Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 12 of 306 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 112 ... LastLast
Results 221 to 240 of 6105

Thread: PlayStation Plus

1. #221 SP
    Junior Member nemesys_alien's Avatar
    Da nu ei faceau advertising ca iti raman jocurile odata ce le-ai cumparat chiar daca ai o perioada de pauza intre subscriptii? Deci eu cum nu am in wallet nimica sau o suma minuscula de bani cand va fi sa imi expire o sa pierd tot ce am acuma de pe PSN+ ? Pai atunci care ii rostul sa platesc pentru ceva ce ei imi iau inapoi...?

2. #222 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by nemesys_alien View Post
    Da nu ei faceau advertising ca iti raman jocurile odata ce le-ai cumparat chiar daca ai o perioada de pauza intre subscriptii? Deci eu cum nu am in wallet nimica sau o suma minuscula de bani cand va fi sa imi expire o sa pierd tot ce am acuma de pe PSN+ ? Pai atunci care ii rostul sa platesc pentru ceva ce ei imi iau inapoi...?
    Se pare ca o sa pierzi doar continutul care nu mai e in oferta PS Plus, iar faza asta mi se pare o idiotenie. Nu au anuntat nicaieri ca scot din lista lunar continut

---------- Post added 06-12-2010 at 03:31 AM ----------

Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    A expirat ( de ajuns pentru o secunda ) ..si pana si-a facut auto subscribe ti-au expirat toate,la fel am patit si eu cu dlcurile la fallout.
    Aici il voi cita pe Cristi:
    Quote Originally Posted by cristi-dinu View Post
    Temelie. Faza asta e de ...
    Bravo Sony, o miscare fix in folosul gamerului. Ramai si fara bani, dar si fara continutul platit (prin plata abonamentului). Imi anunt nevasta sa termine mai repede Critter Crunch-ul luat "gratis" de pe PS Plus si la revedere! lol

3. #223 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Asta e, nu stiu ce va mira. Continut digital. De aia prefer eu jocurile in format "hard", pe cd/dvd/bluray si nu chei steam, download digital si alte inventii de astea. Pai daca pica serverele de la Steam (stiu ca e un scenariu destul de apocaliptic, dar nu e imposbil) sau ii cumpara cineva si schimba conditiile eu ce fac ? Sau daca raman fara net un timp ? (poate ma duc la munte cu laptopul sau ma mut in chirie o perioada si nu am net acolo un timp). Si eu am jocul in format digital... Ce fac ? Ma scarpin in dos6.22.

Dar sunt si avantaje ale jocurilor digitale, nu zic. Pretul e (de obicei) mai mic. Nu mai ai nevoie de spatiu fizic pentru disc. Nu risti sa zgarii discul. Sau sa-l pierzi. Asta e - avantaje si dezavantaje.

4. #224 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    VG247 � Blog Archive � Media Molecule opening up LBP2 beta to Plus members
    SCEE’s announced it’s opening up the LittleBigPlanet 2 beta up to EU PlayStation Plus members as of now.

Numbers are going to be “limited”, but if you’re a Plus member, check your emails. You may have a gotten a code.
    If you’re a Plus member, but didn’t get into the beta, there’s some consolation that Move spin-off Sackboy’s Prehistoric Moves is available now for free.
    Non-Plus members will get it in the PS Store update for �4.79.
    Get to it. LBP2’s out next month on PS3.

5. #225 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Ps Plus asta e mai mult o inchiriere pe termen limitat a continutului decat o cumparare. Cel putin daca il privesti din punctul de vedere al unei inchirieri, se incadreaza perfect. Folosesti atat cat platesti. Nu mai platesti, nu mai folosesti. Iti ia ochii cu cate un joc, iar apoi nu il mai poti folosi pt ca nu ai mai platit.

