Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 183

Thread: Ghost of Yotei

1. #61 SP
    Member codpin's Avatar
    Ce frumos incercuiesc inamicii personajul principal. Si sunt si politicosi, fiecare isi asteapta in liniste randul sa fie feliat ca un parizer.

Chiar nu reusesc sa faca un combat cat de cat realist? Sa sara aia toti pe tine?

Multe lume uraste jocurile From sau souls-like dar in jocurile alea daca esti fata in fata cu vreo 6 inamici deodata, daca nu esti cumva super OP atunci ai cam belit-o. Si chiar si daca esti super OP tot e posibil sa iti iei stun lock de la niste inamici de lvl mic.

Da, stiu, sunt hater. Imi deschid singur usa...

2. #62 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Toate jocurile action-adventure moderne sunt asa in modul default de dificultate, scopul lor e sa-ti dea un sentiment ca esti over-powered, nu neaparat sa para realiste. Diferenta aici e ca ei au aratat gameplay real in aceste trailere, spre deosebire de alte jocuri care arata secvente editate la greu. Gameplay-ul real al AC Shadows de exemplu arata mai robotic si inamicii mult mai "spongy" ca aici.

Dar daca doresti ceva mai realistic jocul va avea si Lethal mode, la fel ca primul unde si tu si inamicii muriti in 1-2 lovituri dar multi s-au plans ca ar fi prea dificil pentru casual players .

3. #63 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Dar daca doresti ceva mai realistic jocul va avea si Lethal mode, la fel ca primul unde si tu si inamicii muriti in 1-2 lovituri dar multi s-au plans ca ar fi prea dificil pentru casual players .
    Daca nu ati incercat lethal mode, faceti-va o favoare si jucati macar al doilea joc pe dificultatea asta. Designerii jocului au spus ca lethal mode e viziunea originala pe care au avut-o pentru combat, celelalte dificultati fiind doar o ajustare pentru casuals. Mie nu mi-a placut prea mult jocul per total, insa m-am distrat cateva ore bune cu el strict datora combatului pe lethal mode, care transforma fiecare lupta dintr-o experienta generica si plictisitoare intr-una cu adevarat captivanta.

Acestea fiind spuse, desi personal consider ca e fun pe lethal, nu are legatura cu AI-ul inamicilor despre care vorbeste codpin. Tot braindead raman, insa mor destul de repede incat sa nu fie asa evident.

4. #64 SP
    Inamicii devin mai agresivi pe Lethal Mode, nu-si asteapta la fel de mult randul ca pe celelalte dificultati: https://www.reddit.com/r/ghostoftsus..._lethal_group/ .

5. #65 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Valabil doar pentru USA http://www.sapporobeer.com/ghost-of-yotei

Pacat ca berica Sapporo nu-i pe gustul meu. Vedem cum e in schimb controllerul gold limited edition.
    Referitor la controllere, din pacate SONY au aceleasi componente in controlere indiferent daca e limited edition sau standard edition. Aici ma refer in a pune stick-urile L3 si R3 cu hall effect. Din pacate nu fac asta pentru ca... sa se strice (am schimbat 3 controllere in 5 ani). Nu ma pot pronunta la DualSense Edge.

6. #66 SP
    Manager paul's Avatar
    One Thousand Blades:

7. #67 SP
    Manager paul's Avatar
    The Hunt Begins:

8. #68 SP
    Manager paul's Avatar
    Metacritic: 87
    OpenCritic: 88

Recenzii video:
    IGN:

GameSpot:

ACG:

GamingBolt:

DF tech review:

9. #69 SP
    Ray Tracing Global Illumination in 60 FPS pe PS5 Pro .

10. #70 SP
    Member Syni's Avatar
    Review-uri bunicele și cică ar fi mai bun ca și GOT. Vedem, deja stau descărcați 85 Gb pe Pro-ul meu

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. #71 SP
    Ma bucur ca au reparat multe din neajunsurile primului joc, in special povestea si repetitivitatea activitatilor.
    Cea mai mare problema e ca saptamana viitoare va trebui sa aleg intre el si Hades 2 .

12. #72 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Ma bucur atat de mult sa vad ca este apreciat jocul asta de parca am lucrat eu la el. De Tsushima m-am bucurat pe PS4 vanilla si nu l-am mai reluat, abia astept sa incerc Yotei pe PS5, pentru mine va fi un upgrade vizual mare!

13. #73 SP
    Member Syni's Avatar
    De regulă nu mă uit la review-uri la jocurile pe care le doresc așa ca nu știu cum rulează pe PS5 sau pe Pro dar puțin puțin în cazul lui am tras cu ochiul si nu pot sa zic decât Dumnezeule cum se vede câmpul ăla cu flori, albul ăla de pe costume, iluminarea pe ansamblu. Nu am stat să număr poligoanele sau să văd alte analize tehnice dar am rămas mască pur și simplu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. #74 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mie grafic mi se pare ok si doar atat - multa vegetatie pe un platou gol - la fel ca in primul - iar overall mi se pare sub AC Shadows, inclusiv cu RT, desi da, Iluminarea Globala arata bine si-i da un aer de realism in unele locuri, mostly indoors, desigur.

