Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 22 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 LastLast
Results 401 to 420 of 429

Thread: Clubul PlayStation 5 Pro

1. #401 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    Presupun ca suntem oameni mari aici, nu ? Daca am necajit un copil, imi cer scuze, dar fix aici e locul de discutie. E un forum.
    Corect e normal sa dezbatem “jucăriile” noastre și totul trebuie privit într-un mod constructiv fără supărare.
    OK sunt PC gamer la origine dar am totuși 4 console. Luam maine Switch 2 dacă scoteau varianta cu ecran OLED.

Xander e “the godfather” la Xbox si mi-ar placea sa ies la o bere cu el.
    Numai luati totul personal.

2. #402 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
    Corect e normal sa dezbatem “jucăriile” noastre și totul trebuie privit într-un mod constructiv fără supărare.
    OK sunt PC gamer la origine dar am totuși 4 console. Luam maine Switch 2 dacă scoteau varianta cu ecran OLED.

Xander e “the godfather” la Xbox si mi-ar placea sa ies la o bere cu el.
    Numai luati totul personal.
    Pai chestia e ca tu nu "dezbati" tu pur si simplu incerci sa convingi pe oricine cumpara ceva de ce nu trebuia sa cumpere, la fel ai facut si cu Nintendo Switch 2 din cauza ca nu avea OLED ai facut cu ochi si otet pe cei de la Nintendo, asta e parerea ta, si tot incepeai sa 'votam cu portofele' pai lasa-ma vere ca iasa si mie un joc sau o consola odata la 8 ani de zile sa ma bucur de ea nu tot sa imi repeti de ce nu trebuia sa o cumpar, mi se pare penibil sincer insistentele, am inteles, ai zis odata, nu trebuie sa tot repeti. Pe voi poate va intereseaza Oled-ul, pe mine nu ma intereseaza ci anumite jocuri sa mearga in 60fps, Ray Tracing sincer am PC cu 4090 si de multe ori il opresc pentru ca nu imi pasa, prefer framerate-ul si Rezolutie, fiecare persoana are prioritatile lui, la fel cum fiecare poate sa isi zica parerea despre un joc/consola etc, dar chestia la voi e ca inistati sa explicati de ce nu trebuia sa cumpere, e ca fraza aia de la inceput din GTA V "Spune-mi ce doresti ca sa iti explic de ce nu poti sa ai".

3. #403 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Foarte bine spus, VictusG!
    Daca Xander cerea o parere inainte sa cumpere Pro-ul e normal sa-i spui opinia ta, dorind sa-l ajuti. Dar el a cumparat-o deja, ce rost mai are sa-l convingi ca un PC e mai bun, cand el iti zice clar ca nu e interesat de asa ceva? Thread-ul asta nu se numeste "PS5 Pro VS PC".
    Am observat ca pe Papillon_ il deranjeaza zvonurile ca exclusivele PlayStation nu mai ajung pe PC, deci cred ca mai mult vrea sa se convinga singur ca nu are nevoie de un Pro .

4. #404 SP
    Member gabridinu's Avatar

Clubul PlayStation 5 Pro

Respect! Toti cei care comenteaza ca nu merita ps5 pro n-au avut. Eu am ps5 fat intr un dormitor si ps5 pro in living. Dupa ce joci pe ps5 pro, nu-ti mai vine sa joci pe ps5 vanilla. Imediat vezi diferenta. In jocuri ca: bf6, god of war, cyberpunk. ..
    Pana si in eaFc 26 vei vedea diferente.. la acele reluari.. cum totul e fluent. Cu toate ca nu pentru acest joc iei ps5 pro.

Haterii vor fi hateri. E ca si cum ai cauta x motive sa nu-ti cumperi ceva. Si vei gasi..si dezavantaje.

Cu cat il iei mai repede, cu cat te vei bucura mai mult de e el. Mie imi pare rau ca nu l-am cumparat mai devreme.
    L-am prins cu 3600 si eu zic ca a fost deal avand in vedere ca un ssd pentru upgrade de 2tb costa cat costa.

Asa ca @Xander, bucura te de el.

Ps5 pro nu e pentru toata lumea. Asa cum n-a fost nici xbox one x. Si l-am cumparat la vremea lui.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. #405 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Eu sunt unul dintre aia care comentez, n-am PS5 PRO, am doua PS5 base edition. Pe mine ma intereseaza VALOAREA produsului, nu pretul. Din Pacate aici sufera PRO-ul, valoarea nu este atat de mare incat sa justifice clar necesitatea lui. Au trecut mai bine de 6 luni de la lansarea lui Silent Hill f nici acum nu are patch pentru a rezolva problemele existente pe PRO. Am urmarit toate materialele Digital Foundry si am inteles clar si nu vreau inca sa fac cheltuiala. Diferenta nu e WOW, developerii nu-si dau interesul si pentru PRO , se concentreaza doar pe baza. Aici e de fapt problema.
    Iese Saros la finalul lui Aprilie si daca va rula la fel ca Returnal eu sunt multumit si raman cu base edition.

Am un feeling ca exista riscul si pe PRO ca GTA VI sa ruleze la 30 fps?
    Spun asta pentru ca procesorul parca e acelasi ca la base edition cu un 10% overclock Si din ce am inteles este responsabil de framerate mai bun nu placa video (nu ma dau expert).

Aici este o persoana care foloseste doar PS5, ma apropii in curand la 1000 de jocuri in librarie si anual butonam (eu si fiica-mea) peste 100 de jocuri. Ambele console au mii de ore de functionare. Deci le folosim intens nu sta praful pe ele.

Nu sunt hater doar nu vreau sa am sentimentul ala " Pe ce naiba am cheltuit banii ca abia se vad diferente" Prefer sa-mi iau multe jocuri in schimb.

6. #406 SP
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    Iese Saros la finalul lui Aprilie si daca va rula la fel ca Returnal eu sunt multumit si raman cu base edition.
    Returnal arata mult mai bine pe Pro decat pe base PS5, au scos un patch care dubleaza rezolutia. Pe YouTube poate nu vezi mare diferenta dar pe un TV de 65" se observa.
    Legat de Silent Hill f - in curand vor lansa versiunea noua de PSSR, sa speram ca rezolva problemele.

7. #407 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Mda... Amazon are pretul de 764 de eur la PRO si mai ofera in 85 eur discount. Asa mai merge. Pare ca ma contrazic singur, dar daca pretul e mai bun normal ca ma motiveaza. Refuz sa platesc pretul initial care il cer ei. Deci iese pe la vreo 680 la care mai trebuie sa adaug unitatea optica inca 80 = 760 eur

http://www.amazon.de/-/en/dp/B0FRYBZ...lig_dp_it&th=1

8. #408 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Nu e asa mare filosofie cu PS5 Pro pe cat fac cei de la Digital Foundry sa para. In cele mai multe cazuri, ceea ce pe PS5 se numea quality mode (30 FPS), acum pe PS5 Pro merge in 60 FPS. Pe PS5, la multe jocuri poti schimba in timp real intre quality si performance ca sa iti dai seama usor daca vezi diferenta si daca merita pentru tine sa iei Pro. In cazul meu nu s-a observat nicio diferenta stand la 2.8m de televizor (am facut blind test atat cu 55", cat si 65"). Am reusit insa recent sa trec la setupul visurilor mele - distanta de 2.5m si televizor de 77" - si acum am inceput sa vad pixelii in performance mode, un lucru destul de deranjant care simt ca ma impinge catre PS5 Pro sau PC. Daca aveti deja PS5 si stati pe ganduri va recomand un blind test intre quality si performance, e usor de facut si se muleaza exact pe experienta voastra.

9. #409 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Am trecut razant prin postari, @Xander RO, eu nu inteleg cum ai putut sa fii one sided atatia ani.
    Recunosc ca si eu sunt fanboy Sony, dar tot am 2 Xbox OG si 2 X360 modate, pe care le ador.
    Si ma bate gandul sa iau un Xbox One X strict pt Forza Horizon 2 si Halo 5.
    Si cam atat cu Xbox. Pt mine a murit la X360. N-are sens sa elaborez, ti-ai dat si tu seama in final.
    Nu mai tin partea niciunei corporatii, am ajuns sa iau si Switch OLED. Ma bucur de tot ce pot.

Felicitari pentru PS5 PRO si sper sa te bucuri de el cel putin pana trecem de criza asta AI.
    Am fost un opozant al PS5 PRO, doar pentru ca la momentul respectiv existau PC-uri in aceeasi suma, mult mai performante.
    Intre timp, nimic nu mai are sens in lumea asta. N-as fi crezut ca PS5 PRO va deveni cea mai buna optiune de gaming la ora actuala.
    Am si eu unul (sta pe bara pentru ca am fost inspirat sa iau PC inainte de AI apocalypse), dar abia astept sa-l pun la lucru cu GTA6. Unde mai pui ca Sony aparent a renuntat si la portarile pe PC. Suddenly, PS5 PRO a devenit must buy.

Nu stiu daca esti aceeasi persoana, dar erai cumva pe forumul XPC acum multi ani, si ne-am contrazis o groaza pe 7900GT vs X1800/XT, in Oblivion?

10. #410 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Felicitari pentru PS5 PRO
    Multumesc! Cam asta a fost si motivul pentru care l-am luat, ca indiferent din ce parte privesti problema, cu toate magariile care se intampla in tech si cu GTA 6 pe drum, chiar este the sweet spot acum.

Nu stiu daca esti aceeasi persoana, dar erai cumva pe forumul XPC acum multi ani, si ne-am contrazis o groaza pe 7900GT vs X1800/XT, in Oblivion?
    Nu pot sa cred!!! (K*d**k??) Da, eu sunt si imi amintesc perfect tot momentul! Sper ca ti-am nimerit si userul, dar daca nu, da-mi un refresh te rog! Eu tin legatura si astazi cu 2-3 baieti de pe XtremPC!
    Tu iti dai seama cat de batrani suntem si prin cate am trecut ca sa ajungem aici?! Dumnezeule mare, vorbim de un moment de peste 20 de ani. Probabil ca ti-ai dat seama ca sunt eu (acolo mergeam cu alt username) dupa legatura cu prenumele si dupa modul compulsiv, ala a ramas la fel, indiferent de CNP!

11. #411 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Multumesc! Cam asta a fost si motivul pentru care l-am luat, ca indiferent din ce parte privesti problema, cu toate magariile care se intampla in tech si cu GTA 6 pe drum, chiar este the sweet spot acum.

Nu pot sa cred!!! (K*d**k??) Da, eu sunt si imi amintesc perfect tot momentul! Sper ca ti-am nimerit si userul, dar daca nu, da-mi un refresh te rog! Eu tin legatura si astazi cu 2-3 baieti de pe XtremPC!
    Tu iti dai seama cat de batrani suntem si prin cate am trecut ca sa ajungem aici?! Dumnezeule mare, vorbim de un moment de peste 20 de ani. Probabil ca ti-ai dat seama ca sunt eu (acolo mergeam cu alt username) dupa legatura cu prenumele si dupa modul compulsiv, ala a ramas la fel, indiferent de CNP!
    Nu nu, eu eram G-man, dar il tin minte si pe K*d**k. Au trecut 20 de ani dar parca a fost ieri...
    Nu postam foarte des, mai mult citeam, dar tin minte ca eram mega fanboy Nvidia.
    Si acum tot cu Nvidia am ramas, dar ii injur ori de cate ori le cumpar produsele.

On-topic, referitor la momentul lansarii PS5 PRO, tin minte ca tot recomandam pe aici prebuild-uri cu RTX4070, care costau cat consola la acel moment. Din pacate nu mai este cazul acum, dar analiza DF de mai jos (minutul 18:55) releva atat de bine ce ziceam atunci, si anume, thanks to DLSS, FG, RR, RTX4070 ruleaza RE: Requiem cu tot cu Path Tracing, la o calitate cu mult peste PS5 PRO.
    Dar cum am zis, that ship has sailed. Cred ca cu greu te incadrezi la un build SH, in suma aia.

12. #412 SP
    Quote Originally Posted by cosmin1088 View Post
    Nu nu, eu eram G-man, dar il tin minte si pe K*d**k.
    Right then, imi amintesc de tine sigur, doar ca nu faceam legatura cu numele si cu discutia in sine. Cu K* m-am certat la cutite pe acelasi topic, cu tine nu tin minte decat cel mult o discutie amicala despre cata dreptate am eu... comportament de copil...

On topic:
    Ma bucur ca mi-am calcat pe orgoliu si am facut pasul acum si n-am mai stat pana la GTA VI. Este pur si simplu altceva pe Pro, de unde vin eu.
    Sa vedem cand apar consolele noi si in functie de pret/performanta, poate voi lua in considerare si un PC dupa ce mai trece bula, ca incet incet nu mai am loc pe canapea la console de fimiu'!

13. #413 SP
    Remedy Entertainment on Bluesky
    CONTROL Ultimate Edition and Alan Wake 2 will support new PSSR.
    The more advanced PSSR will soon be available for all on PlayStation 5 Pro, bringing noticeable improvements in image stability and clarity of motion.
    Explore the Oldest House and Bright Falls with a new level of visual fidelity.

14. #414 SP
    Manager paul's Avatar
    Upgraded PSSR tested:
    00:00 Introduction
    02:27 Silent Hill f
    09:00 Final Fantasy 7 Rebirth
    14:01 Dragon Age: The Veilguard
    16:40 Monster Hunter Wilds
    23:11 Concluding thoughts

Quote Originally Posted by Gematsu
    Official games supported with the update include:
    - Capcom
    -- Dragon’s Dogma II
    -- Monster Hunter Wilds
    - Electronic Arts
    -- Dragon Age: The Veilguard
    - Koei Tecmo
    -- Nioh 3
    -- Rise of the Ronin (Sony Interactive Entertainment)
    - Konami
    -- Silent Hill 2
    -- Silent Hill f
    - Ninja Theory
    -- Senua’s Saga: Hellblade II
    - Remedy Entertainment
    -- Control
    -- Alan Wake II
    - Square Enix
    -- Final Fantasy VII Rebirth

Additional supported titles are coming soon, including Assassin’s Creed Shadows, Crimson Desert (support available at launch), and Cyberpunk 2077.
    Quote Originally Posted by PlayStation.Blog
    The upgraded PSSR is fully integrated with the latest PS5 system software update, which begins rolling out in phases starting on March 16 at 10:00 PM Pacific Time. The update will gradually become available to all users over the coming days, and you can also manually check for and install the update via the PS5 system settings.
    Upgraded PSSR rolling out to Silent Hill f, Monster Hunter Wilds, Final Fantasy VII Rebirth, Crimson Desert, and more – PlayStation.Blog

15. #415 SP
    Can’t wait!
    Attached Images Attached Images img_9440.jpeg

16. #416 SP
    In sfarsit, un patch pentru Cyberpunk 2077 .
    EDIT: din cate citesc are doar pozitive, ma bucur ca au reparat problemele introduse de primul PSSR si au imbunatatit chiar si mai bine imaginea.
    Tare sunt curios cum arata Black Myth: Wukong in Balanced mode acum.

17. #417 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Am testat si eu azi câteva din jocurile care suportă PSSR 2. Mi se pare mie sau adaugă destul de mult input lag?

18. #418 SP
    Eu nu am decât Wukong din lista aia și l-am încercat azi, mi se pare ca arată și se mișcă foarte bine. Ce ai testat din lista aia?

19. #419 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Pai Wukong nici nu e in lista de jocuri cu suport PSSR2...
    Am testat Alan Wake 2, Silent Hill 2, Control si Veilguard. De arătat toate arata bine, mult mai sharp decât le țin eu minte. Dar, in afară de Control, mi se pare ca la restu simt putin mai mult input lag. In special la Silent Hill si la Veilguard.

20. #420 SP
    Eram sigur ca citisem și de wukong, posibil pe Reddit, dar nu bag mâna în foc.
    Da, nu știu, all good până acum, să vedem Crimson Desert și Cyberpunk, sigur o să facă DF material extensiv cu amândouă după PSSR 2.0.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 22 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 LastLast