Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 22 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 429

Thread: Clubul PlayStation 5 Pro

1. #101 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Mno... Am fost cu treburi prin oras si am trecut pe la Saturn ( Altex/MG in Germania). La raionul de jocuri ditamai piramida de PS5 PRO, reclame, etc, niciun musteriu... cel putin nu cand am fost eu fix pe la ora 12:00. In comparatie, la lansarea lui PS5, nu era NIMIC disponibil atunci, nici macar controlere, era coada la case cu clienti sa-si ridice precomenzile la PS5. Nici o sansa acum de scalperi....
    Mare mi-o fi mirarea daca in 6-8 luni nu o scadea pretul cu 100 eur sau sa faca un bundle cu unitatea optica cadou

P.S. Amazonul o are in rate: 160 eur/5luni fara dobanda.
    http://www.amazon.de/-/en/dp/B0DHSV6...v_ov_lig_dp_it

---------- Post added 07-11-2024 at 15:31 ----------

Quote Originally Posted by qdx View Post
    Ăștia care tot o dau cu digital eu nu ii inteleg.Practic va fi o dependență de sony cand vrea si ce vrea sa reducă din pret.
    Nu e vorba de inteles, Sony dicteaza.. tu te conformezi.

Remember disclaimerul care nu-l citesc majoritatea: Esti indreptatit sa folosesti prezenta licenta/ software asa cum este si nu ti se acorda drepturi de proprietate asupra ei. Deci noi astia cu sute de carcase, cu jocuri, etc intr-un fel ne mintim singuri... Oricand ni se poate taia macaroana...
    Dependenta exista de cand cu PS3. De acolo s-a produs schimbarea. Nu-ti convine, o dai pe table/sah/rummy... sau Steam (care e la fel ).

Ca sa nu mai spun ca esti direct dependent de consola ta PS5, sa-ti mearga jocurile de pe disc. Daca PS6 nu va fi compatibil cu PS5/PS4 vezi atunci cum se vor mentine poate chiar vor creste preturile la "vechea generatie". Asa daca ai licentele digital "te doare la basca", ai libraria ta, trebuie sa ai grija ce faci online si sa te comporti cum trebuie sa nu ti se inchida cumva contul. Eu am librarie digitala insa prefer sa le cumpar retail pentru simplul fapt, stupid de altfel ca am internet cu portia aici unde sunt - 500 GB/luna = 80 de eur (suntem in data de 7 ale lunii si am consumat 180de GB doar din Netflix,YT si Spotify). N-am descarcat nici un joc de pe PSN in astea 7 zile de la inceputul lunii. Oribila situatie!

Asta este punctul meu de vedere referitor la licentele digitale.

There was a time in the video game industry when new console generations represented something of a clean slate, and consumers had to start over and purchase new games for the new device. But those days are becoming a relic of the past, for Nintendo, Microsoft, and Sony.

The Xbox Series X|S supports Xbox One games (and some Xbox 360 and original Xbox games), while the PS5 supports PS4 titles, along with PS3 and PS2 games by way of streaming, and only for a certain selection of titles. It's not backwards-compatibility in the traditional sense of popping your old Xbox or PlayStation disc into the new machine. Instead, this was made possible through the video game industry's push towards digital. Many digital games purchased for one platform carry forward to the next.
    -Gamespot

2. #102 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    am internet cu portia aici unde sunt - 500 GB/luna = 80 de eur
    Cristi scuze ca te citez dar nu m-am putut abtine sa fac putin off-topic. Mi-as fi dorit sa am la indemana acest quote sa le arat gibonilor care indemnau in toate mediile online sabotarea anumitor canale de TV care au decis sa faca nu stiu ce meci becalian pay-per-view, ca 'ei platesc cablu' frate si li se cuvine tot, nu-i suficient ca la pretului unui hamburger in Norvegia, burtile lor umflate de bere la pet beneficiaza de internet nelimitat, 500 de canale TV, orice sport event, Champions League, cupe mondiale, filme + cate o subscriptie la cate un serviciu de streaming inclusa in abonamentul ala 'scump'!

Astia trebuie urcati in vagoane din alea cu clanta pe o singura parte si tinuti cu sila o vreme in conditii din alea de viata reala, sa vezi cum le trec arfele astea de 'mi se cuvine totul ca sunt tuns bros'!'

3. #103 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Da, clar Xander! Ma gandesc sa scriu o epistola in topicul " Ce fel de tara este Romania" dupa peste 4 ani de Germania si venit in tara noastra de doua ori pe an si stat cam 4 luni de fiecare data.

