L-am terminat in urma cu doua zile: mi s-a parut extrem de bun. De la combat si boss fight-uri care aveau un echilibru bun de distractie si provocare, la visual design (mai ales la creaturi/inamici) si audio/sountrack (inca fredonez 2-3 melodii random in timpul zilei). Ultimele 3-4 boss fight-uri chiar au fost "ce trebe", cum s-ar zice (desi la unele mi-am luat-o in freza suprinzator de mult...must be getting rusty).
Povestea iar mi s-a parut una buna spre foarte buna: desi personajele nu...radiau viata (din motive story related), lumea si plot-ul mi s-au parut foarte interesante. Dar nah, nu sunt cel mai mare fan SF si poate si deaia.
Overall, mi s-a parut ca a fost nu doar un joc foarte bun dar si extrem de distractiv care m-a prins cap-coada (ceva ce nu mai prea pot sa spun de jocuri de vreo...10 ani incoace, cu cateva exceptii [cough] Souls games [cough]). Avand in vedere ca e primul joc pe consola de la cei de la Shift Up, mi s-a parut excelent. Might not be everybody's cup of tea dar 8.5-9 de la mine si sper sa anunte un sequel mai devreme sau mai tarziu.
Bookmarks