Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 135

Thread: The Last of Us: Part I (Remake)

1. #41 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Ei au zis ca au imbunatatit combat si AI. Daca au umblat si la animatii, deja se va simtii ca un alt joc.
    Ok, remaster nu e sigur, cu asta suntem de acord. Dar nici remake nu poti sa-i spui. Eu l-as pune undeva intre remaster si remake.
    Din nou evidentiezi imbunatatiri care sunt inerente engine-ului actual. Ei cand spun better/new combat & AI, il compara cu TLOUI.
    Dar munca e 0, aveau deja Joel & young Ellie, inamici, cu tot cu animatiile aferente in TLOU2. La fel si AI-ul. E deja dezvoltat in TLOU2 si vine la pachet cu portare jocului in engine.

Si eu o sa-l cumpar pe disc daca mai apuc o reducere, maxim 79 lei merita dpmdv. Inca mai sunt ND fanboy dar mi-e din ce in ce mai greu.
    Dar daca se repeta treaba cu Returnal/Demon's Souls end of life pe disc...

2. #42 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Depinde cum pui problema. Se vede ca sunt modele noi pentru Joel si Ellie, dar si numai.
    Pe partea de animatii, posibil sa nu fie atat de usor de portat, ceva facut in cu totul alt engine, mai ales cand ai trecut in ceva engine care are "bucket" de animatii si-si alege el ce e potrivit pentru fiecare situatie (daca or trece la sistemul de animatii din Part2 - inca nu stim).

Personal consider ca au muncit ceva pentru acest Part 1. In niciun caz de pret full (70$, adica 80€), dar nici de 20$, cand ei au cerut 20$ pentru updates pentru care nu au muncit mai mult de 5 minute intr-un .ini.

D-aia ziceam ca, cel putin comparativ cu ce au scos pana acum, asta merita un 40$ day 1, iar asta cu un steelbook in versiunea fizica.

3. #43 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Mocap skeleton-ul din cutscenes e usor de transpus in TLOUII pe asset-uri pt ca sunt fixed, non-playable.
    Cel mult sa-i fi chemat in studio pe actori din nou pt facial animations, dar nu cred ca s-au obosit, probabil au folosit niste anomimi, if at all.
    Dar tot setul de animatii gameplay din TLOUII e 100% acelasi in TLOU Remake pentru ca inseamna 0 munca pentru ei. Nu se umbla deloc la engine-ul de TLOUII. Gameplay-ul va fi identic cu sectiunile din TLOUII cu Joel & Young Ellie, doar ca pe hartile din TLOUI. La fel, ma astept ca si UI-ul sa fie tot din TLOUII.

Cand au cerut taxa de upgrade la 60fps pt Uncharted Legacy am zis ca trebuia sa fie gratis, asa ca imi mentin parerea, 24.99$ trebuia sa coste cash grab-ul asta. Grosul ND e la Factions sau cum s-o numi. Asta a fost side project. Si recunosc ca e o miscare geniala de muls bani...

4. #44 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by cosmin1088 View Post
    Nu as fi comentat nimic atat timp cat pretul ar fi reflectat efortul si munca depusa.
    Dar ei cer 70$ pe un port pe noul engine, si mai il si numesc remake.
    Faptul ca pana si cutscene-urile sunt 1:1 cu tot cu mocap pus pe noul engine, arata cat de putin s-a muncit.
    Remake inseamna sa reinventezi, sa repovestesti, sa vii cu o alta viziune asupra level design-ului, mici schimbari in story etc. nu sa copiezi 1:1 intr-un engine nou. Ca exemplu dau remake-urile Resident Evil, sau ca film Total Recall-ul nou.
    Imi cer scuze pentru comparatia cu Black Mesa. Acolo Crowbar Collective au extins level-urile si au refacut capitolul Xen de la 0.

Improvements-urile pe care le mentionezi (iluminare, detalii, 60fps, relatime cutscenes etc) sunt deja existente in engine, in tool-urile existente, la fel ruleaza si TLOUII pe PS5.

