Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 28 of 28

Thread: PlayStation Portal

 1. #21 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Am inteles acum. Tu spui strict dpdv delay, nu altceva, nu?

  Pentru ca la un telefon bun, poti lega gamepad de PS5, deci sa ai acelasi feedback si nu ar fi problema.

  Eu nu am incercat, pentru ca efectiv nu ma intereseaza acest lucru - am TV special pentru consola, la care nu are cum sa fie nimeni, niciodata si poate doar sa fiu super prins de un joc si sa fac pe mine, ca sa iau jucaria asta cu mine pe toaleta, dar in rest, eu nu as vedea un motiv pentru care sa folosesc remote play in general.

 2. #22 SP
  Senior Member sexbobomb91's Avatar
  Corect, cu delay-ul care l-am simtit nu as putea juca Returnal sau ceva cu real-time combat unde conteaza reflexele.

 3. #23 SP
  Manager paul's Avatar
  Lansare in 15 noiembrie:
  Update: PlayStation Portal remote player will launch in select markets on November 15, 2023 and is now available for pre-order at direct.playstation.com in the U.S., U.K., France, Germany, Austria, Belgium, Luxembourg, Netherlands, Italy, Spain, and Portugal. Starting on September 29, 2023, PlayStation Portal remote player can also be pre-ordered from other select retailers in these countries, as well as Canada and Japan. Additional regional availability will be announced at a later date.
  PlayStation’s first Remote Play dedicated device, PlayStation Portal remote player, to launch starting Nov 15 at $199.99 – PlayStation.Blog

 4. #24 SP
  Junior Member nicugoalkeper's Avatar
  Si pentru mine e foarte ok, si cred ca si pentru alti romani va fii. Tot aud ca iei un telefon si un gamepad si te joci, dar ce telefon trebuie sa ai sa fie ok, pentru ca nu are nici unul 8 inch.
  Iar daca nu ai o tableta ce faci, cumperi nu? Dar o tableta de 8 inch decenta nu e doar 100 Euro, daca adaug si costul unui gamepad ajung poate la un pret mai bun la Portal. Si aici vb strict de gaming in ecosistemul Sony. Eu cred ca persoane cu un PS 5 legat la un TV ( de obicei principal), cu familie vor cumpara acest echipament.
  Anul asta am fost la un prieten si el imi zicea ca e foarte cald in casa vara (sta la 4) si ca in zilele libere s-ar juca si el ceva pe PS dar nu prea poate ca atunci cand porneste si PS si TV-ul (65 diag la TV) se face foarte cald in casa. TV-ul mai ales e ca un calorifer... Prin urmare ar fii o gura de aer acest Portal. Tableta lui o utilizeaza copilul. Iar telefonul are un ecran cam mic ... cam asta e parerea sa cand am discutat.
  Cred ca are piata si se va vinde iar la 120-150 euro cand se va reduce va fii un best buy.

 5. #25 SP
  Senior Member sexbobomb91's Avatar
  Sunt de-acord cu tine ca device-ul ăsta are un scop și poate fi folositor pentru unii dar nu cred că se va vinde bine pentru că lumea deja s-a hotărât să-l urască pentru că nu e următorul PSP / PS Vita.
  Poți să vezi și aici pe pagina anterioară care e consensul la care a ajuns lumea.
  Ceea ce mi se pare un păcat pentru că mulți poate nu a folosit vreodată un WiiU ca să vadă cât de fain poate fi feature-ul ăsta de portable play.
  Și așa cum am scris în post-ul ăsta, ceea ce oferă remote play-ul cu telefon / tabletă nu mi se pare o experiență decentă: https://www.consolegames.ro/forum/si...1&postcount=20 .

  Și legat de posibilitatea unui nou PSP - eu sincer sper că nu se va întâmpla lucrul ăsta pentru că Sony a ajuns să aibă un output decent de jocuri first-party pe PS5 și PC.
  Asta e doar pentru că toate studiourile lor cooperează strâns la proiectele proprii.
  Nu mi s-ar părea o idee bună ca o parte din ele să fie mutate pe jocuri portable ( fie ele porturi ale jocurilor de PS5 sau alte jocuri noi ) ca apoi să concureze cu Nintendo pe piața asta unde ei deja au un avantaj imens cu Switch-ul.
  Mai bine să lucreze în continuare la jocuri ca Spider-Man 2 pentru că asta fac cel mai bine.

 6. #26 SP
  Junior Member nicugoalkeper's Avatar
  Ce as mai adauga este faptul ca Sony aici cred ca si-au facut temele. Ei au ales un accesoriu care sa nu inlocuiasca PS5-ul si care sa nu fie tintit neaparat la cei cu multi bani Daca ma gandesc ca un joc PS 5 costa 70 euro, probabil un joc de un nou PS Vita ar costa la fel. Iar un nou Vita nu ar fii 220 Euro... Oamenii cu venituri modeste cu un PS 5 si o sbscriptie PS Plus sunt destul de castigati, vor putea juca jocuri PS5 fara rabat grafic mare Full HD dar pe 8 inch cu costuri minime via Wifi. Cum spuneai si tu Sony nu a anuntat noul Vita ci un accesoriu la PS5. Clar Sony nu mai vrea sa imparta studiourile in cele pentru ecosistem PS 5-4, PC si Vita.
  Eu cred ca Sony a ales PC in defavoarea Vita pentru ca a vazut un castig cu eforturi mai mici.

 7. #27 SP
  Senior Member sexbobomb91's Avatar
  Competitorii lui Sony în ziua de azi nu sunt doar Microsoft și Nintendo, ci toate celelalte platforme care se luptă pentru timpul și atenția noastră: Steam, Netflix, YouTube, Spotify, etc.
  Device-ul ăsta are scopul să te țină cât mai mult în ecosistemul lor ca să cheltui mai mulți bani acolo.
  Din vânzările pe PC nu știu cât de mult câștigă, cred că și asta o fac mai mult ca să atragă clienți pe platforma PlayStation.
  Dacă ai jucat și ți-a plăcut Spider-Man pe PC sunt mai mari șanse să cumperi un PS5 pentru a juca Spider-Man 2 la lansare.

 8. #28 SP
  Junior Member nicugoalkeper's Avatar
  Nu te contrazic, chiar sunt de acord cu tine. Insa eu cred ca atunci cand s-au gandit daca fac un Vita si investesc in jocuri pt el sau investesc in portare PS games to PC au ajuns la concluzia ca pt. Pc e nai usor si un castig mai mare, mai ales ca porteaza jocuri AAA mai vechi, dupa cum scrii si tu sa atraga gameri in platforma lor.
  Iar portal a aparut probabil atunci pentru a aduce o alternativa diferita la Vita.
  Daca Portal functioneaza ca in reviews atunci va fii un device bun pt. streaming.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

 1. Portal 2 By Nash in forum Console Club
  Replies: 108 Last Post: 27-03-2015, 14:48
 2. Replies: 0 Last Post: 07-11-2012, 11:39
 3. Portal 2, nicaieri By Xcessive in forum Sony PlayStation 3
  Replies: 5 Last Post: 25-04-2011, 03:11
 4. Portal 2 Videos By RonanN1 in forum Videos
  Replies: 7 Last Post: 20-04-2011, 22:35
 5. Portal 2 confirmat ! By Mika in forum Console News
  Replies: 8 Last Post: 07-03-2010, 13:37

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts