luna asta pare a fi o luna buna sa ai ps+ insfarsit niste jocuri care imi plac si pe ps4 chiar vroiam sa imi iau walking dead sez2
luna asta pare a fi o luna buna sa ai ps+ insfarsit niste jocuri care imi plac si pe ps4 chiar vroiam sa imi iau walking dead sez2
mersi de pont, le-am pus pe toate in carucior si-am fugit cu ele din magazin.
Later edit: vad ca deja a aparut si anuntul oficial pe store (RO). As fi vrut sa fie Beyond Good & Evil si pe PS4.
Acum a apărut și la mine. Probabil nu se actualizase. Yay
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
am si eu o intrebare . daca cumpar un ps plus pe un an si il activez pe consola de ps3 a mea pot sa ii dau contu la un tov sa joace si el pe ps4 lui ? adica sa facem sharing?
Salutare. Lamuriti-ma va rog frumos si pe mn cu exactitate cum anume se achizitioneaza PS+ pt un cont de RO? Am tot vazut ca sunt carduri PSN de Uk sau Usa insa pt RO...pauza Care este modalitatea de cumparare pt cont de Ro? Multumesc frumos.
Pai ai nevoie de unul pentru a face cumparaturi de pe Store-ul romanesc. Inca nu au aparut carduri valorice precum cele pentru UK, US, etc. Eu am folosit fara probleme carduri de la BT, ING si Raiff.
PS: Te rog nu mai da quote la un post anterior.
1. Astept si alte pareri legat de intrebarea mea din postul dp pagina anterioara.
2. A folosit cineva card Visa Electron de la BCR?
1. Nu există alte păreri. Pur și simplu îți faci un card, îl alimentezi și plătești online cu el. Store-ul românesc se află aici. Ar trebui să menționezi la bancă faptul că vrei să faci plăți online cu el, să activeze ei opțiunea, mie știu că nu mi-a mers până nu am făcut asta.
2. Nu de la BCR, dar timp de 3 ani am avut Visa Electron de la Banca Transilvania, perioadă în care am făcut în jur de 100 de achiziții online.
Bancă nu știu să-ți recomand, eu mi-am făcut la BT fiindcă la vremea aceea era singurul loc unde-ți puteai face card la 14 ani.
Bookmarks