daca ar da la ps+ cate 2 jocuri si pe 3DS ce bine ar fi![]()
![]()
Pentru cei care aveti PS+ pe US, vedeti ca Dragon's Crown este gratuit si pentru PS3 desi jocul nu este cross-buy:
https://store.sonyentertainmentnetwo...AGONSCROWNDL00. Posibil sa fie o eroare, asa ca downloadati-l cat se mai poate.
Frumos din partea lor. Era si mai frumos daca aveau aceeasi promotie si cand a fost disponibil pentru Vita in Europa.![]()
Road not taken nici macar nu o sa-i dau purchase.deja mi-e scarba.mai bine dau table,biliard,ping-pong,dar nu toate rahatismele astea.pur si simplu te enerveaza sa le vezi peste tot prin store.ar trebui ascunse acolo undeva in categoria lor si doar daca le cauti sa le gasesti![]()
M-am cam saturat de plangerile astea cu privire la jocurile primite de PS+.
In primul rand inca nu pot da jocuri AAA pentru PlayStation 4 fiind jocuri noi care inca pot produce un profit frumos si in al 2 lea rand foarte usor SONY ar putea sa iti ceara bani numai pentru multiplayer si tot ar plati lumea asa ca orice joc, indiferent de calitatea lui este un bonus.
Nu m-am plans doar de ps plus,nu m-ar deranja daca nu primesc nimic,dar prea multe jocuri indie in sectiunea ps4 de ai zice ca nu e consola next gen,ci indie next gen
Bookmarks