Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 22 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 ... LastLast
Results 341 to 360 of 429

Thread: Clubul PlayStation 5 Pro

1. #341 SP
    Manager paul's Avatar
    PS5 Pro is getting a big upgrade in 2026 — I asked Mark Cerny what’s coming, and why AMD’s future PC GPUs feel more 'PlayStation' than ever | Tom's Guide:
    Quote Originally Posted by Tom's Guide
    [...] Specifically, PS5 lead architect Mark Cerny has said the company is working on implementing an advanced graphics upscaling algorithm for PS5 Pro that should deliver better performance than its existing PSSR (PlayStation Spectral Super Resolution) upscaling tech.

According to a conversation I recently had with Cerny, the new tech "is a drop-in replacement for the current PSSR" that should be straightforward for developers to accommodate when it arrives on PS5 Pro consoles in 2026. [...]

"So the co-developed algorithm has already been released by AMD as part of FSR 4 on PC. And we're in the process of implementing it on PS5 and it will release next year on PS5 Pro." [...]

While FSR and PSSR are two different algorithms, Cerny suggests that the version coming to PS5 Pro in 2026 is in no way weaker or less than AMD's FSR 4.

"It's not a cut-down [version] of the algorithm," he explained. "It's the full-fat version of the co-developed super resolution that we'll be releasing on PS5 Pro." [...]

2. #342 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Se pare ca la Altex se gasete doar "expus in magazin" si la eMag vandut de parteneri, probabil din cauza lui Ghost of Yotei .

3. #343 SP
    Manager paul's Avatar
    Year One - Was It Worth It? The Best/Worst Games, PSSR + More - DF Direct Special:
    0:00:00 Overview

0:01:57 Game Boost and PS4 Enhance Image Quality

0:06:19 Successful games: FF7 Rebirth, Control, Assassin’s Creed Shadows, Black Myth Wukong, TLOU, The Callisto Protocol, Gran Turismo 7, Ghost of Yotei, Horizon Forbidden West

0:25:49 Death Stranding 2, Kingdom Come: Deliverance 2, Space Marine 2, Hellblade 2, Resident Evil, Monster Hunter Wilds, Stellar Blade, Forza Horizon 5, Battlefield 6

0:35:49 Unsuccessful and middling games: MGS Delta, Silent Hill 2, Silent Hill F, Dragon’s Dogma 2, Alan Wake 2, Jedi: Survivor, The Outer Worlds 2, Helldivers 2, Doom: The Dark Ages, Astro Bot, Black Ops 6

0:58:41 Final thoughts

4. #344 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Acum l-am terminat de urmarit si eu si stau ca pe ghimpi... Sa-mi iau 1 sa nu-mi iau 1.... Daca ai deja PS5 se justifica sa-ti iei PRO? Voi cei care ati facut upgrade-ul la PRO se simte diferenta? Daca se poate niste pareri, va rog! Gaming-ul la mine e doar pe PS5. Nu ma intereseaza o alta platforma, una si buna

5. #345 SP
    Member tudort's Avatar
    Dacă ai doar ps5 și te interesează doar ecosistemul ăsta, clar merită 100% , dar doar dacă ai tv bun. Preferabil generație nouă de panou cu 120hz și claritate vizuala bună. Consola o să îți ruleze jocurile dedicate Sony la detalii mai ok sau moduri preferențiale gen ghost of yotei cu ray tracing pro mode la 60 fps. Dar repet. Dacă vrei doar PlayStation și ai tv performant , ca să poți beneficia de specificațiile consolei la maxim. Spațiu de stocare mai mare, grafica îmbunătățită, in special modurile quality unlocked pe jocuri gen Spider-man 2 sau Ratchet and clank is o nebunie. Deci neapărat TV cu 4k 120hz. Vrr și Allm. Consola suporta și tv 8k , in jocuri gen gran Turismo, no man's sky, Callisto protocol. Poți căuta pe YouTube o grămadă de comparații și descrieri elocvente. Am observat că sunt mulți care au luat bundle FIFA 26 ps5 pro la 2600 lei de pe trendyol cu acel cod 40 la sută reducere. La banii aceștia nu exista nici o consola mai convenabilă. Baftă

Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk

6. #346 SP
    Member VictusG's Avatar
    Au aparut iar pe stoc la eMAG, saptamanile trecute tot urmaream consola, aveau varianta cu FIFA 26 la 4299 lei, dupa care OUT of Stock si am observat ca magazinele partenere au inceput sa vanda acea varianta, deci ma gandesc ca, au cumparat ei ca apoi sa vanda la suprapret Mobi Store si altele.
    Culmea, ieri a aparut PS5 Pro in stoc la eMAG, am comandat si am observat termen de livrare 20 NOIEMBRIE, azi cand m-am uitat pe eMAG am vazut ca daca comand azi am termen de livrare maine(Duminica) bineinteles ca am anulat comanda de ieri si am refacut azi alta comanda care scrie termen de livrare pana la urma luni, desi mi-e greu sa cred cu tot acest Black Friday.
    In orice caz cine doreste sa cumpere este acuma pe stoc la eMAG pana nu cumpara iar bisnitarii ceilalti ca apoi sa vanda la suprapret tot pe eMAG.
    https://www.emag.ro/consola-playstat.../pd/DF37KZYBM/

7. #347 SP
    Member zNowkid's Avatar
    Quote Originally Posted by tudort View Post
    Dacă ai doar ps5 și te interesează doar ecosistemul ăsta, clar merită 100% , dar doar dacă ai tv bun. Preferabil generație nouă de panou cu 120hz și claritate vizuala bună. Consola o să îți ruleze jocurile dedicate Sony la detalii mai ok sau moduri preferențiale gen ghost of yotei cu ray tracing pro mode la 60 fps. Dar repet. Dacă vrei doar PlayStation și ai tv performant , ca să poți beneficia de specificațiile consolei la maxim. Spațiu de stocare mai mare, grafica îmbunătățită, in special modurile quality unlocked pe jocuri gen Spider-man 2 sau Ratchet and clank is o nebunie. Deci neapărat TV cu 4k 120hz. Vrr și Allm. Consola suporta și tv 8k , in jocuri gen gran Turismo, no man's sky, Callisto protocol. Poți căuta pe YouTube o grămadă de comparații și descrieri elocvente. Am observat că sunt mulți care au luat bundle FIFA 26 ps5 pro la 2600 lei de pe trendyol cu acel cod 40 la sută reducere. La banii aceștia nu exista nici o consola mai convenabilă. Baftă

PS5 Pro bundle de pe trendyol? Despre ce cod este vorba? Multumesc!

8. #348 SP
    Member tudort's Avatar
    Eu am din aplicația bancară. Sunt pe BCR. Dar multe alte bănci oferă. Sunt pe grupul de PlayStation Romania de WhatsApp și multi useri comanda acum pe trendyol jocuri și console la jumătate de preț. Vă invit in comunitate să aflați și voi despre ce este vorba. Multe jocuri sunt vândute de jocurinoi și prin marketingul agresiv trendyol, suporta ei diferența și iei jocuri accesibil.

https://chat.whatsapp.com/BvKj00jFaVr7kOuh95vcBr

9. #349 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Codurile cu reduceri atat de mari apar doar la utilizatori noi si nu tot timpul. Am verificat cu 5 persoane, aplicatia nu a fost instalata niciodata si 0 oferte pe pro si switch 2. O fi noroc

10. #350 SP
    Member tudort's Avatar
    Dacă vedeai in poză, eu am primit din aplicația bancară reducere 40 la sută la orice prima comandă

11. #351 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Da, confirm si eu ca reducerea la PS5 Pro e valabila doar in anumite cazuri.
    Vazand discutiile de aici am creat cont nou pe alt dispozitiv, am primit cuponul de 30% reducere la prima comanda, dar se aplica doar la anumite produse.
    Daca vreau sa comand Ghost of Yotei si utilizez cuponul justapp30, imi aplica 30% discount.
    Daca vreau sa comand PS5 Pro, reducerea cu acel cupon de 30% este de doar 100 lei si nu de 30% si asa iese bundle-ul PS5 Pro cu Fifa 26 (cu inca ceva reducere de la coims) la 4250 lei (aproximativ).
    Unii sunt mai norocosi.

