3 jocuri next-gen
Ce este jenant? Lăsând la o parte unele jocuri oferite.. Se știe clar ca in prima marți din luna se actualizează jocurile "gratuite". Nu e ca și când Sony te-ar fi mințit ca le primești pe intâi ale lunii
Jocurile sunt disponibile acum.
Ce oferă Sony prin acest abonament mi se pare jenant, nu faza cu actualizarea.
Nu iti baga nimeni mana in buzunar. Apesi un buton "Cancel Subscription" si gata cu jena
Parerea ta a fost vazuta si ti s-a dat o solutie... Crezi ca eu joc tot ce este la plus...? Nu exista satisfacere la milioane de abonati. In schimb se gaseste mereu unul ca tine sa planga ca el este mai important si trebuie sa fie ce ii place lui. Asteapta in 12 luni o sa primesti si tu un joc care sa isi merite banii care i-ai dat.
Sa gandim putin nu inseamna sa ai actiuni la SONY.
Wow, nu ma gandeam la asta. Voi cei ce pareti ca aveti actiuni la Sony puteti tolera si alta parere decat a voastra?
Just asking...
BTW: Si aici inchei polemica.
---------- Post added 02-02-2016 at 15:14 ----------
Daca ai avea rabdarea sa citesti inainte de a raspunde ai vedea ca nu EU m-am plans de content ci doar de aberatia ca un monthly ceva incepe in prima zi de marti a lunii respective. Dar, se pare ca goana ta dupa posturi iti inhiba capacitatea de a analiza inainte de a raspunde.
Monthly inseamna ca este in fiecare luna, in niciun caz ca in fiecare prima zi a unei luni.
On topic : Ma bucur de Helldivers, chiar eram pe punctul sa il cumpar.
Cand mi-am facut abonament la PS Plus dadeau jocuri precum Bioshock Infinite si Tomb Raider pentru PS3, eram incantat si speram ca pana o sa imi iau PS4 o sa strang si ceva jocuri de jucat la el de la Plus.
Din pacate, m-am inselat amarnic. Ofera cu nonsalanta numai pixeLATURI.
Succesul PS4 i-a lacomit pe cei de la Sony. Nici macar de sarbatori nu au oferit si ei vreun titlu AAA (Killzone Shadow Fall sau Infamous Second Son sau macar Knack). Probabil le tin ca sa le ofere la Plus atunci cand o aparea PS5.
Cand ai timpul pt. gaming limitat nu poti sa iti permiti sa incerci toate porcariile, in speranta ca poate o sa iti placa.
Vesnica situatie in care vreti jocuri AAA. Dragilor, sunt cel putin la fel de multi ca voi cei care gasim distractia si in jocurile pixelate oferite la PS+. Noi, cei mai old school, care apreciem jocurile pentru ca ne punem mintea la contributie. Si alea, tot jocuri sunt ... Si pt 6 euro pe luna, sa primim continut gratuit de 100 euro este un plus, impreuna cu posibilitatea de a juca online pe PS4, sa nu mai zic si de reducerile exclusive membrilor PS+.
Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk
Prefer sa imi pun mintea la contributie cu un cub Rubik pe metrou sau rezolvandu-mi problemele la serviciu.
Vreau 1 sau 2 jocuri triple A pe an, nu un joc triple A pe luna. Inainte se putea si acum brusc nu se mai poate cand vindem PS4 in draci.
Helldivers mi se pare foarte frumos si cerut si mai ales ca e cross platform. Grid Autosport este iarasi frumos pentru fanii jocurilor racing.
In trecut am avut Dragon Age Origins si Gow Ascension pt. PS3, Rocket League si Injustice pe PS4.
Saptamana trecuta mi-am luat la reducere pe PS4 Risen 3 si Everybody's Gone to the Rapture cu 90 lei ambele.
Daca vrem sa vedem valoarea in PS+, ea exista ...
Dante, nu te ia nimeni de fraier.
Ca sa tii o retea de multiplayer pe termen lung ai niste costuri ... La PS3 cumparai network pass la jocuri. Nici xbox one nu-ti da mp gratis.
Bookmarks