Voiam sa stiu unde pot gasi lista completa a jocurilor aparute pana in prezent pe ps plus. De ex, Max Payne 3 este dispoinibil zilele astea pe psn la vreo 8 euro si voiam sa stiu daca a fost in trecut pe ps+. Valabil ar fi si pentru Skyrim sau MGS 4.
Daca te referi la jocurile care erau in anii respectivi gratis pe PS plus, nu le poti descarca decat daca le ai in download list (implicit sa fi avut abonamentul activ in acea perioada).
Pana acuma niciun zvon..insa cum am asteptam pana acuma, mai rezistam pana joi sau vineri, cand o sa anunte sigur.
Content aprilie pt Asia:
Mercenary Kings - PS4
Sly Cooper: Thieves in Time - PS3
SOULCALIBUR II HD ONLINE - PS3
Pai momentan ce ar putea sa puna? Jocurile retail sunt prea putine si noi ca sa ajunga pe +. Poate peste 1 an o sa bage si Tomb Raider, Killzone, AC4...
Jocuri sunt, ar putea sa puna macar un joc AAA la 3 luni..daca nu luna de luna. Cele de mai jos sunt lansate si unele dintre ele sunt de anul trecut. Knack,Injustice,NFS....
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
THIEF
Assassin’s Creed® Freedom Cry
Tomb Raider: Definitive Edition®
Rayman® Legends
Assassin’s Creed®IV Black Flag™
Battlefield 4
Call of Duty®: Ghosts
Killzone™ Shadow Fall
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
Knack™
Need for Speed™ Rivals
In fine, una e ce ne dorim noi (unii) si alta e ce ne dau ei.
ma refer strict la PS4...
Inca vreun an tot jocuri PSN o sa vedem pe PS4. Avand in vedere ca exista vreo 20 de jocuri de PS4 si atat, nu au cum sa le ofere chiar pe alea, ca atunci intr-un an ai avea toate jocurile de PS4.
nu chiar...jocuri se tot lanseaza, si daca ar fi asa cum am spus eu, unul la 3 luni, intr-un an nu am avea nici macar 10% din jocurile disponibile.
Din pct meu de vedere, pana in acest moment PS plus pt PS4 este inutil din pct de vdr oferta de jocuri, si atunci ma vad obligat sa platesc Online Multiplayer...cum se intampla la M$...
Dar asta este strict parerea mea.
Pana in iunie cel putin nu cred ca va fi vreun titlu AAA pentru PS4. Din lista ta
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
Knack™
Need for Speed™ Rivals
Tomb Raider: Definitive Edition®
unul din astea vor intra pe ps plus ca sunt deja saturate la vanzari.
Bookmarks