abonamentul de PS+ UK merge pe cont de UK. poti sa iti faci cont acum cont si pe Romania si sa ai PS+ de Romania.
abonamentul de PS+ UK merge pe cont de UK. poti sa iti faci cont acum cont si pe Romania si sa ai PS+ de Romania.
nu, exista PS+ si pt Romania! iti setezi contul consolei pe Romania si iti iei PS+ pentru Romania. ce vezi la Altex sunt carduri doar pt UK/US
cred ca trebuie sa atasezi card bancar contului pe care ti-l faci si iti iei din PS Store
---------- Post added 03-01-2016 at 15:20 ----------
daca vrei oricum sa iti iei PS+ de UK/US iti recomand sa iei de aici ca e mai ieftin
PSN Credit, Cont Plus+, Xbox Credit, Xbox Subscriptii
Pacat ca accepta doar Paypal , as mai fi avut nevoie de 7$. Cred ca o sa cumpar de pe Altex.
Multumesc mult pentru ajutor !![]()
Salutare, site-ul imi apartine mie, poti sa iti faci cont de USA sau UK, eu am coduri pentru ambele tari cat si anomanente lunare sau anuale pentru ambele tari
Am vazut ca nu poti face plata cu cardul si nici prin paypal, iti pot da contul de Raiffisen pe PM ,mergi la banca cu contul pe o hartiuta si faci plata in acel cont dupa care revii si ma instiintezi de plata si iti dau codul dorit de tine
La mine in magazin poti vedea si preturile in RON PSN Credit, Cont Plus+, Xbox Credit, Xbox Subscriptii , trebuie sa apesi pe produsul dorit si sa selectezi moneda in partea stanga, anunta-ma daca m-ai ai intrebari.
Robert
Salutari!
Eu mi am cumparat consola de la altex. Am facut cont pe Romania si am adaugat cardul meu. Am cumparat ps+ de pe store-ul roman cu 80 de ron ptr 3 luni. Poti selecta ca metoda de plata carte de credit sau paypal.
Bafta!
Sent from my Nokia 3310
Bookmarks