Lumea jocurilor are varianta launch edition care contine si steelbook la 360 de roni.Eu joc in samurai cu odachi apoi ninja.
Lumea jocurilor are varianta launch edition care contine si steelbook la 360 de roni.Eu joc in samurai cu odachi apoi ninja.
Pentru cine vrea sa faca multa amrita se alege expeditions din co-op.Alegeti mission din menu apoi create room iar la misiuni alegeti crucible manifest sau princes tsubaki astea ofera cea mai multa amrita la final.E foarte multa si iti poti ridica repede caracterul din joc pentru cine vrea.Misiunile le poti schimba in fata altarului acolo din menu apasand padul din mijloc.Dupa ce ai creat camera astepti sa vina jucatorii incap maxim 3 si poti incepi misiunea si o tot repeti in functie de cata amrita ai nevoie.Se foace foarte multa pe un run.
Gamespot i-a dat nota 9:
Pe amazon.de costa 79.99 eur launch edition (steelbook) + 5 eur taxa de verificare ID pentru ca e PEGI18 deci nu e 300 lei si nici nu-l vad prea curand.
Am jucat o gramada de expeditions in nioh 3,creez o camera in care vin de obicei tot timpul inca doi jucatori.Cum am mai spus e varianta cool de a creste rapid pentru cine are nevoie,se face foarte multa amrita.Alea cu ce arata altii pe youtube ca sa capacesti pe unul sunt amatorisme nu se compara la cat de multa se face in expeditions.Da jocul e cam pe la 8-9 ca nota,au redus din inamici acuma in demoul final si e mai usor.Totul tine de ki si de stamina asta e cheia ca in orice joc de asta soul in general.
---------- Post added 06-02-2026 at 13:01 ----------
Inca un lucur care l.am observat este ca ine xpeditions in scenele cu multa bataie,explozii si alte chestii pe ps5 pro in performance mode scade frame uneori cam mult nu tine mult insa se simte.In jocul normal nu am observat asta.
Pe amazon.com nioh 3 steelbook costa 301 si ceva ron o diferenta de 100 ron fata de pretul de la noi.La fel varianta digitala e scumpa care ar fi trebuit sa fie mai ieftina,nici nu vreau sa ma gandesc la ziua cand sony va vinde doar digital si practic vom fi la mana lor dictand orice pret vor.
QDX, daca tot spui pretul hai sa-l spunem pana la capat. Domeniul COM inseamna ca vine de obicei din U.S. de aceea pretul mai mic, pentru ca au taxe diferite. Da, este 59.21 eur varianta steelbook insa mai adauga si cel putin 7.81 eur transport (pana in Germania) si termen de livrare de 20 Februarie sau "fastest delivery" Miercuri 18 Februarie. E mai scump la noi pentru ca avem si un sistem de taxare diferit (TVA) dar si soseste in cateva zile.
Mai este si problema vamii (customs) fiindca vine din afara EU, eu n-am mai comandat nimic de peste ocean de peste zece ani si numai sunt la curent insa atunci se platea ce comandai de la americani.
Iar referitor la ce se poate intampla cu vanzarile doar pe PSN pai multi "smecheri" fac asta de ani buni de zile. Intr-un final este vorba de cat mai mult profit.
Cand vor trece la only digital, toti vor migra catre steam si altele....momentan au vazut ca pot stoarce orice banut prin vanzarea disk drive-urilor la pret nesimtit de mari, asa ca vor continua sa faca format fizic. Cel mai deranjant mi se par preturile din ce in ce mai nesimtite la jocuri.....au trecut mai mult de 6 luni si wukong nu il gasesc sub 200-250 de lei.....de yotei nici nu mai vorbesc
Eu le gasesc accesibile. Depinde la ce perioade de timp te raportezi...
Eram pustan in 2005 si merg la BestComputers sa cumpar MGS3 Snake Eater pe PS2. Peste 200 de lei era pretul; Burnout 3 Takedown, 140 lei a costat la aparitie si a stat ani buni asa. Aveam 21-22 de ani atunci, lucram pe unde puteam gen Mcdonalds si altele similare ca n-aveam experienta si primeam salariu de 350-400 lei in functie de ore suplimentare. Era bine asa? 2 jocuri un salariu lunar?