6. #226 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Ps Plus asta e mai mult o inchiriere pe termen limitat a continutului decat o cumparare. Cel putin daca il privesti din punctul de vedere al unei inchirieri, se incadreaza perfect. Folosesti atat cat platesti. Nu mai platesti, nu mai folosesti. Iti ia ochii cu cate un joc, iar apoi nu il mai poti folosi pt ca nu ai mai platit.
    Foarte bine zis. Insa nu e nimic in neregula cu asta, desi mie nu-mi place asta din 2 motive mari si late :
    1. sunt mai "materialist" si mai colectionar din fire, imi place sa am jocurile in format fizic, daca se poate chiar in varianta collector's
    2. imi place sa stiu ca pot rejuca un joc cand am eu chef

Insa sunt constient ca exista si alta categorie de "gameri" - cei care se pune pe un joc, il joaca rapid si gata, trec la altul. Pentru ei PS Plus e perfect

7. #227 SP
    Junior Member nemesys_alien's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Ok inchiriere inchiriere dar sa iti dispara continut din lista nu prea e placut pentru ca platesti pentru el. Iar colac peste pupaza nu au zis nicaieri de faza asta... adica eu ma astept ca tot ce am platit si voi plati sa imi ramana. Poate nu am chef sa joc anul asta un joc si vreau sa il joc anul viitor, eu platind ar fi foarte in regula sa il am nu?!

8. #228 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Au zis de la inceput de cand l-au anuntat la E3, ca in momentul in care ti se duce subscribtia, tot ce ai primit "free" ti se blocheaza pana cand platesti dinnou. Ce ai luat de la discount iti ramane. Nu inteleg ce nemultumiri aveti cand s-a zis foarte clar ce si cum. Oricum, din iulie pana acum am primit content de vreo 100 de lire lejer, platind doar 40. Mie mi se pare ok.

9. #229 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Au zis de la inceput de cand l-au anuntat la E3, ca in momentul in care ti se duce subscribtia, tot ce ai primit "free" ti se blocheaza pana cand platesti dinnou. Ce ai luat de la discount iti ramane. Nu inteleg ce nemultumiri aveti cand s-a zis foarte clar ce si cum. Oricum, din iulie pana acum am primit content de vreo 100 de lire lejer, platind doar 40. Mie mi se pare ok.
    Nu ai inteles bine. Colegii forumisti se plang ca desi si-au reinnoit chiar prin functia care o are plus-ul de "autorenew" nu au mai gasit jocurile free in lista de download-uri iar direct pe PSN+ aceste jocuri nu mai sunt de mult. Ma ingrijoreaza si pe mine acest fapt dar pana nu trece anul nu pot verifica informatia. Oricum in momentul de fata eu am toate jocurile in lista de download. Mai vedem ce si cum la sfarsitul anului.

10. #230 SP
    Hmm... cam naspa daca e asa. O sa vad prin iulie care e situatia.

11. #231 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    DC Universe Online Beta for PlayStation Plus

http://ps3.ign.com/articles/113/1139277p1.html

deasemenea si cei de la gamespot ofera Beta cd-key(North America only) + trebuie sa aveti in cont GS
    http://www.gamespot.com/event/codes/...lot;subtitle;3

scuze ca am postat tot aici insa nu am gasit un thread cu jocul

12. #232 SP
    Banned cryyo's Avatar
    James Thorpe, PSN Product Manager spune ca datorită dimensiunii acestui joc, acest Beta va avea nevoie de aproximativ 15 GB de spaţiu liber pe HDD şi s-ar putea să dureze 3-4 ore p�nă să fie complet descărcat sau chiar mai mult, �n funcţie de conexiunea internet pe care gamerul o are.

