Multam
Eu ma bucur de PayDay2.. sa zicem, acum nu demult era la aria Discont pe PS store parca si tot ma gandeam sa-l cumpar.. inca bine ca nu am cumparat-o pentru ca pana acum in fiecare luna asa patesc .. cumpar jocul si apare free pe ps plus
m-am jucat putin ppuppeteer, jocul este fantastic, parca te uiți la o piesă de teatru. Iar muzica este.. no comment unul dintre cele mai bune jocuri din ultimul timp. .
si eu folosesc amazon.com sa cumpar psn gift card pentru contul de us iar din ce am vazut imi ia cam 3,3 lei pentru 1 dolar, nu mai vorbesc ca si store-ul us e mai bun fata de uk si nu numai la preturi
ai aici thread: http://www.consolegames.ro/forum/f11...pe-amazon-com/
Cum ma abonez 14 zile free pe ps Plus? cand dau subscribe imi zice sa introduc un card de credit in contul meu( am cont pe us).
Eu va recomand site-ul allromedia.com , eu doar de acolo comand in ultima vreme si functioneaza perfect , nici 20 de secunde nu imi ia si primesc codul prin mail.
Salut, cand mi-am luat PS4 in in ianuarie mi-am luat si 3 luni de Plus pe UK, iar saptamana trecuta, expirand, mi-am luat pe un an. Ideea e ca acum, nu mai pot juca te contul de RO, iar cand intru pe contul pe UK, pe care aveam plus, trebuie sa intru pe PSN ca sa activez din nou jocul respectiv, indiferent ca este vb de ps3 sau ps4.
Trebuie sa fac asa la toate jocurile luate pe pe sore free prin PS Plus?
Nu recunoaste automat faptul ca mi-am prelungit inca un an ?
La PS3 cand mi-am luat Infamos atnci demult cand s-au spart conturile, la time limkt nu-mi scria nimic, acum la astea in scrie ca-s expirate datele,desi codul de activare a mers ok.
Imi poate explica cineva cum functioneaza?
Multumesc!
eu nu am patit asta, nu a trebuit sa-mi activez din nou jocurile si la fel ca tine joc pe contul de RO, dar eu am ps3, nu stiu cum e la PS4
pe 8.05.2014 expira, iar eu am activat pe 6.05.2014, deci cu 2 zile inainte de expirare.
Asa am patit si eu, trebuie sa activezi jocurile din nou, intri in store, cauti jocurile instalate pe consola, dai download apoi cancel
Bookmarks