12. #352 SP
    Member tudort's Avatar
    Pe grupul de WhatsApp PlayStation au raportat utilizatorii că au primit cod de 40 la sută reducere in aplicația bancară și de la BT, Raiffeisen, în secțiunea money-back. Eu nici nu știam, l-am găsit acolo din întâmplare că nu prea verific.

13. #353 SP
    Member lucicleric's Avatar
    E bien de stiut.....eu le-am umplut frigiderul alora de la ING cu ocazia asta

14. #354 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Da, si eu am vazut ulterior ca am in Unicredit acel cod, dar deja comandasem si doar la prima comanda e valabil.
    Oricum, tot nu inteleg de ce cu, codul lor de client nou, justapp30, in loc de 30% reducere la PS5 Pro iti da doar 100 lei iar cei care aveau codul de la banca aveau 40% discount efectiv.
    O alta chestie pe care am observat-o este ca, daca iti faci cont nou cu alt nr de telefon si de pe alt dispozitiv, primesti cupon de 30% reducere de client nou.
    Dar, daca cumva cu acel cont nou te loghezi pe un dispozitiv de pe care ai comandat, la revedere, ai pierdut acel cupon de 30%, chiar daca nu ai plasat nicio comanda si nu il mai ai nici daca te loghezi pe dispozitivul pe care l-ai creat.
    Nu-s fraieri.
    Well....sanatosi sa fim.

15. #355 SP
    Member codpin's Avatar
    Codul ala de 30% pt prima comanda are prag maxim de 100 de lei. Spune si la descrierea lui.

Eu nici nu l-am folosit, am iesit mai bine cu TAPNOV300.

De cel cu 40% nu stiu, posibil sa nu aiba prag maxim si sa suporte ei si banca acea diferenta. Din pacate nici ING nici Raiffeisen nu au, ca la banii aia chiar as fi luat si eu un Pro.

16. #356 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Quote Originally Posted by tudort View Post

Multumesc pentru raspuns. Televizor am, e ok are tot ce-i trebuie. Comparatii si descrieri elocvente urmaresc de un an de cand a aparut PRO-ul si parerile sunt impartite. Urmeaza sa ma decid insa cand revin in tara daca prind si eu unul pe la 3000 lei cred ca o sa-l iau.

17. #357 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    La 2600 lei ar fi meritat dar la.pret intreg, din punctul meu de vedere, nu merita.

Eu am PS5 cu disc, editia cu Ratchet&Clank.
    Daca l-as vinde pe Olx, ar trebui sa mai pun aproximativ 3000 lei diferenta ca sa imi iau un PS5 Pro+Disc drive+Stand, ceea ce mi se pare exagerat de mult pentru ceea ce ofera.

Tocmai ma joc Assassin's Creed Shadows.
    Am un tv Samsung Q90T si mi se pare ca jocul se vede foarte bine in HDR, 120Hz.
    Poate PS5 Pro ar oferi o grafica putin mai buna la un FPS mai ridicat, dar ma indoiesc ca ar fi ceva ce sa ma lase cu gura cascata si sa ma faca sa consider ca a meritat diferenta de 3000 lei.

Repet, din punctul meu de vedere.

Mai bine astept PS6.

18. #358 SP
    Member tudort's Avatar

19. #359 SP
    Member kukenstein's Avatar
    Salut! Inteleg ca este pe teava o versiune imbunatatita pentru PS5 PRO. Stie cineva ceva detalii sau este doar zvon?

20. #360 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Te referi la PSSR? Exista ceva zvonuri dar sursa e de incredere din cate am citit: https://www.reddit.com/r/PS5pro/comm...rumor_roundup/ .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 22 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 ... LastLast