Am tot avut subscripție la PS Plus (întâi cea simplă, acum Extra) de ceva timp. Am tot testat tot felul de jocuri fără să le cumpăr. Am jucat Stray la lansare și apoi l-am cumpărat pe disc, dar tot mă simt aiurea când văd reduceri pentru noii abonați. 100 de euro pe an nu e neapărat o sumă mare, având în vedere cât costă unele jocuri noi. Nu joc nimic pe bază de streaming pentru că am încă PS3. Nici nu prea emulez jocuri de PS3 când pot să le joc nativ pe TV mare. Asta ține puțin de îngâmfarea Sony care crede că ne-a prins. Sunt extrem de curios de planuri au pentru următoarele console, nu doar pentru PS6. Voi fi extrem de selectiv dacă ei aleg să facă console digitale cu unități optice activabile doar cu Internet. Așa cum am sărit peste PS4, voi păstra PS5 cât voi putea sau voi aștepta jocurile exclusive pe PC la reducere.
PS: Nu instalați Balatro. Jocul provoacă o dependență super mare. Nu m-am simțit așa vreodată. Prima dată l-am lansat pe la 11 jumătate într-o vineri sau sâmbătă și am jucat vreo 5 ore. E și pe mobil, dar cred că e de ajuns pe PS.
Bookmarks