News: DC Universe beta hits PS3 - ComputerAndVideoGames.com

13. #233 SP
    Junior Member dariomario's Avatar
    A aparut de downladat azi pe PSN beta l;a DC universe si mau apucat nervii pana am reusit sa fac loc pe hard sa iau jocu asta sa vad care e treaba cu el (eu am consola de 40GB).
    Intradevar are 15 Gb, cel putin asa mia cerut mie sa am liber, si vad ca imi arata ca mai are 1:10 h pana il ia (abia iam dat download). In rest au mai aparut niste joace de downladat (cam ciudate) tot moka si demo de 60 de minute la prototype .
    va tin la curent cand termina ala de downladat sa va zic care e smenu cu el

14. #234 SP
    Member Ares's Avatar
    va salut cu respect ,
    fiind un mare fan al jocului mk , joc care dupa cum bine stiti apare pe psn+ ptr prima data ,m-am decis sa-mi iau abonament. interbarea mea este daca sa-l iau pe cel de 18$. l-as luat strict ptr mk sau se merita sa investesc in cel de 50$ pe 1 an la care primesc bonus inca 3 luni . un calcul simplu arata ca 50$ \ 15 luni = 3.33$ pe luna , insa nu as vrea sa dau acei 30$ in plus pe nimic si sa-i dau pe ceva ce merita.
    practic imi poate spune cineva de ex. ce a primit in ultimul timp pe psn+ ?

astept cu nerabdare raspunsul vostru ,
    cele bune......

15. #235 SP
    Quote Originally Posted by Ares View Post
    va salut cu respect ,
    fiind un mare fan al jocului mk , joc care dupa cum bine stiti apare pe psn+ ptr prima data ,m-am decis sa-mi iau abonament. interbarea mea este daca sa-l iau pe cel de 18$. l-as luat strict ptr mk sau se merita sa investesc in cel de 50$ pe 1 an la care primesc bonus inca 3 luni . un calcul simplu arata ca 50$ \ 15 luni = 3.33$ pe luna , insa nu as vrea sa dau acei 30$ in plus pe nimic si sa-i dau pe ceva ce merita.
    practic imi poate spune cineva de ex. ce a primit in ultimul timp pe psn+ ?

astept cu nerabdare raspunsul vostru ,
    cele bune......
    Dupa parerea mea a meritat banii pe care i-am dat pentru un an la PSN+. Mi-am recuperat investitia numai din Little Big Planet pe care l-am primit la inscriere si din DLC-urile de la Fallout 3 care au fost in septembrie sau octombrie. Lunar ai free si un joc care normal costa 10$. In rest cred ca am mai bine de o duzina de jocuri PS1 si Minis pe care le mai joaca baiatul meu de 6 ani. Daca esti pasionat de avatare si teme (normale/dinamice) o sa primesti o gramada. Eu am incetat sa le iau deoarece s-au adunat prea multe si nu am timp sa le schimb mereu. Pe langa astea se mai adauga si reducerile de 50% sau 25% la mai multe jocuri.

16. #236 SP
    PS+ chiar merita toti banii. Sa nu uitam de beta-urile exclusive.

17. #237 SP
    Member viezure's Avatar
    Ce nu-mi place mie e ca daca nu-ti reimprospatezi "contractul", iti scot tot ce ai primit gratis. Asa e?

18. #238 SP
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Ce nu-mi place mie e ca daca nu-ti reimprospatezi "contractul", iti scot tot ce ai primit gratis. Asa e?
    Din cate stiu asa e. Cel mai bine stiu cei care au luat doar 3 luni. Daca mai tin bine minte, la cei care au luat 1 an, jocul LBP ramane chiar daca nu mai prelungesti.

19. #239 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Da, plus ca, la fiecare chestie nou adaugata in oferta PS Plus, alta mai veche e scoasa. Daca nu ai apucat sa iei la timp ceva joc la oferta, addon sau exclusivitate, nici ca mai poti dupa aceea.

20. #240 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Dar daca iti expira Plus-ul si dupa ceva timp il reactivezi, primesti inapoi toate chestiile pierdute cand nu ti l-ai reinnoit?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 306 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 112 ... LastLast