Avand in vedere ca apar foarte multe intr-o perioada scurta, 400 de lei e mult pentru un joc de 20 de ore in unele cazuri. Ma rog, poate e doar obisnuinta de a lua jocuri sh la preturi accesibile pentru toti
Jocurinoi mi.au expediat coletul insemana ca il au in stoc - steelbook,jocul nu ieftin plus ca dlcurile cand vor aparea nu vor fi gratis insa au oarecum avantajul ca vor aparea tarziu tare tocmai la anul.Problema pentru mine e ca putine jocuri bune apar le numeri pe degete adica dupa nioh 3 astept onimusha.Chestia cu deflect in nioh 3 e adictiva pentru mine.
Eu după Nioh 3 voi juca RE. Până atunci, la final de februarie bag Nioh un prim run care, având și experiența jocurilor anterioare, mi se pare mult, mult mai ușor, un fel de easy mode. Vreau să trec rapid prin el acum la început fiindcă aștept să ajung de fapt la adevaratul joc, care începe după al-2 le-a run. Aici în primul run nu cred ca am murit mai mult de 2 ori la vreun boss. Oricum din punctul meu de vedere este cel mai bun din serie și unul dintre jocurile cu cel mai bun combat ever.
La partea de deflect și parry încă nu am aprofundat sincer, nu reușesc încă să mă prind de mecanică, sunt level 61 și am jucat mai mult ninja mode cu Tomfa și sunt obișnuit cu dodge mai mult
Sent from my iPhone using Tapatalk
Si eu joc si ninja si e mult mai fun decat samurai care pare greoi, e clar ca ninja ca stil e superior.Nu sunt inca fixat pe o arma anume inca sau stil incerc cam tot iar la delfect se poate face practica pe diferiti inamici si mai e sala aia de practica.Eu sunt level cred 122,am jucat mult expeditions e adictiv pentu mine.Eu inca joc demoul nu am jocul.
Lvl 122 doar pe demo, după ce o să iei jocul ce vei face ? Sunt zone pt lvl 20-40 o să-i rupi pe toți și așa este foarte simplu dacă cumva ești cu vreo 10 lvl mai mare. O să ți se pară foarte plictisitor umblând doar după skill points, kodama etc și chiar e păcat, harta și zonele sunt super faine
Probabil cel mai sigur e din cauza ca nu am avut jocul efectiv doar demo adica daca l.as fi avut as fi jucat jocul in continuare.Oricum cred ca maine il primesc.
Am primit si instalat jocul complet si ce am observat e ca ruleaza mai fluent fata "de" demo iar alt lucru care nu ma incanta e prostia inamicilor care e destul de scazuta.Inca sunt in partea demo a jocului si voi lungi cat de mult jocul explorand si facand tot ce are misiuni secundare plus expeditions.Or fi facut jocul atractiv pentru a atrage noi jucatori si poate devine mai inteligent ai pe parcurs.Adica nu ma asteptam sa fie asa prosti inamicii.
Ceea ce vezi ca hartă în jocul final, e abia prima zona, deci e lung al naibii.
Nu este vorba neapărat de prostia inamicilor cat mai mult e redusă mult dificultatea, agresivitatea lor. Abia din a doua zonă parcă începe cat de cat să fie altfel, parcă sunt mai agresivi, dau damage mai mare, dar oricum părerea mea e ca l-au făcut așa pentru a atrage cat mai mulți jucători pentru un prim run. Cred ca dificultatea e undeva la 30% din alpha demo
L-am încercat si eu. Nu știu ce sa zic, e drept ca nu mi-a plăcut Nioh niciodată. Primul l-am abandonat cred ca pe la jumate. Si sunt fan jocuri soulslike. Dar aici mi se pare ca nu au loviturile nici un impact. Nu știu cum sa descriu, nu simt ca lovesc ceva. Animații, tumbe, particule, dar totuși degeaba. Pt mine cel puțin...
Nu știu ce să zic, eu chiar simt forța loviturilor, sunt fan souls în general și Nioh în special, o serie care îmi place foarte mult și consider combatul unul dintre cele mai bune din serie. Despre Team Ninja se poate zice ca nu sunt experți în grafica, jocurile lor nu arată extraordinar grafic dar ca și combat este altceva.
Nu știu pe ce îl joci tu, dar la mine pe controllerul de PS5 Pro chiar am feedback, vibrații etc
Din ce am jucat pana acuma jocul e mai placut decat primele 2,am vazut ca sunt pareri si pareri.
By Crosy in forum Bazar Sony: Jocuri Console
By KiritoStefan in forum Sony PlayStation 4
By Clopotarul in forum Sony PlayStation 4
By ony81 in forum Bazar Sony: Jocuri Console
By eagle-eye in forum Game Reviews & Previews
Bookmarks