salut! am o intrebare,pe ce tara recomandati sa fac cont de PSN? US sau RO.mersi
inclusiv sa cumpar abonament PS+
salut! am o intrebare,pe ce tara recomandati sa fac cont de PSN? US sau RO.mersi
inclusiv sa cumpar abonament PS+
Fa-ti pe Ro, acum e cam la acelasi pret , dolarul a crescut si nu mai e rentabil, plus ca pe contul de RO iti poti face cumparaturi direct cu cardul.
Iti recomand sa faci si pe RO si pe UK. Il folosesti cel de RO si pe celalalt de UK sa-ti activezi toate redeem codurile primite o data cu jocul cumparat. Pe contul de RO nu o sa te lase in 90% din cazuri sa activezi coduri, deocamdata. Consola o pui primary pe amandoua conturile.
PS+ il platesti pe RO.
Si daca vreau sa fac pe US? in caz ca scade dolarul...as putea sa cumpar ps plus cu card din Romania? Nu vreau sa ma incurc cu doua conturi.Unul si bun.
Doar pe PSN Romania merge cu card bancar, pt UK sau US doar cu acele vouchere valorice (coduri digitale) pe care le cumperi direct din magazine sau online. Exemplu: Playstation Network Cards
Mersi.Pana la urma o sa fac pe Romania...o sa cumpar doar PS+...restul jocurilor prefer pe disc.Pe Romania ai aceleasi avantaje ca pe uk sau us?
In principiu da. Mai la indema chiar deoarece putem folosi carduri bancare emise la noi. Cum am zis mai sus, singurul incovenient fiind faptul ca nu se pot activa codurile primite in carcasele jocurilor. Dar se poate rezolva si acest aspect, faci un cont pe UK si activezi codurile pe el si apoi joci linistit pe contul de RO.
Sa-nteleg daca am PS+ pe cont US pot sa joc online pe contul de UK daca le am pe amandoua pe primary?
Trebuie sa fie setat ca primary contul pe care ai PS+. Restul conturilor nu are importanta. Poti juca online pe orice cont, indiferent de regiune.
Ok întrebare, am 3 conturi, contul A (primary cu ps+ UK) contul B (fără ps+ Ro) contul C ( fără ps+ dar 6 jocuri) 1 cum pot sa joc jocuri de pe contul C pe contul B fără sa le cumpăr înapoi... 2 merge sa joc jocurile de pe contul C online? 3 poate avea 2 conturi primary? Cum.
Poti seta toate conturile primary pe consola si atunci toate au acces la jocurile de pe oricare din ele. Asa am si eu.
Dar dacă contul C e setat primary pe ps4-ul unui amic?
---------- Post added 04-05-2015 at 22:33 ----------
El trebuie sa îl dezactiveze și doar după pot sa le fac primary pe toate 3?
Full Game Trial
http://www.vg247.com/2015/05/05/far-...-store-glitch/
Bookmarks