In schimb imi place ca au implementat mecanica de taiat iarba cand dai cu sabia, inclusiv in combat, deci o alta modalitate de a deforma zona de lupta

Cat de joc - eu chiar sper sa bage un demo/trial pentru ca nu inteleg nimic din reviews - toti spun prin review-uri ca nu au bunatatit prea mult si nu au schimbat prea mult nici in bine nici in rau, dar totusi, la final, ii dau note super mari - dar mie primul mi s-a parut destul de plictisitor si consider ca a avut mult content de umplutura si super repetitiv - chiar as vrea sa vad daca chiar au imbunatatit/ adaugat lucruri interesante, daca chiar este un joc mai bun sau nu, pana sa investesc vreun ban in el.

Cat de combat, inteleg ca au renuntat la sistemul de stances - care a fost cel mai bun lucru la primul loc, in opinia mea - si au trecut la un sistem asemanator AC, weapon based, cu light si heavy attacks, ei zic chiar ceva de tempo si momentuum (desi nu inteleg ce inseamna asta efectiv in joc), dar au bagat macar un enemy lock? Ca in primu a fost unu din cele mai mari lipsuri.

Also, sunt multi care au zis in reviews ca povestea din 1 a fost slaba, desi la actual reviews la 1 cu totii super laudau povestea aia penibila.
    Iar acum spun ca e fff tare, desi e, poate, 80-90% identica cu AC Shadows

Eu tot cred ca e doar hype si faptul ca este joc al PS Studios.

15. #75 SP
    Cred ca e o confuzie legata de weapons si stances: au renuntat la stances dar armele diferite indeplinesc acelasi scop - trebuie sa folosesti arma potrivita impotriva armei inamicului. Deci e acelasi joc de "rock paper scissor" ca inainte dar avantajul e ca ai o diversitate mai mare de combo-uri si tehnici care le poti folosi pentru fiecare arma, pe cand in primul joc erai limitat doar la sabie.
    Explica la 5:18:

16. #76 SP
    Da, la fel ca in orice alt joc - daca vrei ceva la distanta, dai cu arcul sau cu ceva bat mai lung sau cu ceva lant. Daca vrei la apropiere ai o sabie sau dual swords pentru rapiditate, samd.
    Dar nu are nicio treaba cu rock paper scissors - pentru ca ar fi stupid sa fie obligatoriu ca daca el schimba in sulita, sa schimbi si tu - ar trebui sa poti bate tot, indiferent de arma, daca ai o strategie buna si profiti de mediul inconjurator/conjunctura.

La fel ca in orice alt joc

Si da, normal ca au animatii diferite. Ar fi stupid sa ai o singura animatie pentru toate armele...

Nu stiu - mie mi se pare identic cu AC Shadows dpdv combat - poate putin mai "cizelat" aici pentru ca exista si acel standoff. Dar overall, e cam acelasi lucru.

Also, in clipul de la tine, vezi la 6:32 - cand loveste ala cu bata din stanga inspre capul personajului - trece efectiv prin cap/palarie/sabie - ala trebuia sa fie hit 100% (vezi print screen).

Faza e ca astea sunt chestii care ar trebui spuse, dar nu mentioneaza nimeni astfel de probleme.
    Attached Images Attached Images goy-no-hit-box.jpg

17. #77 SP
    Pentru mine este Game of the Year. Review-ul lui Digital Foundry arata incredibil pe Youtube (1440P HDR).

18. #78 SP
    Este GOTY bazat pe o analiza grafica de pe youtube?

19. #79 SP
    Member justamodel's Avatar
    Ghost Of Yotei On PlayStation 5 & PlayStation 5 Pro:
    PlayStation 5
    • Quality Mode: 4K At 30 FPS
    • Performance Mode: 1080p - 1440p Upscaled To 4K At 60 FPS
    • Ray Tracing Mode: 1440p Upscaled To 4K At 30 FPS
    PlayStation 5 Pro:
    • Quality Mode: 4K At 30 FPS
    • Performance Mode: 1440p - 1800p Upscaled To 4K At 60 FPS
    • Ray Tracing Mode: 1440p - 1728p Upscaled To 4K At 30 FPS
    • Ray Tracing Mode Pro: 1080p - 1440p Upscaled To 4K With PSSR At 60 FPS

20. #80 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Este GOTY bazat pe o analiza grafica de pe youtube?
    Nu! Este alegerea mea ca GOTY, daca ar fi sa votez. M-a impresionat calitatea video-ului lui DF.
    Am jucat recent AC Shadows, am precomanda la Yotei, voi reveni cu impresii ca diferente. Insa din pacate parerea mea va fi subiectiva pentru ca mi-a placut enorm Ghost of Tsushima si jocul de fata este net superior din toate aspectele.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast