vorbeste cu RobertDinu. daca s-a strecurat o eroare, te va reaolva sigur.
Salut, Am si eu o intrebare dar mult mai precis ca raspunsul va fi NU. Daca am un joc Zona 2 iar eu am cont Zona 1 PSN si vreau sa imi cumpar un season pack pentru joc nu va merge asa-i? Plus ca pot risca si un ban. Bine spun?
pe G2A.com nu vad niciun card ps plus pe un an pentru uk.
daca gasiti voi puteti lasa un link
o alta intrebare am pentru voi, daca imi mai fac un cont pe us, cumpar jocuri digitale, pot sa le joc multiplayer daca am pe contul principal ps plus de uk ?
Ma gandesc sa.mi fac un cont de Psn si pe USA , ce Stat imi recomandati ? Mentionez ca am cont doar pe RO .... , sa-mi fac unul si pe UK?
Pe Alaska, am înţeles că nu se plătesc taxe sau ceva de genul.
Trimis de pe al meu HTC Desire C folosind Tapatalk
Mi-am facut cont pe US si merge , adica un al 2-lea cont. Am cumparat carduri valorice de cdkeys pentru ca pe amazon mi-au inchis contul cand am incercat (iti trebuie adresa de state si am folosit una fake impreuna cu cardul Romania ).
Am bagat al 2lea user in playstation, am cumparat jocurile si le-am dat sa le downloadeze. Le joc tot de primul user pentru trofee, sincer nu am incercat de pe al 2lea user sa vad daca merge multiplayerul, dar pe primul am plus si nu conteaza.
Nu-i obligatoriu. Pui primary contul de pe care nu joci sa ai acces si pe celalalt la jocurile cumpărate sau la abonamentul de plus.
Din nou doar porcari de jocuri la PSN+, rusinica Sony, nici macar de sarbatori nu se indura sa bage ceva jocuri bune
Bookmarks