Dar nu suntem noi target-ul. Serialul bate la usa, merch-ul si reclamele vor fi peste tot. Average consumer-ul vede jocul, vede cotorul "PS5" = instant buy. Nu sta nimeni sa despice firul in patru ca noi.
    Prețul unui produs nu trebuie sa reflecte munca depusă, ci capacitatea ofertei. Asta cu munca e o mentalitate rămasă de pe vremea răposatului. Prețul unui joc are un singur scop: maximizarea produsului dintre profitul per bucata și numărul de bucăți vândute.

5. #45 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    Only on Playstation poate sa fie pentru doua zile, pentru 10ani sau pentru totdeauna. Nu e nimic gresit in aformatia lor, nu au specificat niciodata ''forever only on playstation''.
    Eu faceam legatura cu afirmatia 'nu au fost corecti sa spuna ca la un moment dat va veni un remake pentru PS5'. Asta mi se pare un pic exagerat, cand sa spuna? La aparitia jocului? Cand nici macar PS4 nu exista...

Legat de ce zic eu si mintitul e simplu. Daca merg acum in magazin gasesc Horizon Zero Dawn expus la vanzare. Si scrie pe el 'only on playstation'. Deci e minciuna. Daca ar fi cum ai spune tu, time exclusive, in momentul in care lansezi si pe alta platforma... retragi TOT lotul pe care scrie 'only on playstation'.

Problema mare e alta: nu mai ai exclusivitati sau sunt, cum ai zis tu, exclusivitati pentru o perioada limitata, insa pentru mine e irelevant. Eu cumpar consola pentru exclusivitati. Stiu, multi o cumpara sa joace orice. E ok, fiecare cum vrea, insa raman la ideea mea, personal ma simt inselat si mintit.

6. #46 SP
    De ce? Jocul nu mai e bun daca iese si pe alte platforme? Jocurile multiplatform nu sunt bune? Sau care-i faza?

Si da, inca este "only on playstation", pentru ca nu este pe o alta consola momentan. Dar si daca nu ar mai fi, nu vad care-i problema. De ce sa nu se bucure cat mai multi oameni de un joc senzational? De ce sa fie nevoiti sa-si cumpere consola, daca ei nu se descurca din controller sau nu-si permit sa-si cumpere consola?

7. #47 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Pai si GTA V? Sau Skyrim? E cerere, e bine sa fie si oferta. Nu ne intereseaza, nu cumparam. Ne intereseaza, avem ce alege.
    Si GTA 5 la fel!! Is satul de jocuri vechi si nu, nu avem ce alege. In loc ca studiourile astea sa bage resurse in remaster-uri si remake-uri mai bine ar face jocuri noi! PS3(first party si third party)a avut mult mai multe titluri bune decat PS4 si imi e frica ca PS5 va fi si mai saracacios decat PS4! De exemplu pe PS3 au iesit trei jocuri din seria Uncharted, trei din seria Dead Space, trei Resistance etc. In ziua de azi numa de amanari auzi, de jocuri lansate cu bug-uri de-ti vine rau si de remaster-uri.

8. #48 SP
    Da, dar inainte lumea nu era atat de demanding/pretentioasa cu privire la iluminare, poligoane, detalii pe ecran, animatii, fizica, samd. Inainte aveau un engine, iar cu ala faceau 2-3-5 jocuri. Fara imbunatatiri fara nimic.

Acum intre jocuri investesc foarte multi bani ca sa imbunatateasca toate aspectele (vorbesc, desigur, de jocurile ce se vor a fi AAA) si pentru ca asta este evolutia si pentru ca asta vor oamenii.
    Iar acum majoritatea jocurilor mari sunt la fel ca filmele din ultimii ani - au si RPG, au si actiune si comedie si open world si super voice acting, pentru ca acum trebuie sa fie cineva celebru ca sa vinzi jocul samd. Totul costa si timp si bani.

Nu uita ca domeniul jocurilor video a explodat in ultimii 10 ani si a depasit chiar si Hollywood-ul pe partea de investitii si castiguri.