Acum "on topic" ma gadila grav cardul sa iau un PS5 PRO cu optiunea asta de 160eur/luna, te incanta, parca e altfel. La Saturn am vazut PRO-ul in vitrina si pot spune ca arata al naibii de bine. Are si dungi, e de curse asta
    Sper sa-mi scuzati limbajul ordinar, mai fac haz.

4. #104 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Baldur’s Gate 3 PS5 Pro patch:
    IMPROVEMENTS

On PS5 Pro, Quality mode now runs at native 4K (2160p) 30fps.
    On PS5 Pro, Performance mode will upscale from 1440p to 2160p 60fps.
    Split screen on the PS5 Pro will now offer either 30fps or 60fps depending on whether you’re using Quality or Performance mode.
    Baldurs Gate

Se pare ca majoritatea jocurilor vor avea in continuare Quality si Performance mode, singurele diferente fiind la rezolutie.

5. #105 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Every Game Enhanced for PS5 Pro

Alan Wake 2
    Albatroz
    Apex Legends
    Assassin’s Creed Mirage
    Baldur’s Gate 3
    Call of Duty: Black Ops 6
    EA Sports College Football 25
    Dead Island 2
    Demon’s Souls
    Diablo IV
    Dragon Age: The Veilguard
    Dragon’s Dogma 2
    Dying Light 2 Reloaded Edition
    EA Sports FC 25
    Enlisted
    F1 24
    Final Fantasy VII Rebirth
    Fortnite
    God of War Ragnarök
    Hogwarts Legacy
    Horizon Forbidden West
    Horizon Zero Dawn Remastered
    Kayak VR: Mirage
    Lies of P
    Lords of the Fallen (2023)
    Madden NFL 25
    Marvel’s Spider-Man Remastered
    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
    Marvel’s Spider-Man 2
    Naraka: Bladepoint
    NBA2K 25
    No Man’s Sky
    Palworld
    Paladin’s Passage
    Planet Coaster 2
    Professional Spirits Baseball 2024-2025
    Ratchet & Clank: Rift Apart
    Resident Evil 4
    Resident Evil Village
    Rise of the Ronin
    Rogue Flight
    Star Wars: Jedi Survivor
    Star Wars: Outlaws
    Stellar Blade
    Test Drive Unlimited: Solar Crown
    The Callisto Protocol
    The Crew Motorfest
    The Finals
    The First Descendant
    The Last of Us Part I
    The Last of Us Part II Remastered
    Until Dawn
    War Thunder
    Warframe
    World of Warships: Legends

6. #106 SP
    Recenzii bune in limba romana de la niste baieti pe care ii urmaresc si ii apreciez:

7. #107 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Doar Dead Island 2 am apucat sa testez, dar imi place cum arata imaginea, e mult mai curata decat pe base PS5 si nu am observat artefacte de upscaling.

Patch-ul de la Baldur's Gate 3 pare sa imbunatateasca destul de bine performance-ul in Act 3:

Pe PS5 normal ruleaza si sub 30 FPS in aceasta zona.

8. #108 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Consola este foarte silentioasa si fara coil whine ca la precedenta. Legat de jocuri, am testat Horizon Forbidden West si am ramas la setarea "Favor Performance Pro" (PSSR). Jocul se simte net superior. Ca si cum la un PC mid range, ti-ai face upgrade la un high end GPU. Instant sesizezi diferenta. In calitatea imaginii, in fluiditate, motion blur, response time ...

9. #109 SP
    Din ce spun copii astia acolo, in materie de calitate a imaginii, eu am inteles asa, from best to worst:

1. PS5 Pro fidelity + ray tracing @30fps -> peste tot ce a oferit base PS5 pana acum
    2. PS5 fidelity @30fps = PS5 Pro Performance @60fps
    3. PS5 performance @60fps -> nu exista comparatie pe PS5 Pro

Pentru mine cheia este la pasul nr.2, se intampla asta? Adica ce vedeam eu pe PS5 in Fidelity@30fps, vad identic acum pe PS5 Pro dar in 60fps?
    Nu ma intereseaza stand, disc lipsa, suport, pret comparativ, cate invelisuri are cutia si cat este inflatia in Angola, pentru mine personal punctul numarul 2 daca este checked, ar putea reprezenta un selling point. In urma testelor voastre, se confirma nr.2 sau nu?

