Multumesc pentru quick reply, fuuuu trebuie sa imi cumpar repede, Inuhanyou da.mi mesaj pe privat vorbim pe skype sau ceva...
Multumesc pentru quick reply, fuuuu trebuie sa imi cumpar repede, Inuhanyou da.mi mesaj pe privat vorbim pe skype sau ceva...
@Dant3
Eu le.am downloadat
As vrea sa va intreb pe cei care detineti un ps vita, cat il tineti la incarcat de la 0 la 100% si cat va tine bateria.
aha si cam cat te tine?...o data pe luna fac asta, de la 0% sta 2h30min pana la 100% si ma tine 3h de gaming nonstop( Dragons Crown de exemplu)...e in regula ?
E cum trebuie ... 3-4 ore.
Versiunea slim tine cu o ora mai mult .. sau 2 .
Acum, depinde si ce te joci, cum o soliciti.
Hai ca am facut OFF TOPIC , ne cerm scuze!
Binding of Isaac Rebirth la PS Plus in luna noiembrie.
Enter Insanity — The Binding of Isaac: Rebirth Hits PS4, Vita 11/4 – PlayStation.Blog
cea mai buna oferta e pe cdkeys
45.37 USD ptr 1 an PS+ (valoarea subscription-ului fiind de fapt 49.99) plus o reducere de 5% printr-un like pe facebook.
momentan vad ca nu mai au stoc insa la astea de US. daca nu te grabesti mai asteapta o zi, ca de obicei astia refac stoc-ul relativ rapid
1-Year PlayStation Plus Membership - PS3/ PS4/ PS Vita Digital Code CD Key, Key - cdkeys.com
am gasit acea oferta pe cd keys, dar stiu ca era un pret mai bun pe amazon sau ebay, ceva de genul 40$, probabil a fost o perioada
Am primit stoc la Playstation Plus 1 an USA
PlayStation Plus - 12 Month USA Subscription - AllRoMedia.com - Your Gaming Source
O zi buna
Nu e varianta full. Contine o locatie cu 11 trasee, 10 masini si acces la toate modurile jocului.
Bookmarks