De ce crezi ca o generatie de console nu mai tine 10 ani? A scazut la 7-8 ani (din care in 3-4 avem deja Pro-uri) iar acum vom vedea ca scade la 6 ani si or sa tot scada.

Eu nu am o problema cu remakes de genu asta, ci cu remasterizarile care nu exista decat in capul lor, gen Skyrim, GTA V (pe care l-am luat oricum pentru ca sunt dus cu pluta si pot intelege de ce fac oamenii acelasi lucru cu jocurile lor de suflet), Mass Effect si muuuulte altele.
    Ala este acelasi joc de atunci, dar versiunea de PC care rula de atunci la rezolutie si detalii mai mari, ingramadite pe un disc si relansate.

Asta este o discutie foarte mare si interesanta, dar nu cred ca e locul potrivit aici.

9. #49 SP
    Member rzv31's Avatar
    Nu ma deranjeaza un remake la TLOU1, e ideal pt. cei care nu l-au jucat niciodata, sau hai si pentru cei care l-au jucat prima data pe ps3. Pentru mine care l-am terminat de 2 ori, l-as juca pentru grafica si mecani doar ceea ce mai mult de 50 de lei nu as plati. Pe langa remake mai trebuia pus un expansion, ceva, cu pauza dintre 1 si 2 sau nu stiu...
    In momentul de fata pretul e nejustificat, cand va fi la 50-80 lei pe altex o sa-l iau.

Remake necesar a fost la resident evil, unde e pur si simplu e un joc nou...ce mi s-ar mai parea interesant ca remake, ar fi god of war 1 si 2; in schimb TLOU mda, fie, dar macar mai ofera ceva pentru full price-ul ala, ca mai degraba pastrez banii pentru alte release-uri.

10. #50 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    @razvanrazy nici eu nu as avea o problema cu remaster/remake daca as si avea jocuri noi, crezi ca nu-s bucuros ca vine remake la Dead Space? Is bucuros dar ar fi fost mai bine un joc nou in serie, eu asa consider, noroc ca sutioul ce a cread seria Dead Space le da in nas la EA cu Calisto Protocol.

Is obosit si de chestia cu RPG-urile cum mai nou toti o dau in RPG, imi este dor de un joc mai simplu axat pe acrtion/adventure pur nu leveling up, grinding, imi prind uneori urechile in meniu cu toate optiunile de upgrade si abilitati.
    AC Valhalla nu am mai avut chef sa-l joc, Odyssey mi-a dat burnout, atata level sa faci sa fi capabil sa avansezi si sa te poti bate cu nu stiu ce adversari este obositor. AC a fost super misto, tot ce a fost cu Ezio a fost foarte fain apoi au dat-o tot mai tare-n RPG, mi-a placut si Origins dar cam atata.
    Le complica prea tare fara rost, uneori se prelungeste un joc doar de dragul de a fi mai lung.

Nici nu trebuie sa faci jocurile de sute de ore, lumea zicea de Miles Morales ca a fost scurt dar
    a fost un joc destul de ok, eu l-am gustat si a avut atata game play incat sa nu devina prea obositor si repetitiv. Se axeaza astia si prea mult pe side missions in jocuri open world tot pt a lungii jocurile.

Nu joc multiplayer fiindca tot asa imi prind urechile in jocurile noi, ce misto si simplu a fost Killzone 2, aveai niscaiva clase, cateva arme si cu asta basta nu sute de customizari si clase ca nici nu mai sti cu ce sa joci.
    Sar Wars Battlefront la fel de ok, token-urile alea ce le luai de pe harta mi-au placut, nu trebuia sa fi nu stiu ce ce clasa, cine lua token-ul putea sa piloteze x-winguri sau sa controleze un walker, arme imi puneam dupa ce harta urma sa joc, foarte simplu facut! Battlefront 2 nu l-am mai putut juca, l-au compicat si m-am scarbit.
    Nu zic ca tehonologia fata de PS3 nu a avansat si ca lumea este mai pretentioasa dar au avansat si engine-urile, pana iese un joc in Unreal 5 trece si generati asta : ))

11. #51 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Nu vi se pare ca Joel arată mai bătrân in Remake decât in Remaster? La fel și la Ellie, pare un pic mai mare.