10. #110 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    In Horizon Forbidden West, Pro Performance este fix fidelity de pe ps5 dar la 60fps.
    Spiderman 2 arata mult peste base PS5 in performance pro si sta destul de bine in 60fps constant. Asta este ce am testat pana acum. Urmeaza RE4, Hogwarts Legacy si The Last of Us Part I

11. #111 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cred ca depinde de joc si de implementare - ma refer strict la numarul 2. Din ce am vazut, chiar daca scade putin rezolutia, se vede mai clar daca utilizeaza PSSR.

Vezi discutiile din analiza DF - cea de 1h+ - da la ce capitole te intereseaza si vezi ca mentioneaza jocuri care sunt mai ok cu PSSR si jocuri care nu.

Horizon ar avea cea mai clara imagine si foloseste PSSR, spre exemplu - dar stiu ca tu nu vrei sa rejoci jocuri, deci nu ar conta prea mult aceste aspecte.

@Mayhem, vezi ca Hogwarts Legacy nu are update de Pro, din ce am inteles.

12. #112 SP
    Sunt cazuri in care arata Performance Mode pe Pro arata un pic mai bine decat Quality pe base sau un pic mai rau.
    Dar important e ca diferentele sunt minore, si datorita fluiditatii de 60FPS le observi foarte greu si le poti trece cu vederea.
    Ei le mentioneaza in video-uri pentru ca ochii lor sunt antrenati sa le caute sau folosesc slow-motion si screenshots pentru a analiza.
    Dar utilizatorii normali nu cred ca le pot observa.

13. #113 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    https://blog.playstation.com/2024/11...ch-november-7/

Hogwarts Legacy apare ca ar avea patch pentru lansare.

14. #114 SP
    Manager paul's Avatar
    Horizon Zero Dawn: Remastered - 20 Minutes of PS5 Pro Gameplay | Resolution Mode:

Alan Wake 2 PS5 Pro Gameplay: Quality Mode (4K):

15. #115 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    @Razvan, Hogwarts Legacy nu are inca patch PS5 pro, bine punctat. Insa sunt nedumerit, nu era in lista lor de jocuri care primesc patchul?

16. #116 SP
    Ba da, dar e "pe vine". Probabil mai umbla putin la setari pentru o optimizare mai buna.

17. #117 SP
    Cred ca s-a lansat deja:

18. #118 SP
    Da, asa este - a iesit ieri:
    Update 1.013 for Hogwarts Legacy focuses primarily on optimizing the game’s performance and visual fidelity for the PlayStation 5 Pro. The developers have enhanced the overall sharpness across all game modes and improved several aspects based on the graphical settings chosen by players. Performance Mode benefits from a higher dynamic resolution target and better quality for view distance, foliage, and structural elements, while Fidelity Mode also receives a resolution boost. For those using Fidelity Mode with Ray Tracing, the update introduces sharper reflections, realistic shadows, and extends ray-traced reflections to bodies of water across the game world.

Beyond visual enhancements, this update addresses over 150 bug fixes, with specific improvements targeting gameplay stability, environment interaction, and various UI, mission, and lighting inconsistencies. Issues such as invisible obstacles, floating objects, and unintended visual effects during missions and cinematics have been resolved. Several mission-specific problems were addressed, including instances where players could lose critical items or encounter mission interruptions. Additionally, lighting corrections have been applied to areas like the Gryffindor Hallways and Great Hall, enhancing overall visual consistency in these areas.

19. #119 SP
    Manager paul's Avatar
    PS4 Image Enhancement - What Does It Do And Does It Work Well?:
    00:00 Overview
    00:36 Enhance image quality visual changes
    05:57 Performance issues
    07:47 Enhance image quality vs PC upscalers
    11:05 Analysis and conclusion

20. #120 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Din ce spun copii astia acolo, in materie de calitate a imaginii, eu am inteles asa, from best to worst:

1. PS5 Pro fidelity + ray tracing @30fps -> peste tot ce a oferit base PS5 pana acum
    2. PS5 fidelity @30fps = PS5 Pro Performance @60fps
    3. PS5 performance @60fps -> nu exista comparatie pe PS5 Pro

Pentru mine cheia este la pasul nr.2, se intampla asta? Adica ce vedeam eu pe PS5 in Fidelity@30fps, vad identic acum pe PS5 Pro dar in 60fps?
    Nu ma intereseaza stand, disc lipsa, suport, pret comparativ, cate invelisuri are cutia si cat este inflatia in Angola, pentru mine personal punctul numarul 2 daca este checked, ar putea reprezenta un selling point. In urma testelor voastre, se confirma nr.2 sau nu?

Poate te ajuta el.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 22 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast