ceva discount code pentru achizitionare joc din playstation store stiti vreunu?
Curses N Chaos a fost luna trecuta pe PSN Plus EU (pardon), e destul de simpatic, la un moment dat stresant de greu. By the way, cine nu are rabdare pana sunt puse in categoria de PSN Plus, puteti da search manual la jocuri (eg: Alienation) si apare ca free.
Pare foarte fain, chiar imi era dor de ceva mai retro. Ma bucur ca am primit Abzu, inca de cand am jucat Journey am vrut ceva asemănător.
Intr-un sfarsit au pus si jocurile pe Japan:
PS4: Steins;Gate 0, Bladestorm: Nightmare, Lumo
VITA: Lumo, Steins;Gate 0, Severed
PS3: Steins;Gate 0, Bladestorm: Nightmare, Simple 500 Series Vol. 3
https://blog.us.playstation.com/2017...-for-may-2017/
Full Lineup
Tales from the Borderlands, PS4
Abzu, PS4
Blood Knights, PS3
Port Royale 3: Pirates and Merchants, PS3
Laser Disco Defenders, PS Vita (Cross Buy with PS4)
Type:Rider, PS Vita (Cross Buy on PS4)
Sent from my ONE A2001 using Tapatalk
La reaq', prima oara am citit "Tales of Berseria" si nu Borderlands, deja eram hyped...nu te mai juca cu inimile noastre.
Posibile jocuri pt PS Plus Iunie, via PlayStation Turkey : https://twitter.com/PlayStationTR/st...70463079055360
Ba hai sa nu imi mai necajim pe cei de la sony.Aceste jocuri se apropie foarte mult de cele de xbox live......in cea mai slaba luna a lor.
Acum ca tot mi-am reinnoit abonamentul (m-a facut Alienation pana la urma).. astept si eu cu oarece interes ce lineup va fi pentru iunie.
Am inteles ca $ony ar dori sa faca niste eforturi sa creasca un pic numarul subscriptiilor de PS Minus, care ar totaliza putin peste 1/3 din total install base.
Ramane de vazut cum o vor face.
PS: ca tot sunt aici, mai joaca cineva Alienation? am un cont (relativ) nou pe Romania, si ma gandeam ca am putea creste putin.. gramada de extraterestri casapiti pentru rank-ul tarii
e mai tactic Helldivers, si trebuie de la 3 oameni in sus ca sa te descurci, la Alienation daca o iei incet cureti singur toata harta
PS Plus: Free Games for June 2017
Full lineup:
- Killing Floor 2, PS4
- Life is Strange, PS4
- Abyss Odyssey, PS3
- WRC 5: World Rally Championship, PS3
- Neon Chrome, PS Vita (crossbuy with PS4)
- Spy Chameleon, PS Vita (crossbuy on PS4)
Bookmarks