12. #52 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Comparatie intre Remaster si Remake facuta de DF:

@Prototype93D MP-ul e acum standalone si-l vor arata anul viitor (la 1:15):

---------- Post added 15-06-2022 at 10:00 ----------

Noile animatii faciale arata super bine:

13. #53 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Avand in vedere ca lucreaza atat de mult timp la acel multiplayer, sa nu ne trezim ca e un multiplayer open world gen GTA Online cu un San Francisco apocaliptic. La asta m-am gandit cand am vazut poza aia. Sau poate ca e un story co-op.

14. #54 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    https://www.resetera.com/threads/lea...around.609591/

• Images/Footage Leaker claims there's no gameplay improvements.
    • Leaker says most gameplay improvements are animations and audio.
    • Leaker says the game supports VRR, 4K40 FPS (Gameplay Mode) & 4K60Fps (Dynamic Mode).
    • Leaker says the game will feature an array of new accessibility options as seen in The Last of Us: Part II, additionally when Joel upgrades a weapon you'll now see him add attachments

15. #55 SP
    Pai daca includ "noul" sistem de animatii, din TLOU2, deja schimba complet tot jocul.
    Oricum ei au zis ca si AI-ul si combat-ul va avea imbunatatiri, daca-mi aduc bine aminte, deci ar fi deja niste lucruri game changing.

Sa inteleg ca acel 4K 40fps ar fi doar pt VRR, iar pentru cei fara VRR va fi 4K 30fps?

16. #56 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Pai daca includ "noul" sistem de animatii, din TLOU2, deja schimba complet tot jocul.
    Oricum ei au zis ca si AI-ul si combat-ul va avea imbunatatiri, daca-mi aduc bine aminte, deci ar fi deja niste lucruri game changing.

Sa inteleg ca acel 4K 40fps ar fi doar pt VRR, iar pentru cei fara VRR va fi 4K 30fps?

Din ce inteleg si eu da, asa e si la Horizon acum daca nu ai VRR jocul iti merge 4k 30fps ( sper sa nu ma insel )

17. #57 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Eu din ce știu nu are legătura VRR cu 4K 40fps, trebuie sa ai TV care sa suporte 120fps pentru a beneficia de acel mod 4K 40fps. Așa a fost la Spiderman MM și R&C.

18. #58 SP
    Da, cel mai probabil asta e. Chiar am testat in weekend Horizon in 40fps mode la un prieten care are un SONY OLED si ne miram, pt ca stiam ca nu a primit inca update de VRR.

19. #59 SP
    Jocul deja e leak-uit aproape mai tot

Imagini din joc : https://imgur.com/a/WTB2V3B

Workbench : https://streamable.com/kk50nb

Gameplay : https://streamable.com/rh53cm

Controller Layout : https://twitter.com/Shpeshal_Nick/st...080512/photo/1

Dupa aceste imagini/clipuri lumea deja vorbeste pentru anularea precomenziilor pentru ca aveau alte asteptari in legatura cu gameplay-ul unde ar fi vrut sa fie la nivelul lui TLOU2, dar aparent nimic schimbat.

20. #60 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Pai după 5 minute de gameplay este “leak-uit” tot?!
    De unde știi ca acel build nu este de dinainte sa preia ND proiectul? Momentan eu aștept un gameplay oficial ca sa îmi fac o părere. Într-adevăr dacă se va dovedi ca nu are nici o schimbare pe parte de gameplay, nu cred ca îl mai iau day 1, adică nu se justifica prețul deloc! Mai ales ca, grafic, este la nivelul TLOU2, nimic deosebit in plus (sa nu se înțeleagă ca nu arată bine, arată excepțional, doar ca nimic NexT gen).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast