Un lucru care nu as fi vrut sa il aibe este setarea dificultatii.De ce nu l-au lasat ca nioh sau sekiro.
Un lucru care nu as fi vrut sa il aibe este setarea dificultatii.De ce nu l-au lasat ca nioh sau sekiro.
Behind the Scenes: Episode 1:
Inside look: Rise of the Ronin’s recreation of late 1800s Japan – PlayStation.BlogTeam Ninja’s historical focus faithfully brings Bakumatsu-era Japanese cities to life, during an era when culture and technology clashed.
Interesant cum gameplay-ul arata decent in unele faze, iar in altele cam nefinisat.
Combat-ul pare sa semene cu Ninja Gaiden, deci din punctul asta de vedere sunt mai optimist.
Eu sunt interesat de combat daca e in genul nioh,sekiro e ok pentru mine,as fi preferat sa nu aibe setarea dificultatii.Am vazut ca astia de la elden ring vor scoate un dlc de care sunt mai putin interesat pentru ca combatul e meh in elden ring.
Pentru prima data de cand urmaresc jocul asta, din video asta pare chiar interesant
A luat cineva de ifantsybox.com.?e ok site-ul asta vrea sa iau steelbook pentru rîse of the ronin.
Combat-ul arata destul de bine, asa cum am sperat
Dar mi se pare sau efectele sonore suna cam ciudat, in timp ce muzica e ok? Sper sa fie o problema doar cu trailer-ul.
Imi place ce vad in preview-urile astea - gameplay-ul pare sa fie on-point:
^ La secunda 40 arata un Izuna Drop.
Cam dezamagitor preview-ul lui SkillUp.
Combat-ul ma asteptam sa fie mai mult combo-based, asemanator cu Ghost of Tsushima, dar pare sa fie mai mult ca Nioh/Wo Long.
Si performance mode nu pare sa fie prea bun:
Având precomandă digital, jocul s-a instalat în consola deja și am observat cu surprindere ca are 95,02 Gb. Multișor totuși la cum arată
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Allmost but not quite huh? Ultima precomanda a fost la FF Rebirth. Gata, nu mai dau full price pe joace, nu se merita, se devalorizeaza ridicol de repede! 56 de euro a cazut pretul la Rise of Ronin (reducere in cos) la Saturn, versiunea standard retail. Dragons Dogma 2 e iarasi la fel, cu 14 eur mai ieftin. E o promotie la astia acum insa e prima data cand au si la pre-ordere...
http://www.saturn.de/de/product/_ris...5-2912524.html
Ok, si acum sa repetăm in cor si sa ne aducem aminte: "Nota 7 nu înseamnă că e un joc slab! Nota 7 nu înseamnă că e un joc slab!"
N-are nici o treaba ca e sau nu joc slab. Si Robocop are tot 7 insa mai conteaza si banul dat. M-am zgarcit de anul asta
Din filmele de promo ma gandeam: "Hai ca o sa fie ca Ghosts of Tsushima". Pe urma mi-am omorat entuziasmul singur, gandindu-ma la Nioh.
Bookmarks