Nu am jucat nimic din exclusivitatile de la PS pentru ca nu am avut, dar intradevar mi se par mult peste cele de la microsoft,
Si eu tot asa as prefera, mai ales ca pachetul mai include si 3 luni de PS+, acum sa vedem ce apare la oferta gen "Martea Neagra", "BlackFriday" etc
Nu ma grabesc, mai am inca jocuri pe xbox neterminate, dar vreau ca pana in decembrie sa-mi iau consola.
O să poti cumpăra acel pachet cu 1400 de lei, în curând, să fii cu ochii pe site-ul Altex. Eu zic ca e preț foarte bun
Sper să rămână un zvon, deși...
Rumour: Two of Your November PlayStation Plus Games Have Been Leaked
Pt cei care au abonament prin Asia
Asia’s PS Plus lineup consists of Super Meat Boy for PS4 and Vita, Thief for PS4 and PS3, Mass Effect 2 for PS3, Sumioni for Vita, and CatBlack for PS Vita.
Super Meat e deja, deci nu poate să fie din nouCred ca o sa vedem The Walking Dead și Magicka 2
![]()
Dacă nu mă înșel Super Meat Boy a fost pe luna anterioară oferit... Mda. Break out them indies 😀
Cică mâine vine anunțul oficial, sunt curios care sunt jocurile pt PS3, încă o lună slabă pt mine, am jucat TWD. Pt cei care încă nu l-au jucat e ok, dar nu știu de ce pun sezonul 2, mai bine puneau primul sezon, deh te forțează să cumperi primul sezon
În proporție de 99% astea sunt bunătățile pt PS4
![]()
Primul sezon e redus acum si daca chiar vine sezonul 2 eu il voi cumpara pe primul. Desi l-am mai cumparat odata pe PS3 acum cativa ani, nu am apucat sa il joc si a ramas nejucat. E cretin ca odata cumparat pe PS3 nu merge si pe PS4 (sunt in aceasi situatie si cu Wolf Among Us), dar cu toate astea cred ca voi fi destul de multumit de luna asta![]()
si restul:
Full Lineup:
The Walking Dead: Season 2, PS4
Magicka 2, PS4
Mass Effect 2, PS3
Beyond Good & Evil, PS3
Dragon Fin Soup, PS4, PS Vita (PS3 Cross-Buy when available)
Invizimals, PS Vita
Foarte faine cele de PS3. La cate jocuri de PS3 adun pe PS Plus ar merita sa achizitionez o consola.
As fi vrut Walkind Dead sa fie si pe Vita.
http://blog.eu.playstation.com/2015/...adbpr=36969785
Jocurile de luna viitoare, The Walking Dead Season 2 şi Magicka 2.
Strategie de marketing, cum să joci sezonul doi dacă nu ştii ce sa întâmplat în primul, aşa speră că vor cumpăra mulţi sezonul 1.
Trimis de pe al meu HTC Desire C folosind Tapatalk
Bookmarks