pieces care lasă mult de dorit. Sper să devină mai bun pe sfârșit.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4